Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההיגיון אומר שהתוצאות זה בגלל גודל השסתומים, הרי נכנס יותר אויר וכל מה שנשאר לך זה לספק יותר דלק וככה לקבל יותר כוח.

מה לגבי המזרקים? אם שמים מנוע של NFU ומעבירים אליו מכלולים, המזרקים נשארים NFU או שגם אותם מעבירים? אני שואל כי למזרקים של NFX יש בעיה כרונית ואני לא סובל אותם (כל חצי שנה חובה ניקוי מזרקים כי יש להם נטיה להיסתם, גם בחו"ל דיווחו על זה)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מוזר פירקתי את המזרקים שלי ב106 GTI (כשהיחלפתי גומיות בסעפת יניקהׂ). המזרקים עשו 50 אלף אצלי והיו נקים.לאחר מכן עשו על הרכב עוד 50 אלף עד שנימכר הרכב.עשה אצל הבעלים החדשים עוד 8 ללא תלונות.תומר תפסיק למלא דלק בשטחים.:lol: עשו 108 אלף בלי ניקוי.

פורסם

האמת אני מתדלק בתחנה טובה, מעבר לזה גם בחו"ל היו תלונות על אותם קרטועים שהיו אצלי וכשפתרתי אותם בעזרת ניקוי, הצעתי להם בחו"ל לנסות לגם להם זה עזר.

כנראה שהיתה סדרה עם פגם מסויים. אני יודע גם שיש מזרקים עם חיפוי אפור וחיפוי כתום, הבעיה אצלי היא באפורים וגם בחו"ל נדמה לי הבעיה היתה להם באפורים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ייצרתם פה בלאגן לא קטן לגבי המנועים .

ראש מנוע NFU- בעל מעברים קטנים יותר מNFX אך עם שסתומים גדולים יותר. לכן בשילוב עם פורטינג ומכלולי NFX ושאני אומר מכלולים זה כולל רייטנרים מרימים קפיצים וקאמשפטים.ולא רק קאמשפטים אם אתם לא רוצים התנגשות של השסתומים בבוכנות.

כעיקרון מבחינת בלוק מנוע-בלוק המנוע של הNFX עדיף בהרבה ,עובי דופן של הבוכנה יותר גדול , פין בוכנה צף ,ועיינים בבוכנות לסל"ד גבוהה.

אבל - אם מרכיבים ראש NFU על בלוק NFX צריך לגלח מהראש כי במקור הראש NFU יותר גבוה ולכן אם תרכיבו אותו ישר בלי שטח ,תקבלו יחס דחיסה לטורבו ולא לאטמוספרי.

לגבי מחשבים וצמות ,במידה ותהיה מעוניין צור איתי קשר בפרטי אני יכול לעשות לך REMAP לסט אפ הזה ולהביא לך מחשב פרוץ ומעוקר כולל צמת חשמל .

ולגבי מספרים שזורקים פה 150 .. זה לא הכי ריאלי מה שבטוח לא בקלות .

ד"א-לגבי מזרקים אפשר להתאים שם מזרקים רגילים לא חייב של NFX פשוט חייב את אותה כמות (220CC)

ובטח ובטח שלא להשאר עם המקוריים של הNFU שעובדים גם על התנגדות נמוכה וגם לא נותנים לנו את כמות הדלק שאנחנו צריכים.

פורסם
התכוונתי שבNFU הם גדולים יותר.

בראש NFU המעברים קטנים יותר, שסתומי יניקה גדולים יותר, שסתומי פליטה זהים בקוטרם לאלו שב-NFX.

בקשר לראש NFU בשימוש עם בלוק NFX, אכן צריך לגלח קצת מהראש ובנוסף להשתמש באטם של ה-NFU (דק יותר) כדי לקבל יחס דחיסה קרוב למקורי.

הבעיה היא שהשילוב הזה גורם למרווח קטן מדי בין השסתומים לבוכנות, מה שלא מאפשר שימוש בקאמשפטים משודרגים.

פורסם

וואו, לא ציפיתי לכזאת כמות של תגובות ומידע. תודה רבה לכל המגיבים שחולקים את הידע :-P .

אני אשתדל לחדד מעט מה אני מחפש כי קצת הלכתם לכיוון של פרוייקט גדול.

השאיפות שלי הן להגיע לכ120-130 כ"ס. הרכב הוא יומיומי ולכן האמינות חשובה ולא ממש יש בי חשק להכנס לפרוייקטים עם מגוון רחב של חלקים מכל מיני רכבים שצריכים לעבור התאמות.

גם לכסף יש משמעות. הייתי רוצה להשיג את המטרה ולהשאר בגבולות תקציב של כ10K ש"ח כאשר יש אופציה לגלוש אבל בגדול כמו תמיד עדיפות לפחות. מעבר לזה אמר נכון MADRIVER שחשוב לי להשאר "חוקי" ושהרכב עדיין יהיה שימושי ולא עם רצועת כוח צרה בין 5K ל7K סל"ד.

במידה וניתן לסחוט את זה מהמנוע שלי בעזרת קאמפשפט,יחס דחיסה ומיפוי חדש למחשב אז אני מאמין שזאת תיהיה האופציה הזולה יותר בשבילי. במידה ותגידו שכל זה יהיה כמו כוסות רוח למת ועדיף ללכת על השתלה אז זה יהיה הכיוון רק בלי להשתגע יותר מדי. עוד הפעם 120-130 כ"ס יספקו אותי בהחלט.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קאמשפט catcams 646, סעפת יניקה ומצערת ראלי S1, מיפוי תוכנה.

אם כבר יש לך מערכת פליטה מלאה + סעפת סופרספרינט, מה טוב.

פורסם

זה אמור לתת לי איזור ה120 כ"ס?

יש לך אולי קישור לקאמפשפט? כי באתר של קטקאמס לא מצאתי אותו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לפי החישוב שלי השתלה תעלה יותר. ככה נראה לי לפחות אבל אני אבדוק את העניין כבר יותר לעומק ואחזור עם תובנות.

AVIA,לדעתך מחשב מקורי עם מיפוי מחדש יכול להתמודד עם השינויים שצויינו (קאמפשפט 646,סעפת יניקה,אולי יחס דחיסה מעט גבוה יותר)? קראתי קצת בפורומים מחו"ל והדעות שם היו חלוקות.

דבר נוסף. במידה ואני הולך על הקאמפשפט הזה כדאי על הדרך לרכוש גם פולי קל? זה יתן עוד שינוי?

פורסם

תגידו המספרים שאתם זורקים פה הם אמיתיים ???

130 כ"ס תוציא אולי באחד החלומות היפים ממנוע 8 שסתומים בפחות מ10.

לצורך העניין , תצטרך קאמשפט מאוד אגרסיבי וזה אומר שתצטרך סט שלם כולל וורנר פולי מתכוונן וקפיצי שסתומים כפולים . טווח מחירים בין 4000-5000 ,סעפת 4-2-1 משומשת תשיג ב1500 חדשה באיזור ה3000 .

הגענו ל7-8 ואתה עדיין ללא מיפוי וללא הורדת ראש בשביל פורטינג ויחס דחיסה. שזה עוד 2500-3000 .

ועם כל זה ,אולי תתקרב למה שמנוע 16 שסתומים ייתן ללא שיפורים.

• תוכן חדש...