Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו.

שמע, השארת אותי בלי מילים. וזה קורה מעט מאוד.

אתה מנהל ארגונים שנותנים שרות, אבל לא יודע להבחין מתי רוב המוחלט של התגובות מבקר אותך ועדיין ממליץ לי לקרוא את ההערות של אחרים?

אתה שולח אותי לקורסים שבהם אתה מודה שנכשלת בטיפול?

אם אתה כ"כ "שרותי" ויש לך נסיון כ"כ רב, איך קרה שזכית לקבל מקרסו את דלי המים הקפואים שקיבלת?

בתור אדם עם נסיון שרותי עשיר כשלך, איזה לקוח יזכה אצלך לטיפול טוב יותר?

הלקוח שבא בנימוס, בענווה, עם טיעונים קונקרטיים,

או הלקוח המתלהם, שמשוכנע שהכל מגיע לו? שבטוח שהחברה חייבת לו משהו מעבר להתחייבויות שלה?

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וואו.

שמע, השארת אותי בלי מילים. וזה קורה מעט מאוד.

אתה מנהל ארגונים שנותנים שרות, אבל לא יודע להבחין מתי רוב המוחלט של התגובות מבקר אותך ועדיין ממליץ לי לקרוא את ההערות של אחרים?

אתה שולח אותי לקורסים שבהם אתה מודה שנכשלת בטיפול?

אם אתה כ"כ "שרותי" ויש לך נסיון כ"כ רב, איך קרה שזכית לקבל מקרסו את דלי המים הקפואים שקיבלת?

בתור אדם עם נסיון שרותי עשיר כשלך, איזה לקוח יזכה אצלך לטיפול טוב יותר?

הלקוח שבא בנימוס, בענווה, עם טיעונים קונקרטיים,

או הלקוח המתלהם, שמשוכנע שהכל מגיע לו? שבטוח שהחברה חייבת לו משהו מעבר להתחייבויות שלה?

יש לך אבחנה לקויה - כבר ציינתי זאת אבל אתה אינך קולט !

לא ראיתי "רוב מוחלט" של תגובות שמבקר אותי - מציע לך לקרוא את ההערה של מי שכתב "חפש באינטרנט אריה לייב" ותלמד עוד משהו...

אתה עוסק בפרושים של תהליך והתנהלות שאינך מכיר את פרטיהם מה שלא מפריע לך להסיק מסקנות (שגויות !) - לא יודע, לא מבין על איזה "דלי מים קפואים" אתה מדבר (גם אתה ודאי אינך יודע)

ומה אתה יודע מה החברה חייבת לי ומה ההתחייבויות שלה ???

פורסם

ברור שאני לא קולט.

גם ברור שהאבחנה שלי לקויה.

כבר אמרתי שאצלך העולם מתחלק לשניים: הצודקים והחכמים שמסכימים איתך, והטועים בעלי לקויות ההבנה שאינם מסכימים איתך.

לקרסו על שלל שלוחותיה כבר באת בטענות.

לפורום והנהלתו, כבר באת בטענות.

אלי, באת בטענות.

תגיד, מתישהו במהלך חייך קרה שבאת אל עצמך בטענות?

אני יודע על המקרה רק את מה שסיפרת.

ותגובותי הן בהתאם למה ששיתפת.

אם יש לך מידע נוסף, או סיום אחר לפרשה (אולי קרסו הסכימו לקבל חזרה את הרכב ולפצות אותך? נניח. ) אתה מוזמן לחלוק עימנו.

פורסם

האמת שאיציק וייץ יושב כרגע במשרד לידי אך אין לי שום מסר להעביר מהשרשור הנ"ל חוץ מגבוב וחצאי אמירות וערכת ניפוח. נראה לי שאני אחסוך זאת ממנו

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
.

החוק לא מאפשר למכור רכב עם ערכת ניפוח, כשבפועל יש מקום (אמבטיה) לגלגל חליפי. זאת עילה לתביעה ואם אני לא טועה היתה אחת כזו ייצוגית נגד אחד מהיבואנים בארץ (הונדה אם אני לא טועה) שהסתיימה בפשרה.

