Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה אני מחפש אוטו יונדאי I30 עד 70 אלף שקל כמה שפחות קלימוטראז וללא תאונות

מחפש בעיקר מפרטית גם ליסינג או השכרה אפשרי פה אשמח לדעת את חוות דעתכם

נורא קשה למצוא מישהו שלא יעבוד עלייך הלכתי לשלמה סיקסט ראיתי אוטו המוכר שהוא בעל הסניף טען שהבדיקה שלו נהדרת אבל בראיה חטופה בקלית קצת שבורה

תיקוני צבע שניתן לשים להם לב בחלק האחורי של האוטו והבדיקה היתה מיוני מה שמעורר חשד לגביי האוטו

כמובן המוכר אמר זאת בדיקה מעולה וזה האוטו במצב הכי טוב שיש לו (ביין כל הסניפים) והבדיקה היתה של קומפיוטסט שהכל היה תקין אך היה רשום תקלה מינורית מרכב וצבע מעיכות\מעוך\שריטות צבע+פגמים נזק לפגושים

כמובן שהמוכר ניסה להתחמק מלהראות לי היסטורית רכב וטען שהוא לא עבר תאונה והבדיקה הנל בדיקה יפיפיה לאוטו זה ואמר שהם מתקנים כל דבר שכל מה שנרשם על הרכב בבדיקה זה מבלאי של השימוש (שריטות של יום יום כניסה לחניות וכו)

עכשיו שאלתי עם שלמה סיקסט לא אמין מי כן אמין ?

כמה נקודות למחשבה הבנתי שבאוטו זה החלקים מאוד זולים וסך הכל אוטו אמין אז מה הסיכון בלקנות במגרשים של סוחרים

האם הרכב עובר בדיקה אצל המגרשים במקום שאני מחליט אפשר להיות שקט?

איפה ניתן למצוא חברה אמינה אלדן שלמה אביס וכו?

האם קים מיגרש אמין? כגון (שרק רכבים הילה מוטורס וכו )=רק דוגמה אם יש מישהו אחר אשמח לשמע

או שכל העסק הזה שייך לרמאים שקרנים ובעצם קומבינה אחת גדולה ככה זה מרגיש לי כרגע

מבולבל קצת מרומה ובעיקר כאב ראש אחד גדול

אדם שממש רוצה לקנות את האוטו כבר

תודה מראש וסורי עם חפרתי אשמח לתגובות

פורסם

אין לך למי להאמין שאתה קונה רכב משומש, פשוט לא קיים דבר כזה גם שאתה קונה מחברות גדולות ובעלות שם.

לגבי שלמה סיקסט תעשה עליהם חיפוש פה בפורום.

ולגבי בדיקה אם מצאת רכב שמוצא חן בעיניך וגם מראים לך בדיקה קודמת, אל תוותר, תעשה בדיקה משלך במכון שאתה בוחר, זה יכול לחסוך לך המון כסף.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לפי דעתי ונסיוני:

אם יש לך סבלנות,תחפש רכב פרטי שמור כמו שצריך ולא איזו גנקייה שנראת טוב מבחוץ.

הבלאי בהשכרה וליסינגים הוא לגמרי אחר.

עולם אחר!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כמו שאמרו קודמי המגיבים,

מצאת משהו שנראה מבחינתך, גש למכון בדיקות מטעמך (שלם מכספך שלך) ובעיקר תהיה רגוע אם הבידקה תקינה.

בנושא של מרכב ומעיכות, כל עוד מדובר על ליקויים בעלי משמעות נמוכה אז אין מה להתרגש.

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם

היי,

עד 70K אתה יכול להשיג יונדאי i30 עם קילומטראז' של מעל 100 אלף.

אני ממליצה לא לשלול על הסף רכבי השכרה, כל כלי הרכב של חברות הליסינג הגדולות עוברים טיפולים שוטפים, והשבחות לפני מכירה.

מנטרה קבועה: בדיקה עצמאית והתעקשות על היסטוריית טיפולים תמנע כאב ראש בעתיד.

בהצלחה,

ענת מאוויס

http://www.facebook.com/AnatAvis

http://www.facebook.com/Avis.Israel

פורסם

הי maharshak,

מאחר ולא מצורפת בדיקת הרכב די קשה להבין בדיוק במה מדובר.

בתיקוני פח (מרכב) יש לשים לב מהי המשמעות (שולית / נמוכה / גבוהה) וגם אז יש לשים לב האם הוחלפו חלקי מרכב וכד'.

