Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה שעברה רכשתי בפעם הראשונה רכב חדש (יונדאי I10)

ומחר אני צריך לקחת את הרכב לטיפולים בפעם הראשונה,

מישהו יכול לספר לי מה מצפה לי : מה הולכים לעשות?

כמה זמן זה לוקח? כמה זה יכול לעלות? יש מה להשגיח עליהם?

פורסם

אל תתרגש, זה רק טיפול קטן לרכב. בדרך כלל טיפול ראשון כולל החלפה של שמן, מסננים ובדיקה כללית של הרכב. בכל מקרה אתה יכול לבדוק בספר הרכב, אמור להיות כתוב לך מה בדיוק צריך לכלול הטיפול.

פורצה יובה!

פורסם

כעקרון , הם צריכים להוריד גלגלים לבדיקת ברקסים .

להחליף שמן מנוע ופילטר שמן .

שים לב שלא ידחפו לך את האלמנט - נוזל לשטיפת שמשות או שטיפת מנוע .

בדוק בחשבונית על מה חויבת .

פורסם

הטיפול לוקח בין שעה לשעתיים, לי בזמנו עלה 500 ש"ח במוסך מורשה (החלפת שמן בלבד) אבל הרכב שלי בקושי נסע (טיפול ראשון נעשה ב-7K ק"מ).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה מוזמן להחליף בכל מוסך אחר שתחפוץ.

אני בד"כ משלם על החלפת שמנים 250 ש"ח לאוטו של סבא שלי (הרכב בן 20 ולכן אין חשיבות למורשה).

אני מוכן לשרוף 250 ש"ח בשביל השקט הנפשי פעם בשנה, אתה תעשה מה שמתאים לך.

פורסם
כמה זה אמור לעלות לי בערך ?

כמה זמן זה צריך לקחת?

לגבי המחיר, תרים טלפון למוסכים מורשי היבואן (במידה ואתה רוצה לגשת למורשה יבואן כמובן) באיזור מגורייך ותבקש הצעת מחיר לטיפול.

לי לדוגמא לטיפול ראשון בפיאסטה, נתנו הערכת מחיר, בין 450 ל600ש"ח.

בסוף הגעתי לאחד המוסכים האלה וסגרו לי את הטיפול ב400 ש"ח. עם הנחה קטנה כמחוות טיפול ראשון אצלהם.

כמובן הוחלף שמן ופילטר שמן + עבודה ומע"מ.

מצטרך להמלצות, לשים לב לגבי האלמנט. אצלי הקדמתי אותם וביקשתי לא לשים לי שום תוסף. המכונאי טען שהוא גם לא מתכוון כי הרכב חדש וזה מיותר....

חבל על ה70+ ש"ח.

פורסם

נדמה לי שאם אני רוצה לשמור על האחריות על הרכב אני חייב לטפל ברכב רק

במוסכים מורשים, לא ככה?

פורסם

כן,רק במורשה יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן ולא.

כן, לפי החוק היבש אתה יכול לטפל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה (לא יבואן) והאחריות תשמר.

לא, במידה ואכן תתגלה תקלה במנוע לדוגמא אני בטוח שהיבואן יאשים את המוסך שטיפל ברכב בנזק ואת המחלוקת הזו כנראה תצטרך לפתור בבית משפט.

• תוכן חדש...