Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי לירושלים עם ההונדה,ובעליות בפעם ראשונה האוטו התחמם,יש לציין שבדרך כלל בנסיעה רגילה לא מתחמם הרכב.

הייתי עם המזגן בעליה,האוטו התחמם הגיע כמעט לסוף ופשוט הפסיק לסחוב,אני לוחץ על הגז והאוטו בקושי מגיב.

עצרתי בשוליים,העברתי את המזגן לחום ותוך שניה החום חזר לחצי.

ככה כל העליות החום משחק עולה,יורד,ואני בהתאם סוגר/מדליק את המזגן ולפעמים גם מעביר לחום והמחוג יורד חזרה במהירות.

בוקר למחרת החלטתי לפתוח את הרדיאטור ושמתי לב שגם ברדיאטור וגם במיכל העיבוי יש מים חומים/בוציים כאלה.

מחפש פתרון לבעיה.

פורסם

אם יש בוץ יכול להיות שהשתמשו במים וחלק מהמעברים נסתמו,אגב הרכב מתחמם רק כשהמזגן פועל? יכול להיות שהמאוור לא נכנס למהירות השניה בהדלקת מזגן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה לא משתמש במים ירוקים בכלל.

או שהרדיאטור הכבר עשה את שלו.

ואם יש בוץ כזה אז בדרך כלל גם המנוע שלך כבר מזיע ופולט שמן שאתה רק פותח את מכסה השמן שעל מכסה השסטומים.

תנסה את זה תראה אם אני צודק.

ואם אתה ירושלמי אני יכול לשלוח אותך לבן אדם מומחה בהונדות בירושלים. תדבר איתי בפרטי.

ועוד משהו איזה שנה הרכב ואיזה דגם?

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אני הייתי מציע לך לעשות ניקוי לרדיאטור כדי שכול הגיפה תצא,דבר שני אתה צריך לטפל בנזילה,מים לא אמורים להיגמר.ולבדוק תרמוסטט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם המים חומים ובוציים כפי שתיארת, והמאווררים נכנסים לפעולה אז הריאטור סתום ב100%.

אם מצבו של הרדיאטור תקין ואין בו נזילות, פנה למכון לניקוי רדיאטורים שיעשו לו ניקוי יסודי ולמעברי המים במנוע ניקוי עם לחץ מים, לאחר שהכל נקי ושטוף תמלא נוזל קירור איכותי.

• תוכן חדש...