בכל מקרה, כפי שכתבו כאן, תמיד מומלץ (ולא משנה ממי אתה קונה) לקחת את הרכב לבדיקה חיצונית מטעמך ועל חשבונך וכך תהיה הכי רגוע.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות.

מיטל מאלדן

פורסם

מיטל מאלדן רשמתי מילה במילה מה היה רשום בטופס הבדיקה בנזק היה רשום שולית. בכל אופן אם יש לכם משהו אמיתי במחיר שנקבתי להציע לי עם קילומטראז נמוך אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי.

אשמח לקבל עוד המלצות ותגובות תודה

פורסם

ענת מאויס, לדעתי ב-70 אלף שקלים הוא קונה רכב עם פחות קילומטרים.

אני אישית ממתין בימים אלה ל-I30, מסוף 2009, ליסינג, 18,000 קילומטרים והמחיר תחזיקי חזק, 69 אלף שקלים..

חברת הליסינג בחרה להעביר אתה רכב לסוחר קטן שהוא קרוב משפחה והוא הציע לי את הרכב, הסכמתי.

כמו שכבר אמרו אני חושב שכדאי לפנות קודם אל חברות הליסינג הגדולות, אם אין רכבים במלאי להשאיר פרטים ולא לשחרר מהר את המקדמה שהם כל כך רוצים. הבדיקה שמציגים לך שם היא רק המלצה ואינה מהווה תחליף לבדיקה עצמאית במכון בדיקה מורשה ומוסמך.

אל תתבייש להתווכח על המחיר והתנאים, ותתמקד בכל סעיף בבדיקה שדורש תיקון של חברת הליסינג או הורדה במחיר.

בהצלחה.

פורסם

קשה לי להאמין שתמצא רכב כמו שאני תיארתי באותו מחיר ומצב. אבל זה ממחיש את הכמויות שנמצאות אצל חברות הליסינג ואת מציאות המחירים.

פורסם
ענת מאויס, לדעתי ב-70 אלף שקלים הוא קונה רכב עם פחות קילומטרים.

אני אישית ממתין בימים אלה ל-I30, מסוף 2009, ליסינג, 18,000 קילומטרים והמחיר תחזיקי חזק, 69 אלף שקלים..

חברת הליסינג בחרה להעביר אתה רכב לסוחר קטן שהוא קרוב משפחה והוא הציע לי את הרכב, הסכמתי.

כמו שכבר אמרו אני חושב שכדאי לפנות קודם אל חברות הליסינג הגדולות, אם אין רכבים במלאי להשאיר פרטים ולא לשחרר מהר את המקדמה שהם כל כך רוצים. הבדיקה שמציגים לך שם היא רק המלצה ואינה מהווה תחליף לבדיקה עצמאית במכון בדיקה מורשה ומוסמך.

אל תתבייש להתווכח על המחיר והתנאים, ותתמקד בכל סעיף בבדיקה שדורש תיקון של חברת הליסינג או הורדה במחיר.

בהצלחה.

הדיל הזה נשמע לא הגיוני.

אם מישהוא סיים עסקת ליסינג לפני הזמן (כתבת סוף 2009, זאת אומרת שיש עוד לפחות עוד שנה), ורכב עם מעט קילומטרים,

הגיוני שחברת הליסינג תמכור אותו לבד ולא תתן לסוחר.

רכבים כאלו נחטפים כמו לחמניות.

אני רכשתי i30 אמצע 2009 עם 34K ומצאתי במזל. שתי דקות אחרי, והייתי מפספס. וחיפשתי הרבה. מאוד קשה למצוא כאלו.

והמחיר ממש לא קרוב ל 69. המחירון הוא בערך 87 או אפילו יותר (אתה כותב סוף 2009), אז גם עם הפחתה של ליסינג, מה הסיבה שעל רכב שכזה שאתה מצייר כבונבוניירה יורידו לך כ 20 אלף ש"ח מהמחירון ?!?

משהו פה לא הגיוני, אלא אם לרכב ירידת ערך אחרת (תאונה וכו')

פורסם

עכשיו שאלתי עם שלמה סיקסט לא אמין מי כן אמין ?

למה אתה מושב ששלמה סיקסט זה בנצ'מרק של אמינות?

אתה צריך להבין שזה חברות של מסחר רכבים ועל זה הם עושים הרבה מהרווח שלהם. זה גם תלוי בסניף בטח. אתה יכול ליפול על סוכן לא אמין ואתה יכול ליפול על אחד שבאמת אוהב את העבודה שלו ועושה אותה כמו שצריך.

