Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודוס - רשמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער להרוס.

לא'דע מה יש לעשות שם אם בכלל (אולי רק כשיש ילדים,ואז זה סוג של פשרה) אבל לטעמי כל המקומות הקרובים (קפריסין,יוון,טורקיה,בולגריה) מבחינתי זה בדיוק כמו אילת,רק שמגיעים לשם במטוס.

יש לי אוטוטו טיול מאורגן 17יום בארה"ב (לא הרבה,אבל יפה בשביל סיפתח) ואני מעדיף אחד כזה או ארוך יותר באירופה,מאשר נופשונים למיניהם במדינות שאתם אוהבים :)

אם כך הגישה שלך לטיולים שגויה מיסודה:

נסעתי לשבוע ברודוס - מתוך זה עשיתי אולי חצי יום בטן-גב. שכרתי רכב ל-3 ימים שמתוכם שניים הוקדשו לטיולים (פירוט בפוסט קודם) ואחד לפארק המים, עוד יום בעיר רודוס ויום הפלגה לסימי - וכבר כיסינו 5 ימים. תוסיף יום אחד שחציו בטן-גב וחציו שיטוט בחנויות ברודוס ונותרת רק עם ימי הטיסה, שהם ממילא מבוזבזים.

לגבי ארה"ב: 17 יום? הצחקת אותי. גם 17 שנה לא יספיקו. אני מקוה שלפחות הטיול מרוכז באיזור אחד ושלא תבזבזו 7 ימים על מתוכם על טיסות ונסיעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אף מילה על החופים. הייתי עם אישתי, ואסור לי היה להתבונן, להסתכל, להפנות מבט, לרמוז שראיתי, או לעצור בקרבת חופים בהן תיירות משתזפות בלבוש חווה אימנו או קרוב לכך.

.

משפט מאוד טוב שחבר שלי אומר על סיטואציה דומה- "התחתנתי, לא התעוורתי"....

מותר ורצוי להסתכל, אני תמיד מסתכל, אם יש משהו איכותי אני גם אומר לאישתי להסתכל...

:lol:

יש לי אוטוטו טיול מאורגן 17יום בארה"ב (לא הרבה,אבל יפה בשביל סיפתח) ואני מעדיף אחד כזה או ארוך יותר באירופה,מאשר נופשונים למיניהם במדינות שאתם אוהבים :)

כמה עולה הנופשון ברודוס וכמה עולה הטיול שלך ?

לא מבין מה ניסית להשוות בדיוק, מדובר ב-2 יעדים שונים לגמרי.

אגב, אתה מודע לזה שלפחות יום אחד יישרף לך על ג'ט לג, כן ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מצטער להרוס.

לא'דע מה יש לעשות שם אם בכלל (אולי רק כשיש ילדים,ואז זה סוג של פשרה) אבל לטעמי כל המקומות הקרובים (קפריסין,יוון,טורקיה,בולגריה) מבחינתי זה בדיוק כמו אילת,רק שמגיעים לשם במטוס.

גיסנו,

כשתגדל, תבין את מה שכתבת.

אתה כמובן לא הורס דבר.

אם טיול מאורגן לארה"ב 17 יום עושה לך את זה - לך על זה ותהנה.

יש כל מיני סוגים של חופשות, וכל עוד זה מה שמתאים לך - אין שום מקום להשוואה.

אתן לך דוגמא קצרה. עכשיו ברודוס, היינו עם זוג חברים והילדים שלהם. אני לקחתי אחה"צ חופשי לנסוע לטייל בהרים. החבר העדיף להישאר בבריכה במלון. הוא הסכים לבוא בתנאי שאנחנו נוסעים למצוא חוף עם ציצקעל'ך. אותי זה לא עניין. את המעט זמן הפנוי שהיה לי שם העדפתי להעביר בהרים, ולא הספקתי רבע מהמסלול שתכננתי.

כעת, אני מתכנן לחזור לשם לארבעה ימים עם חבר אחר בשביל באמת לחוות את ההרים. אנחנו כמובן נהיה גם בחופים, אבל לשעה קלה, להתרענן ולהמשיך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אין מה להשוות בין רודוס לאילת.

מזג האוויר ברודוס בעונה הזו הוא מושלם. 26-27 מעלות, אין לחות, אין הפתעות.

