Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 שאלות:

1. קניתי לפני כחצי שנה מצבר של שנפ. מכרו לי אותו משירות ביטוח הגרירה שעשיתי אחרי שהמצבר שהיה נגמר, והאוטו לא הניע.

מי שמכר לי אותו אמר שאני אמורה להחליף מים במצבר כל חצי שנה בערך. האם זה נכון? באיזה סוג של מים מדובר? האם להחליף מים או רק להוסיף?

2. האם לא מומלץ להחנות את הרכב עם 2 גלגלים על המדרכה, כאשר האוטו מוטה? אם כן, מדוע?

תודה מראש למידע מיודעי דבר!

פורסם

לגבי חניה על המדרכה, סתם מאמץ על מיני חלקים שם.

השימוש הוא במים מזוקקים, תעשה חיפוש קצר במנוע חיפוש, יש דרך למלא מים (אני לא רוצה לומר סתם.)

פורסם

לא מחליפים מיים במצבר אלא רק מוסיפים במידה וצריך ובמצברים של שנפ בהחלט צריך כי המצברים שלהם דיי ידועים בבעייתיות שלהם.

לגבי לחנות רכב צד אחד על המידרכה לא הכי בריא לבולמים ולמיתלים.

:)
פורסם

מעמיס על הצמיגים, בולמים, ומתלים, בקיצור רצוי ואף מומלץ להמנע.

פעם בשבועיים-3 תפתחי את הברגים שיש על המצבר זה משהו כמו 5-6 לא זוכר במדויק ותוסיפי מים שיהיה מעט מעל הלוחות שיש שם (מים מזוקקים כמובן).

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

תדאג למלא כמו שהסבירו לך והמצבר שלך יאריך חיים.

האחרון אצלי החזיק חמש שנים!

דרש מילוי מים כמעט כל שלושה חודשים.

• ספונסר פורום
פורסם
במצבר 12 וולטים יש 6 פקקים.

יש מצברים שבהם הפקקים מכוסים ע"י מכסי פלסטיק שצריך קודם להסירם כדי להגיע אל הפקקים.

בברכה - רפי לין

מצורף דוגמא של מצבר עם מכסה כפול שלא מיועד לא אפשרי למלא בו מים ותמונה של חתך של מכסה כפול.

אגב יש מצברים עם מכסה כפול גם למשאיות אבל זה נדיר יותר (אני מכיר 2 יצרנים בעולם שמייצרים זאת, VARTA אחד מהם)

small_VAR_20070822000276.jpg

Double Lid.jpg

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...