אל תהיה נעול רק על היונדאי. תבדוק גם את הקיה סיד. זה רכב כמעט זהה אבל עם שוק חלש יותר.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

משהו פה לא הגיוני, אלא אם לרכב ירידת ערך אחרת (תאונה וכו')

החצי האחורי עבר 8000 ק"מ והחצי הקדמי 10000 ק"מ סהכ = 18,000 ק"מ :)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

עוד תגובות המלצות?

מממ מה בעצם בקשר למיגרש סטייל שרק סוכניות הילה מוטורס היכל המשהו וכו?

כלומר מבחינה לוגית מנוע ליונדאי I30 לא עולה מעל 3500-4000 שקל

גם אצל מגרש יעבור בדיקה אישית במקום שאני אבחר והאוטו יצא תקין

החלקים של היונדאי הבנתי ממש זולים כלומר לא שווה לשים חלפים או חלקים אחרים ולרמות

באופן כללי האוטו זול ומבחינת חוק חייבת להיות שקיפות של הרכב

היסטוריה תאונות טיפולםי וכו

אם יש רמאות סטייל קילומוטראז אז יש קנס גדול ופיצויים דבר שלא שווה לבעל המגרש

ובנוסף יש כל כך הרבה מגרשים שמתפרנסים מיזה אז לא הגיוני שכולם רמאים

או שאני התמים ולא מבין מה אני מדבר?

בכל מקרה אם יש דבר כזה מיגרש אמין אשמח לשמע..........

ואם יש המלצות אחרות איפה אוכל למצוא את מבוקשי איזה סוכנות היא בנצ'מרק לאמינות?

או שכמו שזה באמת מרגיש עסק של רמאים וחאפרים

דבר שעצוב מוריד מחווית הקניה והופך מיום ליום לכאב ראש גדול יותר

פורסם

לי יש נסיון (טוב) כפול עם לובינסקי טרייד , פעם אחת קניית רכב וקבלת שירות גם אחרי תום האחריות, פעם שניה אחרי ששילמתי מקדמה והרכב הגיע למגרש אבל מעבר לכך שמבחינה מכנית הוא היה במצב טוב מאד, מבחינה חיצונית הפחח שעבד עליו לא עשה עבודה מי יודע מה, או כמו שמקובל לומר במחוזותינו - עבודה ערבית. ביטלתי את העסקה ובאותו חודש כרטיס האשראי שלי זוכה.

לעומת זאת, סיקסט שמטפלים ברכבים במוסכים שלהם בחלקי חילוף תחליפיים / שמנים לא איכותיים לקחו רכב ליסינג שהיה ברשותי מטעם העבודה בשנת 2006 לתיקון תקלה בגיר.

הרכב חזר מתיקון ובטופס מהמוסך שקיבלתי היה כתוב "בדיקת חורף" ... עכשיו לך תוציא הסטוריית טיפולים.

אני לא מאלה שימליצו לך לקנות ממגרש, ובטח לא ממגשרי ליסינג או השכרה , אלא רק מאדם פרטי ששמר על הרכב וטיפל בזמן, אם לא במוסך מורשה יבואן אז במוסך שיודע מה הוא עושה, ויכול להראות לך קבלות על טיפולים, או להוציא הסטוריית טיפולים מהמוסך.

יש הרבה אנשים שלא אוהבים להתעסק עם מכירת רכבים ואוהבים לקבל מפתח תמורת מפתח, ואז מגיעים רכבים פרטיים למגרשי היבואנים. (אוטודיל של צ'מפיון , לובינסקיטרייד בעיקר פיג'ו סיוטרואן , כלמוביל של יונדאי/מיצובישי/מרצדס , טופרייד של פורד/מאזדה וכו וכו)

גם במגרשים האלה למרות שחלק מהרכבים מידיים פרטיות תמיד מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך, אבל לפחות שם (לפחות מנסיוני עם הצרפתיות ) תמיד הראו לי הסטוריית טיפולים ממוסכים מורשים וטופס בדיקה מטעם אותו לקוח שהשאיר את הרכב בסוכנות וקנה חדש.

במחיר שאתה מחפש זה כבר לא משנה אם הרכב יהיה שנת 2008 או 2009, חפש לך רכב פרטי (אפילו ממגרשי היבואן) שמור עם הסטוריית טיפולים וק"מ סביר.

שיהיה בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...