Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.ברשותי סיאט איביזה 2007 SC

הרכב נורא אדיש ועם כמה שאני לא אלחץ התגובה לעולם לא תספק את הסחורה. הרכבים שנהגתי עליהם לפני היו קוואליר 98 2200 אוט' ואופל קורסה שנת 2000 עם 64 סוסים שאוכלים את כל ה100 של האיביזה הקשוחה (כביכול).

מערכת הבלמים נבזית, בשעת אמת האוטו לא עוצר כמו שאמור לעצור רכב. (האוטו מטופל כמו שצריך ומצויד ברפידות חדשות בארבע דיסקים+צמיגי toyo). האחיזה משתווה לקורקינט RAZOR. באמת, שאני מלא תלונות נגד הרכב.

שלא נדבר על נסיעה עם מזגן, פיאסטה 87 תשאיר לי אבק ופיח ואני לא מגזים. האוטו, לא זז!!!

מה עושים?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

אני חושב שאתה קצת מגזים, בסה"כ האיביזה עושה את מה שהיא אמורה לעשות,

לא יותר מזה אבל גם לא פחות מזה לדעתי.

אם אתה עד כדי כך לא מרוצה למה אתה לא מחליף רכב?

פורסם

אולי תנסה להחליף רכב?

אם אתה נעול על איביזה אולי תנסה לעשות טרייד אין על ה1.2 tsi ?

גם יותר חזקה וגם עם פוטנציאל לציפ.

They are trying to ban me...

פורסם

אני לא כ"כ יודע איך להסביר אבל באמת שהאוטו לא זז. ובלי להגזים.

סוכניות סיאט מקבלים משנתונים 2007 בטרייד אין?

LEON fr 2007

פורסם

מה זה לא זז אתה יכול לתת דוגמאות?

לי יש איביזה 06 מנוע 1.4 75 כוח סוס ידנית. האוטו כן זז (יחסית), בוא נגיד שלא ראיתי אבק מפיאסטה 87.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

בנוגע ליכולת הבלימה אז תמיד יש אפשרות לשפר בלי קשר לסוג האוטו.

אתה יכול לקנות סט קאליפרים של ברמבו ודיסקים מחורצים כמו שיש בחלק מהדגמים הספורטיביים של סיאט/פולקסווגן.

אם אני לא טועה אז בשביל להתקין אותם באיביזה רגילה יש צורך בקניית מתאמים מיוחדים לקאליפרים כי המידות מעט שונות.

תריץ חיפוש כאן בפורום על שיפורי אחיזה והתנהגות לאיביזות ותמצא המון תוצאות.

שורות אלו כותב אחד שעם או בלי מזגן, עם גיר אוטומטי עצלן, ועם 100 כוחות פוני מתחת למנוע לא ראה מעולם אבק של שום פיאסטה 87, ומשאיר בעצמו אבק לחלק מהם בעליות הרבות של ירושלים.

מה שכן, האיביזות מאז ומעולם סבלו מתת היגוי חריף ביותר, ובשביל לטפל בבעיה מהשורש צריך להשקיע בין 10 ל-15 אלפיות במוטות מייצבים, סט קויילאוברים טובים, דיפרנציאל מוגבל החלקה, שינוי מידת הג'אנטים והצמיגים למשהו גדול יותר ואיכותי (למשל פרימיום קונטקט של קונטיננטל).

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

לי היה חצי שנה איביזה ספורט 2007 1.4 100כ״ס, הדבר האחרון שהיתי אומר על הרכב הזה שהוא לא זז

שום רכב משפחתי 1.6 לא היה מתקרב אלי .

בכללי רכב מצויין לצעירים מאוזבר היטב,חסכוני מאוד ,זריז ומחיר נמוך.

לא הרגשתי שום בעיית בלימה או אחיזה אולי אצלך יש בעיה.

Audi 100 5CLY 1990

Audi A3 1.8T Manual

פורסם

senior585

המומנט שלך הוא 13.3 קג"מ שמתקבלים ב 3800 סל"ד

הספק של 85 כ"ס ב 5000 סל"ד

ומשקל עצמי של 1030

שמע היא לא כזאת חלשה, אבל רחוקה מי להיות חזקה זה ברור,

המלצה שלי אל תחשוב על שיפורים לרכב הספציפי הזה,

כמובן ששינוי מידת הצמיגים תתרום ליציבות של הרכב,

אבל גם תעשה אותו יותר חלש, בקיצור זה לא יגמר בזול,

וחבל על הכסף, יש הרבה איביזות טורבו שיכנסו בתקציב של הרכב שלך,

כמובן שנתונים נמוכים יותר,

ובקשר לפיאסטה "87" MK2 זה רכב אם הרבה פוטנציאל, ברמזור הם מפתיעות הרבה :wink:

רועי.

FORD FIESTA MK2 CVH

:arrow:

פורסם

לי יש איביזה SC 2011 1.6 וגם אני מרגיש שהאוטו לא סוחב בעליות לעומת הטויוטה קורולה 2003 GLI שיש לנו.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
מה זה לא זז אתה יכול לתת דוגמאות?

לי יש איביזה 06 מנוע 1.4 75 כוח סוס ידנית. האוטו כן זז (יחסית), בוא נגיד שלא ראיתי אבק מפיאסטה 87.

אז אצלי זה הדגם עם ה100 כ"ס...ואחרי אופל קורסה 1200 אוטומטית,7 שנתונים מוקדמים מהאיביזה,מרגיש שחסר לרכב משהו

LEON fr 2007

פורסם

AUDI, מאזדות ,פוקוסים ושאר אימפרזות אוטומטיות 1.6 סטנדרטיות נוסעות לידי. אחרי לחיצה ברמה לא מבוטלת על הדוושה והאוטו מה לעשות, לא מגיב כראוי לעומתן.

פיאסטה 89, הדגם הוא עם ה100 כ"ס ומה לעשות, אני עדין לא מרוצה ממנה. ואגב, תמיד החזקתי מפיאסטה ישנה.תמשיך בדרכך.

חולגי, הרכב אצלי חצי שנה ואני נוסע 100 ק"מ ביום (!!) ככה שבחצי שנה הכרתי את הרכב קצת יותר ממה שצפוי להכיר.

דווקא לאחר הטיפול האחרון הרגשתי אולי יותר כוח. או שזו רק פסיכולוגיה. הטיפול כלל פלגים,פילטרים ושמן מנוע.

LEON fr 2007

• תוכן חדש...