Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי תגובת המשטרה יש להניח:

תיבדק פעולת השוטר = תעזבו אותנו באימשלכם ,הוא קרוב לודאי יקודם

היית צריך להשאיר את העבודה לבית המשפט

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצד אחד, המשטרה עכשיו תוכל למסמס את הדיון באמצעות ביטול הדו"ח ומתן הערה לשוטר. הצגת הסרט בבימ"ש היתה הופכת את המשטרה לבדיחה.

מצד שני, יותר אזרחים יתחילו לתעד את התנהלותם בכלל ומול שוטרים נותני דו"חות בפרט. מעניין לאן זה יוביל, והאם שוטרים ידרשו לכבות את המצלמות (מה שאסור להם לפי חוק).

נ"ב - מה זה האייקונים ההזויים בתפריט בצד שמאל?!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

פוסבק סחב'ק.:buddies_drink:

אגב- מה קרה לסימלונים? החום שיגע אותם?

דרך הגב: באיזה מצלמה מדובר?

אשמח לפרטים ,איזה מצלמה ? איזה נפח אכסון ?

תודה רבה

נתי

אשמח גם אני.

לא, אני לא מוצא לזה סימוכין. כנראה שזה משהו שנשאר מתקופת לימודי הנהיגה שלי לפני 25 שנה כ"חוק".

אצלי זה גם בערך כך- מגיע לתמרור. עוצר. שר להנאתי את השיר הידוע "איין צווי פוליטסי, דריי פיר גרינדיר", אם פנוי- עובר.

4 שניות...

לא פנוי, ממשיך לשיר, שוכח שאני ברכב, ומתעורר מהצפירה.

סתם...

http://www.youtube.com/watch?v=E-DZ0KtR3RY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רעיון מעולה להתחיל להסתובב עם מצלמה.

אני בעניין אם יש רכישה מרוכזת.

גם אני.

איוון, היכן המקרה הזה התרחש?

בנוסף, אודה לך את תעדכן אותנו כאן מתי עתיד להתקיים המשפט והיכן. זה מסוג האירועים שלא הייתי רוצה להחמיץ.

מחכה לעדכונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא יהיה משפט. הדו"ח יבוטל "לפנים משורת הדין".

מיקום המקרה פורסם לפני כמה דפים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הסרטון חתוך (2:24) - האם בקטע שהוסר יש אך ורק המתנה, ולא שיחה עם השוטר? רואים את השוטר מתחיל לצעוד לכיוון הרכב לפני העריכה.

מתנדב בארגון ידידים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה השוטר עיכב אותו והוא סתם ישב ברכב כל הזמן הזה שנחתך בעריכה.

רואים גם בשעון שעברו כמה דקות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"תיבדק התנהגות השוטר"? זה הכל? כמה עוד אנשים נכוו מהשוטר הזה ושילמו רק כדי לא להסתבך עם המערכת? :shock:

תגובת ה"פרווה" של המשטרה רק מחזקת את החלטתי לקנות מצלמה.

פורסם

אז מה....?

להסתובב בכל מקום עם מצלמה? ועם עורך דין צמוד?

לפחד משוטרים ולא רק מפושעים?

עכשיו ברור שהדוח יבוטל, השוטר אולי ינזף בתוך המשטרה אבל ימשיך להסתובב ברחובות וללכוד "פושעים מסוכנים" כאלה.

אני הייתי מתעקש ללכת לבית משפט על זה.

פורסם
כל הכבוד על היוזמה!

לדעתי תפתח שרשור חדש שכל מי שרוצה ירשום את שמו ברשימה מסודרת.

חברים בזהירות עם הזמנה גדולה של מצלמות כאלה.

הסיבה פשוטה, עקרונית כל מה שיש לו תקע חשמלי (לא יודע בוודאות לגבי תקע של מצית), חייב בתקינה, שזה דבר שעולה הון תועפות ליחידה (יכול להגיע לאלפייה בקלות). מומלץ להיזהר או לרכוש בבודדים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ביזיון, אני קיבלתי דוחות בארץ כמו מניאק, בפינת הרחובות הלפר והרצל בבת-ים עצרתי עצירה מלאה, שוטר עצר אותי בצד בתואנה שלא עצרתי, לא היה לו שדה ראיה כלל, אחרי ויכוח הוא אמר לי - עצרת אבל אחרי קו העצירה ורשם לי דו"ח.

מהירות, נהגתי על סוויפט 87 מנוע 1.0 יצאתי מרמזור לכביש שמתעקל לימין, אין שדה ראיה, גם אם הייתי רוצה לא הייתי מסוגל להאיץ למהירות לא חוקית, שוטר עצר אותי וטען שנסעתי 58 קמ"ש שעות הבוקר במעבר בין בת-ים ליפו על שדרות ירושלים, התנועה לא אפשרה זאת ובטוח שלא הרכב, בכל זאת קיבלתי דו"ח, ביקשתי לראות את הכיול של הממל"ז והשוטר צחק עליי, לא יכולתי אפילו להגיש ערעור כי בדברי הנאשם הוא כתב את כל הקללות שנתתי לו כשאיבדתי את העשתונות.

פה בארה"ב אני נתקל בשוטרים שמכוונים עלי, הם בדר"כ מחפשים את אלה שמזגזים בין נתיבים ולא יורידו מישהו שנוסע 75-80 בכביש של 65, את אבא שלי עצרו בדרך מווגאס, תפסו אותו על 110 באמצע הלילה, השוטר היה נחמד ואדיב ואפילו רשם לאבא שלי דוח על נסיעה ב10 מייל לשעה מעל המותר מה שחסך לו כסף וכאב ראש.

haters will hate

פורסם

היה נחמד לקרוא באיזה סעיף האשימו את הנהג כי....

לשלט עצור יש הרבה אפשרויות של קבלת דו"ח לפי החנ"א

הלו דניס ?? האם שומע קורא??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היתרון הגדול במצלמה זו ההקלטה.

הרבה פעמים יש ויכוח מה אמר השוטר מה אמר הנהג ביחוד שהשוטר לא תמיד מדייק בדברי הנהג אותם הוא רושם, , ושופטינו מייחסים לכתוב שם חשיבות מרובה לפחות כאילו דברי אלוהים חיים, ולא פעם מרשיעים בגלל מה שנכתב בדברי הנהג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...