Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה התחיל לצאת לי עשן לבן מהאגזוז, שמעיד על שרפת שמן.

כאשר הרכב קר ואני מניע את הרכב אין פלטה של עשן אבל כשאני לוחץ על דוושת הגז ועובר את ה 2200 סל"ד

מתחיל לצאת לי עשן לבן בכמות דיי נכבדת, וכשאני חוזר למהירות סרק העשן מתדלל לאט עד שנפסק.

הוצאתי את הפלאגים לראות איזה בוכנה עושה את הבעיה וראיתי שכל ארבעת הפלאגים מפויחים בשחור וקצת שמנוניים.

עשיתי לרכב פאקום ראש ולפני הרכבתו שמתי סולר בבוכנות ורק בוכנה 4 ירדה בכ- 2 ס"מ לאחר שעה, השאר טובים.

לפני שעשיתי פאקום ראש לא היה לי עשן לבן בכלל.

1. איך אני יכול לדעת האם זה בגלל רינגים שחוקים או גומיות שסתומים?

2.איך יכול להיות מצב כזה שכל הפלאגים מפויחים?

בבקשה אשמח לעזרה, אני פשוט צריך את הרכב קצת דחוף ובמצב הזה הוא בחיים לא יעבור לי טסט.

אשמח לכל עצה מקצועית.

פורסם

שלום רב !

האם לא הוחלפו גומיות השסתומים, בעת שיפוץ הראש?

האם לא רוקן אגן השמן מהשמן הישן, ומהסולר שחילחל דרך הטבעות?

איזה צמיגות שמן, ומה שם היצרן השמן, בו השתמשו לאחר שיפוץ הראש?

האם הרכב צורך שמן במידה חורגת?

האם קיימת בעיית איבוד מי קירור, וכמה?

עריכה:

יש קשר ישיר או עקיף לשרשור הזה שפתחת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=384214

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום!

בשיפוץ הראש הוחלפו גומיות שסתומים.

רוקן אגן השמן הישן שבתוכו הסולר, והחלפתי שמן בצמיגות 15W40.

לגבי צריכה חורגת של השמן, נראה לי שכן.

ואין לי איבוד נוזל קרור.

לגבי השרשור מצאתי את הבעיה, צינור וואקום אחד התנתק כשפירקתי את הראש ולא ראיתי אותו, עכשיו המנוע עובד

בטורים תקינים.

קצת מוזר לי העסק הזה, כי לפי מה שאני יודע לרוב שריפת שמן זה או מגומיות שסתומים או רינגים.

פורסם

שלום רב !

אנא הבהר מדוע פורק ראש המנוע מלכתחילה, האם בגלל התחממות יתר, מעבר קומפרסייה למערכת הקירור, מים לשמן , שמן למים, או אחר.

האם הרכב צרך שמן בכמות הנוכחית גם בעבר, או האם הכמות עלתה, והאם הרכב ישן גם קודם לפרוק ראש המנוע?

מה הסכוי שהורכבו גומיות שסתומים באיכות ירודה, ומי הרכיב אותם אתה ואביך, או במכון לשפוץ ראשים?

ומה שם יצרן השמן?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

פורק הראש עקב התחממות גבוהה של המנוע, מעבר קומפרסיה למערכת הקרור, והופעת מים בשמן בראש המנוע, בצבע לבן, פאקום ראש לא שמיש וכנראה בגלל זה הבריחות והכרבנו חדש.

בעבר צרך שמן בגלל אטמים בלויים ושבורים. הרכב לא עישן לפני פרוק הראש.

הגומיות שסתומים הם מקוריות של HYUNDAI והם הורכבו אצל חרט ראשים מומחה.

יצרן השמן סונול טיטאן 15W40.

• תוכן חדש...