Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טעות שיש לי ציפיה שימצאו לי פתרון למה קורה כאשר אני נתקע עם תקר שאיננו ניתן לתיקון ובלי גלגל רזרבי באמצע הדרך לאילת... (אה, כן, כנראה ברכב הזה לא צריך לנסוע לאילת)

חוקית מותר לשווק רכבים עם ערכת RunFlat במקום גלגל רזרבי, גם באירופה הנאורה (משם מגיעות רוב התקנות לארץ) וגם בארה"ב.

ושם המרחקים יכולים להיות הרבה יותר גדולים מהנסיעה לאילת.

ד"א היום רוב הרכבים מגיעים עם RunFlat או גלגל ספייר במידות מוקטנות עם הגבלה ל-80 קמ"ש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם אתה, כנראה, הפסקת את לימודי הפסיכולוגיה באמצע... היכן קראת על טענות כלפי "כל העולם" ? ועל איזה הכנעה ואיזה מצוות אתה מדבר ???

במקום פסיכולוגיה קח קורס בסיסי בשיווק, יחסי ציבור ושרות ללקוח - אולי אז תבין במה מדובר !

כל העולם, זה חברת קרסו על כלל עובדיה שסיפקו לך רכב יקר באבזור נחות מרכב אחר ולא עונים לטלפון בנימוס, הצוות המנהל אותה ובראשה המנכ"ל שלא מוכנים לבוא לשתות אצלך קפה במרפסת כמו ההנהלה הקודמת, טענות לחברת ניסאן שמייצרת מכוניות ללא גלגל רזרבי רק עם ערכת תיקון, טענות לקארספורום שלא מגלים אמפתיה והבנה למצב שלך. פיספסתי מישהו?

קח קורס בסיסי בלהיות לקוח טוב:

1. תבדוק לפני שאתה קונה. אתה לא יכול לקנות מוצר, לגלות למחרת שיש מוצר טוב ממנו, וללכת לבכות על זה.

2. רוצה שיפנו אליך בנימוס? פנה אתה אליהם בנימוס. במקום לכתוב להם מכתב ארוך וזועם דרך לינק להשארת פרטים, תכתוב להם מכתב (כזה על נייר, אולד פאשן. או במייל לאגף השירות שאותו תוכל למצוא בנקל בגוגל או באתר שלהם) ותפרט דברים מעשיים שמהם אתה לא מרוצה. להגיד שקנית אוטו וגילית שזאת לא עסקת חייך היא לא דבר מעשי להתלונן עליו.

3. תרד מהעץ. לא המנכ"ל, לא הסמנכ"ל, וגם לא מנהל חטיבת השירות בקרסו צריכים לפגוש אותך. יש אגף שירות לקוחות שתפקידו לטפל בלקוחות. לא המנכ"ל.

4. רוצה שקרסו תגלה אמפתיה כלפיך? תגלה אמפתיה כלפיה. יש לך ערכת ניפוח ולא גלגל רזרבי. SO WHAT? זה ככה בשלושת-רבעי עולם. תתפלא, אבל אילת היא לא הנקודה הכי רחוקה ומבודדת על כדוה"א.

לסיכום: היחס שאתה מקבל הוא תמונת ראי של היחס שאתה נותן.

פורסם

אצלי במשפחה היו כך:

רנו 5, עם 90 אלף ק"מ, שמת 89, היתה תאונה טוטאלוס בשנת 98 בערך.

רנו קליאו, שנת 92, 95 אלף ק"מ, נגנבה ב-99 (ביום שבו יונייטד ניצחה בגמר גביע האלופות את באיין מינכן עם שערים של טדי שרניגהאם וסולשיאר)

רנו קאנגו שנת 2000, 350 אלף ק"מ, נמכרה ב-2006.

רנו מגאן II 2005, נמכרה ב2012 עם 105 אלף ק"מ.

רנו סניק II, 2006, עומדת היום על 200 אלף ק"מ.

באמצע היו גם רנו מגאן דור ראשון, עוד 2 רנו קאנגו, ורנו אקספרס אחד.

