Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

55GB מסתתרים להם,היכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מצטער על ההקפצה אך אין צורך לפתוח עוד נושא שקשור לזה.

עוד פעם נהיה לי (עכשיו יותר מ 100GB) תפוסים ואני לא מוצא אותם,ניסיתי כל שיטה ושיטה ממה שהוצע לי כאן וזה עזר בעבר,כרגע עשיתי הכל ועדיין זה נשאר :? אשמח לעזרה.

Scan Speak

פורסם

פעם הייתה לי בעיה כזו,מה שעשיתי היה לבדוק בכונן הבעייתי (C?,או שהבעיה בכונן אחר?) איפה יושב כל הגודל.

פשוט הלכתי לשורש הכונן ובדקתי מאפיינים (כפתור ימני,מאפיינים) על כל תיקיה,עד שראיתי גודל חריג,ואז בודקים לעומק באותה תיקיה :)

לוקח קצת זמן,אבל גם סוג של פתרון.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הבעיה היא שכשאני ניכנס לכונן הבעייתי (D) ואני עושה על כל הקבצים "מאפיינים" אני מגלה שיש תפוס 46GB, כשאני עושה מאפיינים על כל הכונן D כשאני בתוך ה "מחשב שלי" זה מראה לי כפול 3 תפוס.

זה קבצים שאני לא רואה תכלס,זה מה שמוזר לי.

Scan Speak

פורסם

שוב עם tree size אם השטח איננו unlocated או משהו כזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בלי נדמה לי

מה שם ונתיב התיקיה

פורסם

זאת תמונה עם כל מה שזה מראה לי בתוכנה :

wjmjz44mzyjq.jpg

וזה כשאני ניכנס לכונן C ועושה על הכל "מאפיינים" ורואה את כמות הGB שזה מראה לי לבין מה שתפוס בתכלס (שזה יותר)

nymtntwyhyqt.jpg

Scan Speak

פורסם

מה הקשר להגדיל נפח אם אני משתמש אולי 40% ממהארד דיסק שלי עכשיו..יש שם משהו שתופס מקום אני רק לא מבין מה זה.

אני יודע שבגלל שיש לי סטרימר בבית אז "פתחתי" את האופציה שאני אוכל לראות דרכו דברים מהמחשב שלי,אולי זה משהו שקשור לזה?

Scan Speak

פורסם

1. זה לא עונה על מה שנשאל בתגובה מס 20

2. האם יש 1g unlocated?

פורסם
הבעיה היא שכשאני ניכנס לכונן הבעייתי (D) ואני עושה על כל הקבצים "מאפיינים" אני מגלה שיש תפוס 46GB, כשאני עושה מאפיינים על כל הכונן D כשאני בתוך ה "מחשב שלי" זה מראה לי כפול 3 תפוס.

זה קבצים שאני לא רואה תכלס,זה מה שמוזר לי.

זאת תמונה עם כל מה שזה מראה לי בתוכנה :

wjmjz44mzyjq.jpg

וזה כשאני ניכנס לכונן C ועושה על הכל "מאפיינים" ורואה את כמות הGB שזה מראה לי לבין מה שתפוס בתכלס (שזה יותר)

nymtntwyhyqt.jpg

1- התמונות קשורות לכונן C.

2- הכל נראה תקין בכונן C... לא ראיתי איבוד של מקום.

תגיע שוב לתפריט של ניהול דיסקים, ותראה מה כתוב שם על כל אחד מהם. הנפח אמור להיות מוצג אאל"ט. משם אולי אפשר להמשיך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדקת האם מופעל לך "ניהול מיכסה" ?

לי זה גנב משהו כמו 60 גיגה..

קליק ימיני על כונן C,לשונית "מיכסה" ..בדוק האם הכונן מסומן לך.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...