תבדוק איך הסתיימה הפשרה הזאת.

הלקוחות שירצו, יוכלו לקנות (בהנחה) גלגל ספייר מהיבואן.

אני מבטיח לך שגם לפני כן הם יכלו להיכנס למוסך מורשה ולקנות גלגל ספייר במחיר מלא, וגם rehan חברנו יכול להיכנס למוסך מורשה ולקנות גלגל ספייר אם זה כל כך מציק לו.

והוא אפילו יוכל להשאיר גם את ערכת ה-RunFlat שיהיה לו בנוסף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
תבדוק איך הסתיימה הפשרה הזאת.

הלקוחות שירצו, יוכלו לקנות (בהנחה) גלגל ספייר מהיבואן.

אני מבטיח לך שגם לפני כן הם יכלו להיכנס למוסך מורשה ולקנות גלגל ספייר במחיר מלא, וגם rehan חברנו יכול להיכנס למוסך מורשה ולקנות גלגל ספייר אם זה כל כך מציק לו.

והוא אפילו יוכל להשאיר גם את ערכת ה-RunFlat שיהיה לו בנוסף

לפי החוק שאני קראתי, יבואן כבר לא חייב לספק רכב עם צמיג רזרבי, בין אם יש או אין אמבטיה לצמיג.

היבואן יכול לבחור לייבא את הרכב או עם צמיג רזרבי או מדחס למילווי אוויר וערכה לתיקון פנצ'ר.

פורסם
ומה אתה יודע מה החברה חייבת לי ומה ההתחייבויות שלה ???

אנחנו יודעים מה שאתה מספר.

ולפי מה שאתה מספר, מה שחייבים לך זה כלום.

אתה פשוט מטריד את שירות הלקוחות עם בעייה שהיא בעייה פנימית שלך, לא של קרסו.

שירות לקוחות אמור לפתור בעיות כאשר העסק לא עומד בהתחייבויות שלו.

מולך, אליבא דה הדברים שכתבת, העסק עמד בהתחייבויותיו.

מה שאתה עושה עכשיו זה מטריד אותם טלפונית ומוציא דיבתם באינטרנט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני מפחד מהחוק החדש של הוצאת דיבה באינטרנט, כך שאני לא מעוניין להרבות במידע :).

אבל אני מצטרף לדברי האחרים לפני בנוגע לחווית השירות בחברה.

אין חוק, לא חדש ולא ישן, לגבי דיבה באינטרנט.

אם כבר, דברים בעלמא, כמו שכתבת, יש בהם יותר סיכון לדיבה מפירוט העובדות.

כלומר, ההצטרפות שלך בהודעה... המממ, אני הייתי כבר לוקח עו"ד.

סתם.

אבל אני חושב שנפתח את פורום "השפנייה" לכל אלו שמפחדים מהצל של המילים שלהם...

פורסם

rehan, לא הבנתי אז מה הייתה המטרה שלך בהקפצת שרשור בן כמה שנים? פיצוי? להתריע בפני אחרים שצריך לבדוק רכב לפני שקונים אותו? השמצה של קרסו?

נניח ואני שוקל לקנות רנו חדשה (הלוואי), מה אתה מציע לי? אתה רושם שאף אחד כאן לא מבין אותך, אני רוצה להבין - מה השורה התחתונה במשפט אחד ברור ונהיר?

פורסם
אנחנו יודעים מה שאתה מספר.

ולפי מה שאתה מספר, מה שחייבים לך זה כלום.

אתה פשוט מטריד את שירות הלקוחות עם בעייה שהיא בעייה פנימית שלך, לא של קרסו.

שירות לקוחות אמור לפתור בעיות כאשר העסק לא עומד בהתחייבויות שלו.

מולך, אליבא דה הדברים שכתבת, העסק עמד בהתחייבויותיו.

מה שאתה עושה עכשיו זה מטריד אותם טלפונית ומוציא דיבתם באינטרנט.

זו דעתך - השקפת עולמך שלך !

