Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

י ש לי שתי בעיות ברכב שלי סופר לאנסר 94 ידנית:

1. מכונאי שעבד לי על הרכב סגר חזק מדי פלג אחד, עכשיו מכונאי אחר שאני הולך אליו, לא מצליח

לפתוח אותו, הוא אמר לי שהוא יכול לשים שם קצת WD40 ואני יסע עם האוטו כמה ימים

ואולי זה יעזור אבל יש בכל זאת סיכון שהפלג ישבר.

השאלה שלי היא אם יש עוד משהו שאפשר לעשות כדי למנוע מהפלג להישבר?

2.יש לי בעיה בחלון הנהג: המנוע עובד אבל הוא מחליק, החלון חופשי, הוא יורד למטה עם הלחצן ונתקע באמצע

והוא לא עולה שוב,רק אם אני מושך אותו ידנית, שאלתי היום מוסך לתיקון והוא רצה 350 שח לפני מע"מ,

נראה לי קצת יקר, אני אדע להחליף מנגנון לבד אבל אם מישהוא יכול למקד אותי יותר בתקלה זה יעזור

לי מאוד.

תודה רבה

פורסם

לגבי התקלה השניה, החליפו לי מנגנון שלם בחלון שליד הנהג במיצובישי לנסר 97 במחיר 350 ש"ח, ככה שלתיקון זה נראה לי קצת יקר.

Opel Adam S 2017

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
כל כמה קילומטרים צריך להחליף פלאגים בסופר לאנסר?

כל 20,000 לפחות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התגובות.

הבעיה עם הפלאגים נפתרה עיי שמו WD 40.

בקשר לחלון, אני לא מעוניין ללכת למוסך, אני רוצה לבדוק את התקלה בעצמי עם קצת הכוונה ממכם כדי למנוע

נסיעות מיותרות לחנות חלפים לפני שאני מפרק את המנגנון.

פורסם

לדעתי WD זה טיפול זמני בלבד השמן הנ"ל נוטה לתפוס לכלוך בצורה מהירה, משימוש שלי על מוצרים שונים זה מה שקרה לי.

אלא אם כן בפלאגים זה שונה, אז אני טועה.

Opel Adam S 2017

פורסם

בקשר לחלון, אתה יכול לפרק את הדלת ולראות מה הלך. מנסיון במכוניות אחרות גלגל השיניים שמתחבר למנוע הוא בדרך כלל זה שהולך. לרוב העסק מורכב עם ניטים וצריך לקדוח ולפרק הכל. לי עלה מנגנון חדש 300 כולל ככה ש350 לא כולל זה לא כל כך נורא. העבודה היא לא קשה במיוחד אבל אם אין לך לוחץ וניטים מתאימים (אם אצלך המנגנון מורכב עם ניטים) אתה קצת בבעיה.

זהירות בפיתחת דופן הדלת - אם יש לך ספר רכב פעל לפי כל ההוראות אם לא - בדוק טוב טוב שאתה לא תולש איזה קליפס בטעות או שלא שחכת שום בורג מחובר לפני שאתה מפעיל כוח על הדיפון, רכב שנת 94 הוא רכב ישן והפלסטיקה בהתאם, עבוד בעדינות.

פורסם

תודה רבה על התגובה המפורטת.

את הדופן של הדלת פתחתי וסגרתי הרבה פעמים ככה שעם זה אין לי בעיה.

אני אתחיל לפרק את החלון ולראות אם זה מחובר עם ניטים, כי באמת לוחץ ניטים אין לי.

פורסם

פירקתי את הדלת ומצאתי כמו שאמרתם שגלגל השיניים שבור, ניסיתי לחזק עם פרופוקסי

(שווה לנסות) אבל כמובן זה מיד נשבר.

יש אפשרות לקנות רק את גלגל השיניים ?, אם זה בלתי אפשרי מקום טוב שאני יכול לקנות בו את המנגנון יעזור לי מאוד.

תודה

01.jpg

02.jpg

• תוכן חדש...