Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיבלתי את ה LIFEPROOF ובדקתי , הבעיה היא לא בעמידות במכות או במים , אני מאוכזב מ2 דברים:

1. הרגישות של המגע , יש טיפה רווח בין המגן המובנה וכל הזמן צריך ללחוץ על המסך כדי שייצא אוויר :| ועדיין ההרגשה לא הכי נוחה ולפעמים המגע לא מדוייק.

2. בגלל שהמגן אטום כמעט לחלוטין , אנשים שומעים אותי חלש :| והרבה פעמים צריך לחזור על הדברים

בדיעבד , הייתי הולך על הOTTERBOX.

מבחינת נפילות ואטימות למים הוא מצויין , אבל מבחינת איכות שמיעה :( וגם הצלצול חלש יותר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

באסה חשבתי שהוא באמת כיסוי טוב. הדברים הנ"ל ללא שום ספק היו גורמים לי לעבור לחפש כיסוי אחר.

תבדוק את האפשרות להחזיר להם אותו.

פורסם

לא חושב שזה אפשרי , פתחתי אותו מהקופסא וניסיתי אותו כבר.

אה כן , שלא נדבר על זה שהוא נעצר במכס (!!!) ודואר ישראל החכמים (שרושמים באתר שלהם שצריך להודיע מראש אם לא רוצים שהדואר ישחרר את החבילה) שחררו לי את החבילה תמורת 186 שקלים נוספים :|

פעם ראשונה שאני חצי-מתאכזב מרכישה אונליין.

פורסם
לא חושב שזה אפשרי , פתחתי אותו מהקופסא וניסיתי אותו כבר.

אה כן , שלא נדבר על זה שהוא נעצר במכס (!!!) ודואר ישראל החכמים (שרושמים באתר שלהם שצריך להודיע מראש אם לא רוצים שהדואר ישחרר את החבילה) שחררו לי את החבילה תמורת 186 שקלים נוספים :|

פעם ראשונה שאני חצי-מתאכזב מרכישה אונליין.

We will accept returns within 30 days of the original purchase if the product was purchased directly from LifeProof. Credits will be issued in the form of a refund to the Credit Card used for the original purchase. Refunds are for product only, as shipping charges are non-refundable for non-warranted returns.

You will be asked the reason for your return and you will need to provide your original order number. Accordingly, please have this information easily available.

You will receive your Return Merchandise Authorization (RMA) via e-mail which will include your RMA# as well as instructions for the return.

http://www.lifeproof.com/terms-of-use

תנסה להחזיר להם את הקייס. תדבר איתם אין לך מה להפסיד.

פורסם

אני אנסה , אבל יוצא לי דמי משלוח לארץ ששילמתי , דמי משלוח שאשלם לשלוח בחזרה + 10 אחוז ניכוי מהעסקה כי הם מחזירים את המוצר למדף.

הפסד של 300 שקלים בערך

פורסם

אם תחליט להישאר אם הכיסוי עד שהוא ימות או שתחליף מכשיר אז אל תחזיר אותו.

אם הוא מציק לך באופן כזה שבא לך להעיף אותו יחד עם המכשיר אז אין לך מנוס מלהחזיר אותו או למכור אותו בארץ.

• תוכן חדש...