Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש ב dealextreme נעילה מרכזית לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו השטויות שהם מוכרים:

חשקה נפשי באקדח של דבק חם. חיפשתי אנה ואנה, ובסוף מצאתי את הפריט הזה.

אך אויה! התקע הוא תקע אמריקאי, ואנוכי מתגורר לי בלבנט. יש ב-DX אפשרות לקיים צ'אט אונליין עם נציג שלהם.

שגלתי את דעתו של הנציג, שאלתי שוב ושוב לגבי הדגם הזה ודגמים נוספים למי מהם יש תקע אירופאי, ולאחר שהנציג אישר בצורה מוחלטת שלאקדח הספציפי הזה יש תקע אירופאי רכשתי אותו.

החבילה הגיעה היום (תוך פחות משבועיים), וכמובן שהתקע הוא תקע... אמריקאי.

כמובן שאם מראש הייתי יודע שזה מה שאקבל, מלכתחילה לא הייתי מבצע את הרכישה.

כוס אמא שלו :mm_mad:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ואם כבר המוצר הגיע, מה בעיה להחליף תקע ?

לא הייתי בכלל מבזבז זמן על שיחה עם נציג מכירות.

תקע עולה 6-8 שקלים + דקה וחצי עבודה.

פורסם
אפרופו השטויות שהם מוכרים:

חשקה נפשי באקדח של דבק חם. חיפשתי אנה ואנה, ובסוף מצאתי את הפריט הזה.

אך אויה! התקע הוא תקע אמריקאי, ואנוכי מתגורר לי בלבנט. יש ב-DX אפשרות לקיים צ'אט אונליין עם נציג שלהם.

שגלתי את דעתו של הנציג, שאלתי שוב ושוב לגבי הדגם הזה ודגמים נוספים למי מהם יש תקע אירופאי, ולאחר שהנציג אישר בצורה מוחלטת שלאקדח הספציפי הזה יש תקע אירופאי רכשתי אותו.

החבילה הגיעה היום (תוך פחות משבועיים), וכמובן שהתקע הוא תקע... אמריקאי.

כמובן שאם מראש הייתי יודע שזה מה שאקבל, מלכתחילה לא הייתי מבצע את הרכישה.

כוס אמא שלו :mm_mad:

אלעד, לידע כללי, כמעט תמיד מה שהגולשים מפרסמים בCustomer Images זה יהיה המוצר 1:1.

לכן אל תסתמך על שום נציגים שסביר להניח שבכלל לא ראו את המוצר במו עיניהם, אלא חפש מוצר שבCustomer Images שלו מופיע מה שאתה צריך.

לדוגמה, כל חיקויי הRAYBAN לא מפורסמים באתר עצמו כחיקויים ואין אף אזכור לכך שמקבלים משקפיים שהם עם תוויות, הדפסים וחריטות של RB, אך בתמונות הקונים יש את התמונה המדויקת של המוצר, כפי שהוא באמת.

אם בתמונת מופיעות כמה גרסאות של המוצר, יש להסתמך יותר על התמונות שפורסמו אחרונות.

ושאלה שלא קשורה-

יש המון פנסים בDX במחירים של 20$ ומעלה, מה מיוחד בהם שהם עולים יותר מפי 6 מפנס כיס קטן שקניתי עם כ8 לדים בשוק?

פורסם

הזמנתי מ-DX מפתח מתכת למפתח הרכב - למי שמכיר במרצדס יש מפתח מתכתי שנכנס לתוך המפתח עצמו שמניע את הרכב. המפתח עלה כ-15 ש"ח (משלוח חינם) כשמקורי כזה עולה בארץ 400 ש"ח. מי צריך מקורי כשמדובר בפיסת מתכת ששוקלת גרם. על פניו נראה שזה המפתח שאני מחפש, אבל כשקיבלתי אותו גיליתי שהוא לא ננעל בפנים, משמע משהו שם לא חרוט כמו שצריך. בקיצור, לא סתם הדברים ב-DX זולים מדי.

פורסם
למי שמכיר במרצדס יש מפתח מתכתי שנכנס לתוך המפתח עצמו שמניע את הרכב.

סתם לידע כללי, זה קיים ברוב מפתחות ה"אולר" המודרניים. גיבוי מכני פשוט למקרה שהאלקטרוניקה כושלת.

פורסם

צריך קצת common-sense כדי לדעת מה להזמין משם ומה לא.

הקו המנחה הוא: אם חיקוי סיני לא יכול להיות טוב כמו המקורי אז לא מזמינים משם.

למשל, פילטר שמן לא הייתי מזמין משם בדיוק כמו שלא הייתי קונה פילטר-שמן סיני במוסך,

אבל כבל USB שעולה 49סנט משם יעשה את אותה עבודה בדיוק ובאותה איכות בדיוק כמו זה שב-80ש"ח באופיס-דיפו.

