Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש את הGriffin Survivor, הזמנתי אותו במיוחד מארה"ב עקב התרשמות שלי שהוא מצליח את התקנים של צבא ארה"ב ובריטניה,

אני כרגע משרת בצה"ל והמגן הזה פשוט מדהים, אם אתה מכיר את Otterbox Defender אז המגן הזה אוכל אותו בלי מלח, החסרון שלו שהוא קצת גדול אבל הוא מאוד נוח לאחיזה, אני מאוד מרוצה, ממליץ לך לצפות בסרטונים באתר שלהם

http://www.griffintechnology.com/armored

פורסם

לי יש את הswitcheasy capsul rebel, האייפון נופל לי כמה פעמים בשבוע מהכיס, וכלום.

החסרון - הגב שלו לא חלק, יכול לעצבן אם אתה מניח על השולחן ומשחק\גולש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לי יש את הGriffin Survivor, הזמנתי אותו במיוחד מארה"ב עקב התרשמות שלי שהוא מצליח את התקנים של צבא ארה"ב ובריטניה,

אני כרגע משרת בצה"ל והמגן הזה פשוט מדהים, אם אתה מכיר את Otterbox Defender אז המגן הזה אוכל אותו בלי מלח, החסרון שלו שהוא קצת גדול אבל הוא מאוד נוח לאחיזה, אני מאוד מרוצה, ממליץ לך לצפות בסרטונים באתר שלהם

http://www.griffintechnology.com/armored

אחי זה לא CASE לאייפון , זה מארז פאלקן לאייפון

זה לא מכפיל לו את המשקל ?

פורסם
אחי זה לא CASE לאייפון , זה מארז פאלקן לאייפון

זה לא מכפיל לו את המשקל ?

אולי מכפיל אבל עושה את העבודה ועוד הייתי צנוע.

פורסם
לי יש את הswitcheasy capsul rebel, האייפון נופל לי כמה פעמים בשבוע מהכיס, וכלום.

החסרון - הגב שלו לא חלק, יכול לעצבן אם אתה מניח על השולחן ומשחק\גולש.

מצטרף להמלצה!

יש לי את המגן המדובר, עושה את העבודה יופי.

לא חותם

פורסם

RNB תודה לך , כמעט קניתי את הOTTERBOX עד שראיתי ת'סרטון שלך , נכנסתי לאתר שלהם , נכנסתי ליוטיוב והתרשמתי , והזמנתי את הLIFEPROOF

רשמים יהיו ברגע שיגיע.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...