Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נישלחתי לבדיקה של הטכניון. מקווה מחר שהכל יסתדר. אני מביא איתי קטלוג שיש בוא סובארו כמו שלי עם סנרוף מקורי .

אתם חושבים שאם אני אראה לבודק את הקטלוג זה יעזור?

עכשיו בדקתי את הרשיון של המרצדס וגם שם לא מופיע הגג

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נישלחתי לבדיקה של הטכניון. מקווה מחר שהכל יסתדר. אני מביא איתי קטלוג שיש בוא סובארו כמו שלי עם סנרוף מקורי .

לירוי חבל לך על זמן ! פה בארץ אוהבים את הכסף של האזרח הקטן בצורה בלתי רגילה , יש מכונים שפסים זוהרים למשל זה לא מעניין ויש מכונים שאפילו אם יש לך הם יגידו לך תחליף למה ? כי זה עוד 20-30 שקל כנ"ל גם בלוחיות ושאר שטויות שפשוט מחפשים !!!!!!!!!!!!! למה ????? כי יש מכונים שעמדת הלוחיות והאביזרים הנילווים הם של בעל המכון ואז.... ויש מכונים שזה זכיין ואז ... תסיק מסכנות לבד.

ושלא נדבר על זה שיש מכונים שרומזים לך תן 100 שקל ויהיה בסדר, ומי מאיתנו ומכל בעלי הרכב בישראל לא מכיר , זה פשוט עניין של שחיתות, ואת מה שמעניין יותר את המכונים זה עוד כמה שקלים לבדיקה חוזרת "על שאין לך מאפרה בגלל שאתה לא מעשן "

לדעתי לקחת אגרה על התקנת סאנרוף או בדיקה של דבר כזה זה שטותי! כי לקשור מטען על גג רכב הרבה יותר מסוכן מסאנרוף,ואולי שגם על זה יקחו איזה אגרה , לבינתיים לא ראיתי סאנרוף שעף מרכב ואם כן אז גם מקורי יכול לעוף באותה רמה (זה עניין של מסילות ולא של התקנה)

נראה לי שצריך לעשות על הדברים האלו מחאה זה פשוט עוול וניצול של כולם !!!! לפחות העשירים שגם מחזיקים מכוניות אספנות ירימו את הכפפה כי גם להם זה מפריע ויש להם יותר כוח במשרדים :-(:-(:-(:-(

פורסם

לא הבנתי מה עניין עשירים להר סיני, יש לך בעייה פעל לתיקונה, צא לרוטשילד, תפגין!

אתה באמת מצפה שמישהו יעשה עבורך את העבודה, רק בגלל שהוא עשיר? תתעורר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לירוי,

שיהיה ב ה צ ל ח ה !

עדי גולדנברג 13399

פורסם

פסים זוהרים עולים 3 ש"ח לא 20 ש"ח.

חוץ מזה אם זה בדיקה של הטכניון זה בטח יהיה יותר עינייני ובטח משחק לטובתך.

עברתי לאחרונה בדיקה של הטכניון לגבי אופנוע הבדיקה הייתה מקצועית והתמקדה במה שחשוב באמת.

בלי משחקים והטרדות מיותרות.

פורסם

התחלתי את הבוקר במכון אנטר בחיפה הגעתי מוקדם 7 וחצי הבוחן הגיע ב8 בלי הרבה שאלות בדק את הסוג של הגג בדק חיבורים ,פתח סגר ,הוא החליט שהגג תקין ועומד בתקן ,העבודה טובה , נפרדתי מ300 שח אחרי 5 דקות בדיקה

אפילו נערת ליווי לא מרויחה כל כך הרבה בכזה זמן

נסעתי עם הנירת לעמדה מספר 1 ותראו מה הפלא הבוחן יוצא אלי ובודק ומה הוא רואה שמספר השילדה לא תואם לרשיון 26 שנה האוטו עובר טסט ורק עכשיו הם בודקים .כנראה נפלתי על יום טוב והוא רשם את המיספר הנכון ללא בעיות . ניכנסתי למשרד הרישוי הוצאתי רשיון חדש שילמתי 98 שח וניגשתי לטסט

עכשיו אחרי 3 שנים הגג רשום ברשיון ואחרי 26 שנים מספר השילדה תוקן

פורסם

שאני אבין משהו, אם אני מתקין היום גג שמש ברכב אספנות אז אני יכול לאשר אותו בקלות ??

הרי אף אחד לא יודע אם הגג מקורי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
שאני אבין משהו, אם אני מתקין היום גג שמש ברכב אספנות אז אני יכול לאשר אותו בקלות ??

הרי אף אחד לא יודע אם הגג מקורי.

הלוואי ולא היו עושים חלון בגג אצלי ברכב.

עד עכשיו אני לא מבין מה זה נותן.

תדאג ליסגור אצלי את הגג וקח את הסאנרוף מתנה.

פורסם

אופיר -

בוחן רכב וכל אחד אחר שקצת מבין יכול בשניה לגלות אם הגג מקורי או לא.

לגופן של עיניין -אם אתה מתקין היום את הגג אצל מתקין גגות מורשה - אתה מקבל ממנו אישור התקנה ועם האישור הזה מאשרים את הגג ללא בעיה.

פורסם

בכדי לעבור בדיקת טכניון אתה חייב שהגג יהיה עם תקן ,מסנן קרינה ,וכמובן לא לחתוך שום קורה

עכשיו יש את אותה הבעיה במרצדס רק ששם זה מקורי

האם לפי מספר שילדה בחברת מרצדס יכולים לתת לי אישור על הגג?

פורסם

אתה בטוח שאישור יצרן פותר אותך ממעבר עמדה 1?

כי אם הוא לא פותר - בשביל מה צריך אותו?

אתה יכול לאשר כמו שאישרת בסובארו.

פורסם

אולי עם הגג מקורי בוחן בעמדה 1 לא ישלח אותך לבדיקת טכניון.

בטח גם אם מרצדס ישלח אישור - צריך לתרגם אותו לעברית עם חותמת של נוטריון, שזה גם עולה כמה שקלים.

• תוכן חדש...