Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הסיפור כזה, מלפני כשבועיים אני כמעט הבעלים של פיקנטו ידנית חדשה.

הבעלים - כי נתתי מקדמה, כמעט - כי הרכב צפוי להגיע בינואר פלוס מינוס חודש.....

באופן מבריק משהו החליט היבואן המקומי שהוא מביא את האוטו בלי הכיסוי שמותקן, בכל מכוניות 5 דלתות

שאני מכיר, מעל תא המטען.

אחרי בדיקה קטנה שעשיתי, האוטו נמכר עם הכיסוי בחו"ל (ז"א, במקומות שבהם חושבים

שחפצים שעלולים לעוף לתוך הרכב מתא המטען זה רע.....) ואפילו מופיע בקטלוג שמחלק היבואן יחד עם הרכב.

השאלה שלי אליכם היא איך אני משיג אחד כזה? (קחו בחשבון שכבר חיפשתי ב-ebay בלי יותר מדי הצלחה..).

אולי אתם מכירים מישהו שיכול לייצר אחד כזה?

תודה,

דימה.

פורסם

גם אני הזמנתי פיקנטו.

חיפשתי בכל האינטרנט, פניתי ל אתר ישמייבא חלקח חילוף ליונדאי והם אמרו לי שניסו בקוריאה ולא מצאו.

מאחר והרכבים לינואר עדיין לא יוצרו, אני חושב שניתן לפתוח קבוצת לחץ על היבואן שיביא את הרכב עם המדף. זה ממש מרגיז שהוא החליט לחסוך 4 דולר אולי ולהתקמצן על זה.

דימה , אתה פותח קבוצה?

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

עד כמה שהבנתי, המשלוח הבא שמתוכנן לדצמבר-ינואר כבר יגיע עם הפלטה. אף אחד לא מוכן להתחייב על העניין אבל.

פורסם

אחרי בדיקה קטנה שעשיתי, האוטו נמכר עם הכיסוי בחו"ל (ז"א, במקומות שבהם חושבים

שחפצים שעלולים לעוף לתוך הרכב מתא המטען זה רע.....)

דימה,

הוילון הקטנצ'יק הזה לא יכול לעצור אפלו בקבוק מים מינרליים קטן שיעוף מתא המטען לעבר תא הנוסעים.

הוא גם לא תוכנן לעשות כך.

כל מטרת הוילון היא למנוע מעיניים זרות להסתכל מה יש לך בתא המטען ולחמוד אותו. מה שלא רואים לא מפתה לשבור חלון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם ברכבים האחרונים שנמסרו כבר יש את המגש,

אז אולי ניתן איכשהו להפעיל לחץ על היבואן שישלים את החסר ברכבים שנמסרו בלי?

או שאולי תינתן אפשרות לקנות אותו?!?

• תוכן חדש...