Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בתקציב 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה, אני בן 18 ואבא שלי החליט למכור את הקטנוע (עקב פחד מגל תאונות) ולקנות לי רכב במקום.

אז התקציב הוא 35 אלף ש"ח, לאוטו שיראה טוב וחשוב מאוד שיהיה מהיר, ובעל מנוע גדול. (שונא את כל ה1.6 משפחתיות כמו קורולה וכדומה).

ביררתי לגבי גולף מנוע 2 ליטר מודל 2001 היא ניכנסת לי טוב בתקציב רק הבעיה שהבנתי שהיא ממש בעייתית מבחינת אמינות.

אז אחרי זה ביררתי קצת על המנועי V5 2300 פאסאט וגולף במודלים של 2003-+ ודווקא מצאתי המון אפשריות אטקרטביות, השאלה היא איך הם מבחינת אמינות ?

אז בעקרון הבקשה שלי היא למכונית :

- שתארה טוב. (בכל זאת בן 18 ).

- שתציע ביצועים טובים.

- אמינה שלא אבלה את רב הזמן שלי איתה במוסך.

- למרות שזה קשה אני באמת מעדיף שהאוטו יהיה בשנתון מעל 2000 ובתקציב של עד 35K.

פורסם

תכלס יש לך פיג'ו 206 עם מנוע 1600 אתה יכול למצוא אם תחפש ממש טוב מציאה ב35

או סיאט איביזה...

או גולף 99-01 אתה יכול למצוא משהו איכותי ביותר

מבחינת אמינות...אז ככה

לחבר שלי יש גולף שנת 99' ידנית קנה ב21 מחירון היה 28(תקלות שהוא סידר) והיא אמינה בטירוף

פיג'ו 206(המחירים נמוכים אבל אוטו שלא מתפקד משהו אחרי 120-130K

וסיאט איביזה אחי אוטו של ערסים ורוב האיביזות במחיר הזה כבר נשלטות כרגע על ידי הערסים אז אני בספק אם תמצא מציאה אבל זה רק אם תשקיע ויש מציאות...

אז בהצלחה

(תמשיך לבדוק את המודעה ולהקפיץ יש פה מבינים הרבה יותר ממני או הם יאמרו משהו שאני לא חשבתי עליו)

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון שרכבים בעלי מנוע גדול דורשים אחזקה יקרה וצריכת דלק גבוהה יותר.

האם אתה מוכן לזה?

לזה שהגיב מעליי תעשה טובה אם אין לך מה לרשום ואתה לא כלכך מבין תוותר מראש מזה כל השטויות האלה שאתה רושם??

בגלל שאיביזה זה אוטו של ערסים אז הוא צריך לוותר עליו, מי בכלל קבע את זה אתה??

פיגו 206 לא מתפקדת אחרי 120 אלף קילומטר על פי מה אתה מבסס את הדברים שלך?

לפותח השרשור ממליץ לך לבדוק פיאט פונטו hgt נכנסת לך בתקציב ונותנת תמורה מלאה למחיר רכב חזק ומאד מהנה, לא יודע אם הייתי ממליץ עליו לנהג חדש שרק הוציא רשיון.

לגבי הגולף ובכלליות לגבי כמעט כל רכב אם כל הטיפולים נעשו בזמן והרכב שמור וטופל באהבה לא צפויות לך הפתעות מיוחדות.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני קניתי פיג'ו 206 ונפלתי עליה... זה אוטו צרפתי וזה חרא של אוטו ואיביזה זה לרוב של ערסים אבל אמרתי שיש מציאות של המכוניות הנ"ל ידיים ראשונות שנת 2003-2 של נהג מבוגר ואוטו שמור ואז זה משתלם..

אני אומר מניסיון

עכשיו:הונדה סיוויק 03'

עוד חודש: פולו 3 דלתות ידנית מהחברה

• תוכן חדש...