אני אדם שהוא פריק של רנו, אני חולה רנו ואני מאוהב ברכבים שלהם.

הרכבים של חב' רנו אמינים ביותר (ולא יעזור שום בית דין, מניסיון, הם אמינים), הם נוחים בטירוף, מפנקים וכיף לנהוג עליהם.

וכפי שנאמר פה רבות, אני יכול רק להכריז כי לצערי הרב, במדינת ישראל, אני כבר לא אקנה רנו יותר.

וזה עצוב לי להגיד את זה.

פורסם
כל העולם, זה חברת קרסו על כלל עובדיה שסיפקו לך רכב יקר באבזור נחות מרכב אחר ולא עונים לטלפון בנימוס, הצוות המנהל אותה ובראשה המנכ"ל שלא מוכנים לבוא לשתות אצלך קפה במרפסת כמו ההנהלה הקודמת, טענות לחברת ניסאן שמייצרת מכוניות ללא גלגל רזרבי רק עם ערכת תיקון, טענות לקארספורום שלא מגלים אמפתיה והבנה למצב שלך. פיספסתי מישהו?

קח קורס בסיסי בלהיות לקוח טוב:

1. תבדוק לפני שאתה קונה. אתה לא יכול לקנות מוצר, לגלות למחרת שיש מוצר טוב ממנו, וללכת לבכות על זה.

2. רוצה שיפנו אליך בנימוס? פנה אתה אליהם בנימוס. במקום לכתוב להם מכתב ארוך וזועם דרך לינק להשארת פרטים, תכתוב להם מכתב (כזה על נייר, אולד פאשן. או במייל לאגף השירות שאותו תוכל למצוא בנקל בגוגל או באתר שלהם) ותפרט דברים מעשיים שמהם אתה לא מרוצה. להגיד שקנית אוטו וגילית שזאת לא עסקת חייך היא לא דבר מעשי להתלונן עליו.

3. תרד מהעץ. לא המנכ"ל, לא הסמנכ"ל, וגם לא מנהל חטיבת השירות בקרסו צריכים לפגוש אותך. יש אגף שירות לקוחות שתפקידו לטפל בלקוחות. לא המנכ"ל.

4. רוצה שקרסו תגלה אמפתיה כלפיך? תגלה אמפתיה כלפיה. יש לך ערכת ניפוח ולא גלגל רזרבי. SO WHAT? זה ככה בשלושת-רבעי עולם. תתפלא, אבל אילת היא לא הנקודה הכי רחוקה ומבודדת על כדוה"א.

לסיכום: היחס שאתה מקבל הוא תמונת ראי של היחס שאתה נותן.

אין לי ענין להמשיך את התברברות העקרה הזו ולבזבז זמן עם מי שאיננו מבין את הנקודה ולכן, "לסיכום" (כמו שאתה כותב) - אני אינני צריך לתת יחס, אני הלקוח ששילם ממיטב כספו שראוי לקבל יחס (וגם הבנה וגם פתרונות) !

פורסם
אצלי במשפחה היו כך:

רנו 5, עם 90 אלף ק"מ, שמת 89, היתה תאונה טוטאלוס בשנת 98 בערך.

רנו קליאו, שנת 92, 95 אלף ק"מ, נגנבה ב-99 (ביום שבו יונייטד ניצחה בגמר גביע האלופות את באיין מינכן עם שערים של טדי שרניגהאם וסולשיאר)

רנו קאנגו שנת 2000, 350 אלף ק"מ, נמכרה ב-2006.

רנו מגאן II 2005, נמכרה ב2012 עם 105 אלף ק"מ.

רנו סניק II, 2006, עומדת היום על 200 אלף ק"מ.

באמצע היו גם רנו מגאן דור ראשון, עוד 2 רנו קאנגו, ורנו אקספרס אחד.

אני אדם שהוא פריק של רנו, אני חולה רנו ואני מאוהב ברכבים שלהם.