כמו שכבר כתבתי, כדי שהפורום שאתה מנהל לא יהיה אמצעי להטרדה והוצאת דיבה - אתה יכול למחוק אותי מהפורום.

פורסם
כמו שכתבתי, יש גם את הרכב הבא (אני מחליף רכב כל 2-3 שנים), יש חברים, יש משפחה ונמצא את הדרך להעביר את המסר לכמה שיותר...

וואו. איזה פחד.

אני כבר רואה את אנשי מחלקת הנה"חש בקרסו רצים אחוזי אימה במסדרונות, את המנכ"ל כוסס ציפורניו, ואת הדיירקטוריון מזיע ונע בחוסר נחת בכסאות.

אין, לילה לבן נתת להם.

כל התגובות שלך הן אלימות, חד צדדיות, מנוסחאות ומובאות ע"פ השיטה העתיקה של "רק אני צודק וכולם טועים (למעט אלו שמסכימים איתי)", ומבטאות כוחניות שאינה יודעת גבולות.

יש מצב שאתה מפרסם את רשימת החברות שאתה עומד בראשן?

אתה יודע, למען ההגינות.

שנדע ממי להימנע.

פורסם
זו דעתך - השקפת עולמך שלך !

כמו שכבר כתבתי, כדי שהפורום שאתה מנהל לא יהיה אמצעי להטרדה והוצאת דיבה - אתה יכול למחוק אותי מהפורום.

מה אתה רוצה, שאכתוב את דעתך?

אני לא מוחק כלום.

זו דוגמא טובה לאיך אפשר לכתוב השמצות, ובסוף מגלים שאין בהן ולא כלום.

פורסם

עופר - לצערי לא הבנת את הסאב-טקסט של הבחור, הוא כתב "אתה יכול למחוק אותי מהפורום" וכוונתו הייתה "אנא ברוב טובך תמחק את דברי השטות שכתבתי לפני שמישהו בקרסו יקרא את השרשור ויקרע לי את הצורה"...

פורסם
מה אתה רוצה, שאכתוב את דעתך?

אני לא מוחק כלום.

זו דוגמא טובה לאיך אפשר לכתוב השמצות, ובסוף מגלים שאין בהן ולא כלום.

זו דוגמא מצויינת למישהו שאיננו מבין את המשמעות הטמונה במילה "שרות" - לא נכתבה ולו מילה אחת שיש בה אפילו רמז להשמצה (מי שבינתיים משמיץ זה אתה וחבריך השתולים / המתחזים) אלא ציון עובדות ומציאות !- לטעמך "כלום" לטעמי, הרבה ! - מה לעשות, תודעת השרות שאני גדלתי עליה שונה במהות משלך וחבל שזו ההתיחסות של אחד כמוך, "אחראי פורום", למהות ה"שרות".

מזלי שמנהלי הסניף בו רכשתי את הרכב לא חושבים כמוך/ם, מבינים את הבעיה ומטפלים בי כמו שמצופה !

ואם מישהו רוצה לתבוע הוא מוזמן לעשות זאת !

פורסם
זו דוגמא מצויינת למישהו שאיננו מבין את המשמעות הטמונה במילה "שרות" - לא נכתבה ולו מילה אחת שיש בה אפילו רמז להשמצה (מי שבינתיים משמיץ זה אתה וחבריך השתולים / המתחזים) אלא ציון עובדות ומציאות !- לטעמך "כלום" לטעמי, הרבה ! - מה לעשות, תודעת השרות שאני גדלתי עליה שונה במהות משלך וחבל שזו ההתיחסות של אחד כמוך, "אחראי פורום", למהות ה"שרות".

מזלי שמנהלי הסניף בו רכשתי את הרכב לא חושבים כמוך/ם, מבינים את הבעיה ומטפלים בי כמו שמצופה !

ואם מישהו רוצה לתבוע הוא מוזמן לעשות זאת !

תרגיע אבל מהר ! ל-falou אין חברים :shock:

כולנו חברים וותיקים בפורום ואף אחד כאן לא שתול או מתחזה.

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...