Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רכשתי גולף חדשה לפני כמה ימים והחלפתי לה את הצמיגים מ-195*35*15R ל-225*40*18R אני מאוד מרוצה מהצמיגים כי קניתי משהו מקצועי עם אחיזה סוף אך אני רגיל למכוניות עם תאוצה של בסביבות ה-8 שניות אני לא חולם להגיע לתאוצה כזאת עכשיו אך רציתי לדעת האם ניתן לרדת מהזמן שיש לי כרגע(11.3 שניות [יצרן] ועם הצמיגים החדשים אולי טיפה יותר ) בלי להיקרע בכמויות של דלק משהו בסביבות 20 כוח או הורדת משקל אם קיים קיט כזה ולא קריעה של חלקים שראיתי בכמה כלי רכב שאינם מכוניות.

ומה שבטוח הוספת מגדש או סופר - צארג הוא לא אופציה.

תודה רבה

ושבוע טוב

פורסם

אם אתה רוצה לרדת בתאוצה, ותר על הפוזה ותיפטר מהג'אנט הענק. אין לך אופציה להוסיף 20 כ"ס בלי להוסיף טורבו או צ'ארג'ר. לדעתי, גם אין ממש טעם לנסות ולשפר 1.6 ל' מיושן עם 8 שסתומים.

פורסם

טוב סבבה פשוט בסוף לא ענית לי ,ונרשמתי לפורום רק עכשיו אז זה רק היה קבוצה בפייסבוק אני סתם כמו ילד קטן מחפש כל מיני שטויות פשוט זה האוטו הראשון שהוא לגמרי שלי ואני מתלהב בגדול ,הנושא לא ממש מפריע לי בצורה נואשת ,אני לא מבין ממש ברכבים אבל בכלי רכב אחרים אני כן מבין(טרקטורנים,באגים אופנעי ים) ובהם יש קצת פריצת דרך בכל מה שקשור בשיפורי מנוע לא ציפים וללא מגדשים אז חשבתי שאולי גם במכוניות יש .

פורסם

חבר שלי היה בדיוק באותו מצב כמו שלך, קנה גולף חדשה 1.6 והתאכזב, נסע עלי חודש ואז מכר אותה ובמקומה הביא לאון TSI בת שלושה חודשים. זה לפי דעתי הדב הכי נכון לעשות.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם
אבל בכלי רכב אחרים אני כן מבין(טרקטורנים,באגים אופנעי ים) ובהם יש קצת פריצת דרך בכל מה שקשור בשיפורי מנוע לא ציפים וללא מגדשים אז חשבתי שאולי גם במכוניות יש .

באיזה פריצת דרך מדובר?

יש לך פרטים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באמת שאני לא מבין אנשים , רוצים אוטו חזק, קונים אוטו חלש (ולפי מה שהבנתי ממך גם היו לך מכוניות חזקות) ואחרי זה מתאכזבים ומנסים לשפר אותו באותו סכום שהם היו מוסיפים ומקבלים אוטו חזק, למה לא לקנות אוטו חזק מלכתחילה ופשוט לא להיכנס לעניין השיפורים שגם ככה לא תעבור איתם טסט?

פורסם

הוא היה רגיל למכוניות יותר חזקות, של ההורים.

הרכב הזה הוא רכב ראשון שלו, והבחירה לא הייתה 100% שלו אלא גם של אביו.

לא נורא, עוד שנה שנתיים שימאס לו מהרכב הזה הוא פשוט יקנה אחר ואז אולי גם משהו עם קצת יותר פלפל.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
באיזה פריצת דרך מדובר?

יש לך פרטים?

בטרקטורונים למשל אגזוז מהסעפת עד הדוד יכול להוסיף 6-8 כח סוס למנוע שמגיע עם 40 כח סוס במצב סטוק שזה שיפור אדיר!

מחשב ניהול(CDI בעצם)יכול להוסיף 4-5 כח סוס,קרבורטור אחרי 5-10 כח סוס והמון מומנט,פילטר אוויר פתוח ועוד ועד.

במכוניות הדברים האלה כמעט ולא משפיעים לעומת המנועים של הטרקטורונים.

אני אישית הגעתי כמעט ל70 כח סוס עם שיפורים לטרקטורון שלי שמגיע 42 כח סוס בסטוק בלי טורבו או משהו בסגנון הזה.

• תוכן חדש...