אקדח דבק חם משם יעשה בדיוק את אותה עבודה כמו הזבל הסיני שמוכרים בחנויות בארץ במחיר משולש...

רק צריך לקחת בחשבון שצריך להחליף לו תקע או מראש להזמין אותו עם מתאם (כי גם המתאם יהיה יותר זול שם).

"Life is not the fact that your heart is beating but the number of times you miss a heartbeat"

פורסם

הזמנתי מהם שני פריטים - סוללה לPSP שעלתה כ-$4, מחירה בארץ כ-150 ש"ח וחיקוי של סלולרי IPHONE, מה שקיבלתי, זה בדיוק מה שהזמנתי, בלי ליד, בלי דומה. בדיוק מה שהופיע באתר. לא לחינם הם אחד הגדולים במכירות מהסוג הזה. השרות שלהם מצוין. ניתן לעקוב באתר שלהם אחרי הסטטוס ולא נתקלתי בכל בעיה באשר לטיב המוצרים ולא, לא כוס אמא שלהם.

פורסם
סתם לידע כללי, זה קיים ברוב מפתחות ה"אולר" המודרניים. גיבוי מכני פשוט למקרה שהאלקטרוניקה כושלת.

במקרה הזה הגיבוי הוא רק לצורך פתיחת הדלתות ותא המטען. את הרכב לא ניתן להניע איתו.

פורסם

כמובן, אבל ברגע שפתחת את הדלת אפשר לחבר סורק ולאתר את התקלה וכל זה...

לא כמו פעם כשכל בעיה באוטו הייתה נפתרת עם נקישה של מפתח שוודי על הקרבורטור. :-)

פורסם

ושאלה שלא קשורה-

יש המון פנסים בDX במחירים של 20$ ומעלה, מה מיוחד בהם שהם עולים יותר מפי 6 מפנס כיס קטן שקניתי עם כ8 לדים בשוק?

מדובר בפנסים העובדים על סוללת ליתיום אחת (או יותר) מדגם 18650 (שזה אומר: קוטר 18 ממ, אורך 65 מ"מ) ומתח עבודה של 3.6-3.7V - אלו בהחלט לא פנסים בליין שיכול להחשב כ"פשוט" ברוב המקרים.

הפנסים האלו, לרוב, לא מסופקים עם הסוללה וניתן לרכוש סוללת ומטענים כאלה באתר עצמו כמובן (המגוון של הסוללות - עצום).

צריך קצת common-sense כדי לדעת מה להזמין משם ומה לא.

הקו המנחה הוא: אם חיקוי

סיני לא יכול להיות טוב כמו המקורי אז לא מזמינים משם.

למשל, פילטר שמן לא הייתי

מזמין משם בדיוק כמו שלא הייתי קונה פילטר-שמן סיני במוסך,

אבל כבל USB שעולה

49סנט משם יעשה את אותה עבודה בדיוק ובאותה איכות בדיוק כמו זה שב-80ש"ח

באופיס-דיפו.

אקדח דבק חם משם יעשה בדיוק את אותה עבודה כמו הזבל הסיני

שמוכרים בחנויות בארץ במחיר משולש...

רק צריך לקחת בחשבון שצריך להחליף לו תקע

או מראש להזמין אותו עם מתאם (כי גם המתאם יהיה יותר זול שם).

+1

ובעניין DX - בחודשים האחרונים משך הטיפול והמשלוח הפך להיות קטסטרופלי בלי קשר לחגים\מועדים\כל תירוץ אחר.

כל הזמנה עומדת לפחות שבוע-שבועיים (במקרה הטוב) עד שהיא נשלחת, וזה פשוט לא נורמלי (ב EBAY אתה מזמין מוצר, גם אם הוא מסין, וזה משוגר אליך תוך יום-יומיים).

בנוסף לכל הצרות, הרבה מאוד מוצרים הם OUT OF STOCK למרות שבאתר עצמו לא מצויין שהם SOLD OUT או כל דבר אחר.

היום במקרה שוחחתי בצ'ט שלהם על 2 הזמנות פתוחות שיש לי שם (אחת כבר שבועיים, השניה "רק" שבוע) והנציג פשוט אומר שהם לא במלאי ורק עוד שבוע-שבועיים המלאי יתחדש (!!!!). כששאלתי אותו איך אני יכול לדעת אם המוצר במלאי או לא - הוא אמר שצריך לבדוק את זה מולם בצ'אט....

סתם מעצבן.

עריכה:

בנוסף, המחיר של הנעילה המרכזית בכלל לא זול...ב EBAY אפשר למצוא סטים זהים או דומים בהרבה פחות כסף.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...