הרכבים של חב' רנו אמינים ביותר (ולא יעזור שום בית דין, מניסיון, הם אמינים), הם נוחים בטירוף, מפנקים וכיף לנהוג עליהם.

וכפי שנאמר פה רבות, אני יכול רק להכריז כי לצערי הרב, במדינת ישראל, אני כבר לא אקנה רנו יותר.

וזה עצוב לי להגיד את זה.

ולי היו:

1. רנו פואגו (למי שמכיר... מכונית מדהימה, לזמנה) - פעמיים !!!

2. רנו 5

3. רנו מגאן

וכן, אני מסכים שמדובר במכוניות טובות (לא היו לי טענות על אף אחת מהמכוניות) וגם המכונית שרכשתי עכשיו היא מכונית יפהפיה עם ביצועים "משכנעים" אבל... כמו שכתבת, גם אצלי זו תהיה ה"רנו" האחרונה ולא בגלל איכות הרכב...

פורסם
אין לי ענין להמשיך את התברברות העקרה הזו ולבזבז זמן עם מי שאיננו מבין את הנקודה ולכן, "לסיכום" (כמו שאתה כותב) - אני אינני צריך לתת יחס, אני הלקוח ששילם ממיטב כספו שראוי לקבל יחס (וגם הבנה וגם פתרונות) !

אל תכעס, אבל מה שאני רואה פה זה רק "אני ואני ואני..." (מודגש עוד).

יש גם צד שני ולפי מה שספרת, קשה לי מאוד לראות היכן נפגעת או מדוע אתה מרגיש פגוע (ולא מתכוון לחזור על טיעוני קודמיי).

alfa 156 2.5.

פורסם
באינפיניטי G37 שעולה 340 יש צמיג ספייר, באינפיניטי FX30 דיזל יש ערכת ניפוח למרות שהרכב עולה 515K ש"ח ויש תא קיים לגלגל ספר.
.

החוק לא מאפשר למכור רכב עם ערכת ניפוח, כשבפועל יש מקום (אמבטיה) לגלגל חליפי. זאת עילה לתביעה ואם אני לא טועה היתה אחת כזו ייצוגית נגד אחד מהיבואנים בארץ (הונדה אם אני לא טועה) שהסתיימה בפשרה.

פורסם
וכפי שנאמר פה רבות, אני יכול רק להכריז כי לצערי הרב, במדינת ישראל, אני כבר לא אקנה רנו יותר. וזה עצוב לי להגיד את זה.

אולי תספר לנו גם למה לא תקנה יותר רנו?

דני

נ.ב. אני לא בעד "קרסו" וגם לא נגדם, אני פשוט מנסה להבין במה מדובר.

פורסם
אולי תספר לנו גם למה לא תקנה יותר רנו?

דני

נ.ב. אני לא בעד "קרסו" וגם לא נגדם, אני פשוט מנסה להבין במה מדובר.

אני מפחד מהחוק החדש של הוצאת דיבה באינטרנט, כך שאני לא מעוניין להרבות במידע :).

אבל אני מצטרף לדברי האחרים לפני בנוגע לחווית השירות בחברה.

פורסם

"הבנה של הנקודה" אצלך פירושה להסכים איתך בכל תנאי. אם מישהו לא מסכים איתך, אז כנראה הוא "לא הבין את הנקודה".

זו כך נראה גם דרך הפעולה בה נקטת מול קרסו.

שורת הסיכום שלך, שהיא טעות מוחצת כמובן, מסבירה מדוע אתה מגיע לתוצאות השליליות שאתה מגיע אליהן בהתנהלות מול קרסו.

לקוח שרוצה לקבל שירות צריך דבר ראשון לדעת איך להיות לקוח.

המחשבה שאומרת "שילמתי לכם כסף, אז קניתי אותכם ואתם חייבים לעשות מה שאני אגיד" לא מקובלת בעולם העסקים של 2014.

אם אתה חווה כשלונות דומים בתחומים נוספים בחייך, אני מציע לך לשנות את דרך המחשבה שלך וללמוד מחדש את המושג "להתנהג בכבוד".