היינו שם 5 ימים, פעם אחת המזגן לא עבד. בנוסף, המלונות מאוד גדולים ואין הרגשה של המוניות.

חזרתי משם שבוע שעבר, הייתי אמור להיות באותו מלון, המלון עשה עלינו קומבינה והעבירו אותנו למלון אחר (kresten royal).

הכול יצא לטובה כי המלון שהעבירו אותנו לא פחות יפה ושם היה הכול כלול אם כי האוכל דיי בינוני.

סך הכול, מקום טוב להירגע קצת.

פורסם

היטבתם לתאר את אופי הבילוי ברודוס.

אצלי בשהיה הקודמת ברודוס הסתבר שיש מזגן שמבוסס על טכניקה של הזרמת מים בצינורות ברדיאטור בדומה לאוטו ,

כלומר: על הפנים. רוב היום בכלל חיפשתי איך לא להיות במלון :)

אם כבר ברודוס עסקינן, אולי תוכלו לחסוך לי קצת בירורים :

מה תעריף השיחות אם עושים ROAMING דרך אורנג' שם ? (ו SMS)

האם עשיתם ביטוח בינלאומי למכשיר הסלולרי ואם כן בכמה ? (אייפון 4 במקרה שלי)

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לגבי נדידה באורנג' - הכנס לאתר אורנג', בסרגל העליון לסלולר ומשם לאורנג' בין-לאומי ואז תמצא משמאל הפניה לדף התעריפים שהם כ-3 ש"ח למסרון, 11 ש"ח לדקת שיחה נכנסת ו-23 ש"ח לדקת שיחה לישראל.

כרטיס SIM מקומי של Q telecomעלה לי לפני 4 שנים 5 אירו, שכולם הוחזרו בזמן אויר. אם אין שינוי ניתן לרכוש כרטיסים בכל "סופרמרקט" שהוא, בעצם, מעין כלבו לתיירים המוכר הכל - ממים מינרליים דרך בגדי ים ועד טלפונים ניידים.

לקבלת מושג על ספקי הסלולר היוניים נסה כאן (יתכן שלא לגמרי מעודכן).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שבוע טוב :)

איי היי איך קפצתם עלי,כאילו רודוס היא ציפור נפשכם :lol: מחילה מכולכם,כנסו לפרופורציות ;)

ספריאל,עידן82 - אני יודע ש17יום זה כלום,אבל כרגע זה מה שהתקציב מאפשר,ועדיף מאורגן לפעם ראשונה,כי לבד אני לא מאמין שיסתדר (בכלל,רק טיסות ונסיעות יעברו את התקציב,בלי שום אטרקציה ואין מה לדבר בכלל על בזבוזים\אוכל\וכו')

דיסקו - הטיול כולו בחוף המזרחי וכולל יומיים בווגאס למיטב זכרוני,עוד לא נקבע תאריך (עדיין מגייס מזומנים) וכן,זה מה "שעושה לי את זה" :)

שיהיה לכולנו אחלה שבוע ותהנו באשר תלכו :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא הייתי קורא לרודוס "ציפור נפש", אם כי, מאידך, בהחלט נהניתי בחופשה שלי שם.

ו-ezuf - אני לא מזלזל בטיול שלך. פשוט - הגישה שלי היא ש"תפסת מרובה לא תפסת" ובטיול די קצר כשלך מעדיף להתרכז ב-1-2 יעדים, במיוחד לאור העובדה שברור לי שהיעפת (בעברית jet lag) תחסל לך שליש מהתקופה - תרדם ביום ותתעורר מוקדם לפנות בוקר. אני מקווה שהתוכנית מביאה זאת בחשבון ושהיום-יומיים הראשונים יהיו יחסית קצרים ויאפשרו לך ללכת לישון בשעה מוקדמת, כיון שזה מה שגופך ידרוש עד שיתרגל לשינוי השעון. כמוכן המרחקים בארה"ב גדולים ממה שאתה מכיר בארץ לפחות בשני סדרי גודל, נסיעה לעיר קרובה יכולה לארוך 6-8 שעות ויותר ברכבת או, לחלוטין, טיסה של שעה אבל עוד 5 שעות להגעה לשדה התעופה, צ'ק אין איסוף מזוודות והגעה משדה התעופה לעיר היעד.

• תוכן חדש...