Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :),

רציתי לדעת אחת ולתמיד אם באמת ניוטראל חוסך בדלק בנסיעות כי לפני כמה חודשים שמעתי מכמה אנשים סיבות שאינני זוכר אותם אך נשמעו לי הגיוניות על כך שבעצם ניוטראל לא רק שלא חוסך אלה אפילו מבזבז יותר ותכלס כשאני למשל נמצא בפקק או בירידה אם עומס תנועה אני בדרך כלל על ניוטראל וכך גם ברמזורים?

אז בתכלס יש בזה חיסכון או שזה בעצם רק לוקח יותר דלק

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

אתה מדבר על ידני או אוטומט?

לצורך העניין, בבעלותי רכב אוטומטי ואני שם אותו על N כשאני עומד ברמזור ארוך.

ההיגיון הוא פשוט - כאשר אתה על D, הרכב מנסה לנסוע קדימה ואתה עוצר אותו עם הברקס.

שוב, בהנחה ואין איזשהו מנגנון מתוחכם שאני לא מודע אליו, זה אכן מבזבז יותר דלק וגם לא הכי בריא

כנראה למנוע/תיבה.

זאת כמובן דעתי האישית ואני לא מתיימר להבין בזה ברמה גבוהה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

בפקקים ורמזורים(ארוכים) מומלץ לשלב ניוטרל כדי להקטין עומס על התיבה, בירידות כש D משולב הרכב מפסיק את הזרקת הדלק ובכך גורם לחיסכון בזמן שאתה משלב ניוטרל אתה גורם לרכב להזריק דלק על מנת לשמור על סל"ד סרק.

פורסם
אתה מדבר על ידני או אוטומט?

לצורך העניין, בבעלותי רכב אוטומטי ואני שם אותו על N כשאני עומד ברמזור ארוך.

ההיגיון הוא פשוט - כאשר אתה על D, הרכב מנסה לנסוע קדימה ואתה עוצר אותו עם הברקס.

שוב, בהנחה ואין איזשהו מנגנון מתוחכם שאני לא מודע אליו, זה אכן מבזבז יותר דלק וגם לא הכי בריא

כנראה למנוע/תיבה.

זאת כמובן דעתי האישית ואני לא מתיימר להבין בזה ברמה גבוהה.

אני מדבר על ידני :)

גולף 99 ידנית 8)

פורסם

מבחינה בטיחותית לא רצוי/אסור לנסוע בניוטרל. בירידה שילוב ההילוך מסייע בבלימת הרכב. כאשר הרכב בניוטרל אין אפשרות להאיץ ולהאט במהירות אם נדרש תמרון חירום של הרכב. החיסכון בדלק אינו הגורם הדומיננטי.

בעמידה ממושכת ברמזור, כדאי להעביר לניוטרל כדי לא להחזיק את המצמד לחוץ.

פורסם

אני לא מדבר על סתם ירידות אני נתתי לדוגמה כשיש פקק בירידה אז אם אני למשל על ניוטראל במקום להיות על קלאץ' ברקס אז לא עדיף ויותר חסכוני להיות על ניוטראל?

גולף 99 ידנית 8)

• תוכן חדש...