פורסם
"הבנה של הנקודה" אצלך פירושה להסכים איתך בכל תנאי. אם מישהו לא מסכים איתך, אז כנראה הוא "לא הבין את הנקודה".

זו כך נראה גם דרך הפעולה בה נקטת מול קרסו.

שורת הסיכום שלך, שהיא טעות מוחצת כמובן, מסבירה מדוע אתה מגיע לתוצאות השליליות שאתה מגיע אליהן בהתנהלות מול קרסו.

לקוח שרוצה לקבל שירות צריך דבר ראשון לדעת איך להיות לקוח.

המחשבה שאומרת "שילמתי לכם כסף, אז קניתי אותכם ואתם חייבים לעשות מה שאני אגיד" לא מקובלת בעולם העסקים של 2014.

אם אתה חווה כשלונות דומים בתחומים נוספים בחייך, אני מציע לך לשנות את דרך המחשבה שלך וללמוד מחדש את המושג "להתנהג בכבוד".

תודה על עצתך - אני ממש לא מכיר ולא חוויתי "כשלונות דומים". אני כן מנהל, עשרות שנים, ארגונים שבמהותם הם נותני שרות ואני יודע בדיוק למה לצפות... אני צרכן לא רק של מכוניות ויש לי נסיון בהתנהלות מול ספקים ונותני שרותים - "שרות" מהסוג וברמה שמקבלים מ"קרסו" לא נתקלתי עדיין ואתה, אכן, אינך מבין את הנקודה ! (עדיין, הצעתי שתיקח קורס מתאים כדי שתבין... - אגב, אם תקרא את ההערות של אחרים אולי זה יסייע לך במעט להבנת הנקודה)

פורסם (נערך)

גם אני לא מבין מה אתה רוצה rehan. קנית רכב, שהאמת - זה לא ממש משנה כמה הוא עולה, גילית שיצאת "אהבל" עם עצמך כי אין שם את כל האבזור שרצית, ועכשיו אתה בא בטענות כי מה? אתה מצפה שקרסו יבואו להתקין לך מחזיק כוסות?

מי ששופך "180,000 ש"ח" בלי לבדוק הכל ב7 עיניים הוא או עשיר או טיפש, הלקח היחיד שאני רואה מכל הסיפור שלך זה שפעם הבאה שאתה אומר על משהו "יהיה בסדר" - תוריד לעצמך כאפת שטות.

עריכה:

זה שקיבלת יחס לא טוב - זה לא בסדר, מצד שני אני לא בטוח שהעובדה שאתה בא בדרישות הזויות לא תרמה לכך.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
גם אני לא מבין מה אתה רוצה rehan. קנית רכב, שהאמת - זה לא ממש משנה כמה הוא עולה, גילית שיצאת "אהבל" עם עצמך כי אין שם את כל האבזור שרצית, ועכשיו אתה בא בטענות כי מה? אתה מצפה שקרסו יבואו להתקין לך מחזיק כוסות?

מי ששופך "180,000 ש"ח" בלי לבדוק הכל ב7 עיניים הוא או עשיר או טיפש, הלקח היחיד שאני רואה מכל הסיפור שלך זה שפעם הבאה שאתה אומר על משהו "יהיה בסדר" - תוריד לעצמך כאפת שטות.

עריכה:

זה שקיבלת יחס לא טוב - זה לא בסדר, מצד שני אני לא בטוח שהעובדה שאתה בא בדרישות הזויות לא תרמה לכך.

אתה צודק ! כבר הסכמתי שעשיתי טעות (במקרה הזה, יותר מאחת :-() והכל "בזכות" מנהל הסניף שמכר לי את הרכב (אגב אם מנהלי קרסו היו מתייחסים כמוהו ללקוחות, הדברים היו נראים אחרת לגמרי - שילמדו ממנו !) ולא, אין לי ציפיות שיבואו להתקין לי מחזיק כוסות ולא באתי ולו עם דרישה אחת הזויה ! בפעם הבאה לא אזדקק ל"כאפה" - אני לומד מטעויות !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...