Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני עומד לקבל אוטו חדש מהעבודה, ומעוניין להרכבי עליו מערכת משודרגרת (ביחס לקיים).

אני לא ממש מבין בנושא, וזו המערכת הראשונה שאני מרכיב. אז אם אפשר שהתגובות יהיו בהתאם - תודה מראש.

האוטו הוא אוטו ליסניג כך שההרכבה צריכה להיות די פשוטה, וללא שינויים שיהוו בעייה בעוד 3 שנים כשאחזיר את האוטו.

wish list: לפי סדר עדיפויות

1) ווליום כיפי ללא עיוותים וצרחות של המערכת.

2) באסים "עמוקים" - אני פריק של גיטרה בס ואוהב לשמוע אותה ברור.

3) יכולת לקלוט רדיו הייטב.

4) יכולת שליטה מההגה במידת האפשר.

אין צורך לא בבלו טוס' ולא ב GPS אלו קיימים בנפרד.

אפשר ואף רצוי לשלב רכיבים משומשים

תקציב - כ 5000 ש"ח כולל התקנה

פורסם

תתחדש על הרכב

בעזרת המתאמים שיש היום כל דבר שנעשה ברכב (כמובן אם משתמשים במתאמים נכונים ולא באלתורים שכונתיים) הוא בר חזרה

ז"א כל הרמקולים והרדיו המקורי יחזרו למקומם ביום שתחזיר את הרכב (כמובן שתצטרך לשמור עליהם עד אז :lol:)

לשאלתך לגבי המערכת ישנם כמה פרטים שחסרים בתשבץ כדי לתת תשובה מדוייקת יותר

1. אתה מעוניין להחליף מכשיר קדמי מקורי ?

2. ואם כן אתה רוצה דאבל דין או רדיו רגיל ?

3. תקן אותי אם אני טועה אנחנו מדברים על מוסיקת ג"אז ורוק רך ?

דרור

פורסם

1. אינני יודע אם יש צורך להחליף את המכשיר המקורי, זה נראה לי לא כל כך פשוט. נראה לי שאין לי צורך ב דאבל דין מכיוון שGPS יש לי בנפרד.

2. אני שומע בעיקר רוק --> מטאל

פורסם

מצד אחד זה לא כ"כ פשוט, אך מצד שני לבעל מקצוע אני לא חושב שההחלפה הזו תהווה בעיה.

הכל תלוי ברצון שלך וברצון חברת הליסינג לגבי החזרת הרכב.

אם ברשותך כזו אפשרות (החלפת HU - יחידת הראש -) אני הייתי ממליץ אכן לעשות את זה, וזאת משום שהאיכות תיהיה ברמה גבוהה הרבה יותר מאשר שימוש בכל מיני מנחתים למיניהם (בגדול, בעזרת מנחת אפשר לחבר מגברים ליחידת הראש המקורית).

אולי העניין של שימוש בHU אפטרמרקט הוא יותר יקר, אך הרבה יותר יעיל, הן מבחינת איכות והן מבחינת נוחות.

מה גם שאתה מעדיף לשמור על השליטה מההגה, זה עוד סיפור קטן שאפשר להתגבר עליו, אך קודם כל צריך לדעת לאיזה כיוון אתה הולך, החלפת הרדיו המקורי או לא. משם חברי הפורום יעזרו לך להתקדם ולהגיע לתוצאה יעילה.

פורסם

החלפת ה HU המקורי לאפטרמרקט איכותי היא חיונית לאיכות הצליל שתתקבל.

עלות מתאם היא כמה מאות שקלים (אני בטוח שחיפוש יעזור לך לגלות בכמה ניתן להשיג אחד לרכב שלך).

עלות מכשיר עם איכות סאונד טובה כדוגמת ה CZ500 שבוריס ציין היא כ- 800-1000 ש"ח (הקלריון הספציפי הזה עולה 850).

בהתאם לתקציב ולסוג המוזיקה שאתה שומע, פוקאל KF או KR או הרץ היי אנרג'י יכולים להתאים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

OK אני מקבל שצריך להחליף את המערכת המקורית אבל זה משאיר אותי על 5500 לפני הרכבה - קצת גבוהה

מה שכן יש זמן, מה שמאפשר לצוד הזדמנויוית מיד שנייה. אילו רכיבים אפשר לחפש ביד 2 ואילו פחות כדאי להתפשר?

• תוכן חדש...