Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפביה החדשב שקניתי מודיעה לי שהיא צריכה טיפול.

מישהו מכיר מוסך אוטו בדק ברחוב תוצרת הארץ בתל-אביב?

פורסם

שני המוסכים הטובים ביותר לשקודה הם "אוטו-בדק" ו"סבנה".

המוסך המרכזי ברמת החייל הדרדר קשות בכל הקשור למקצועיות, שירות מחריד ואיטי והיחס - כעת הכל שם ברמת המחפיר ואין סיכוי בעולם שאשוב לשם כל עוד לא יבוצע שינוי והכל יוחזר לקדמות.

על "אוטו-בדק" קיבלתי המלצה מידידיה ומספר נהגי מוניות - ואכן ניגשתי לבדוק את הנושא. מדובר במוסך קטנטן עם אווירה משפחתית, יחס אישי, שירות מהיר לחלוטין ומקצועיות רבה.

אני נכנסתי לשם על שטות (צינורית דלק שזהה ממקומה. תופעה מוכרת ב-1.2TSI) וההתרשמות הייתה חיובית ביותר. מאותו רגע ואילך - זה המוסך שלי. בקרוב מאוד אכנס אליהם לטיפול 30K, ואדווח איך היה.

על "סבנה" קיבלתי המלצות מעובד שקודה והמון נהגי מונית - הם טוענים כי השירות עולם אחר, המקצועיות בשמיים והכל מתקתק.

עוד לא בדקתי - וכנראה שגם לא אבדוק - כל עוד טוב לי ב"אוטו-בדק".

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סבנה יותר בסגנון איטליז מאשר מוסך

(מן הסתם, כמעט ואין להם לקוחות פרטיים , 90% מהלקוחות זה מוניות ומשטרה )

מה שאני יכול להמליץ זה סקודה ברחובות אם אני לא טועה זה נקרא קרני-אור , סתם כי אני יודע שיש שם בעלי מקצוע

לא מבוסס על ניסיון אישי (מעבר לעובדה שהדיאגנוססט הוא חבר טוב )

פורסם
סבנה יותר בסגנון איטליז מאשר מוסך

(מן הסתם, כמעט ואין להם לקוחות פרטיים , 90% מהלקוחות זה מוניות ומשטרה )

מה שאני יכול להמליץ זה סקודה ברחובות אם אני לא טועה זה נקרא קרני-אור , סתם כי אני יודע שיש שם בעלי מקצוע

לא מבוסס על ניסיון אישי (מעבר לעובדה שהדיאגנוססט הוא חבר טוב )

איטליז או מוסך, העיקר המקצועיות והשירות...

קרני אור הוא המוסך האחרון עליו אני אמליץ - עוד אחרי המרכזי. גועל נפש - וכל מילה מעבר היא מיותרת לחלוטין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי כבר פעמיים באוטו בדק, אמנם נכנסתי על דברים קטנים של חריקה פה רעש שם (שום דבר רציני בסופו של דבר) אבל קיבלתי שירות מהיר (לא יצא לי להיות שם יותר משעה כולל המתנה, כל הביקורים הים ביום שישי)

גם מבחינה מקצועית הם נראים בסדר (הרעשים שהיו לי יש הובחנו)

• תוכן חדש...