Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד על הסקירה!

אני אשמח לשמוע מי המוכר באיביי שממנו רכשת והאם אתה ממלית לקנות ממנו? קישור יתקבל בבברכה.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המוכר נמצא בלינק הזה.

לגבי תהליך הרכישה-מכיוון שזוהי הרכישה הראשונה שלי בebay קצת הסתבכתי בהתחלה, אך המוכר הוא אחלה-אתה מוזמן לקרוא שרשור שפתחתי כאן. אחרי שתקרא תחליט אם שווה לך לקנות.

פורסם

כאשר אתה עושה פלסטלינה היא במילא מורידה את כתמי המים שנשארים על הצבע לאחר השטיפה.

לכן אין צורך לנגב את הרכב לאחר השטיפה, אפשר כמובן לנגב אבל זה בזבוז זמן.

בנוגע לשמפו של SONAX גם אני קניתי אותו, יש לי חשש שהשמפו הזה מוריד את שכבת הווקס הישנה.

יש לSONAX שמפו אחר עם ווקס שהוא נראה לי מומלץ יותר.

בקשר לחתוך פלסטלינה, אני עושה BMW סדרה 3 שלמה עם חתיכה בגודל 1/5 מהגודל המקורי של הפלסטלינה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
כאשר אתה עושה פלסטלינה היא במילא מורידה את כתמי המים שנשארים על הצבע לאחר השטיפה.

לכן אין צורך לנגב את הרכב לאחר השטיפה, אפשר כמובן לנגב אבל זה בזבוז זמן.

אוקיי, אקח את זה לתשומת ליבי.

בנוגע לשמפו של SONAX גם אני קניתי אותו, יש לי חשש שהשמפו הזה מוריד את שכבת הווקס הישנה.

יש לSONAX שמפו אחר עם ווקס שהוא נראה לי מומלץ יותר.

למה אתה חושב שהוא מוריד את שכבת הווקס הישנה? נראה לי שאני אחזור לשמפו של dupont במידה ויביאו אותו לארץ, הוא אחד הטובים שהשתמשתי בהם ויותר מקציף מ sonax.

בקשר לחתוך פלסטלינה, אני עושה BMW סדרה 3 שלמה עם חתיכה בגודל 1/5 מהגודל המקורי של הפלסטלינה.

אנסה באמת לחתוך ולעבוד עם חלק מהפלסטלינה ע"מ לחסוך, המשלוח לאחת-שתיים בלבד לא משתלם לדעתי.

12345

פורסם
איך אני מוודא שהשמפו שלי מוריד שכבת ווקס ? יש לי את הcar bath של Swissvax והוא מדהים אבל אני חושש שמוריד את כל הווקס.

שמפו לא אמור להוריד שכבת ווקס, ודווקא של swisscax שנחשבים לבין הטובים? מעניין.. בכל אופן, בצע ווקס, חכה יום-יומיים ושטוף את הרכב, ייבש בצל. קח ספריי מלא במים (אתה יכול להשתמש בבקבוק של ספריי חלונות שהתרוקן ונשטף היטב) והתז על אזור ברכב. אם אתה רואה שהמים לא יוצרים טיפות נפרדות על המשטח, הווקס שלך ירד. וקס בעצם דוחה מים ולכן אתה צריך לראות טיפות.

דווקא אצלי השמפו של dupont לא הוריד ווקס-הייתי רואה טיפות גם אחרי שהייתי רוחץ את הרכב לאחר 3 שבועות. לגבי הsonax, אכן שווה בדיקה.

פורסם

גם אני קיבלתי מהשמפו הזה הרגשה דומה.

אני מנקה את הרכב כל שבוע. שבוע לאחר שביצעתי וקס (של SONAX), שטפתי את הרכב. בשטיפה ראשונית עם מים בלבד, נראה שהווקס טפס יפה והמים מתפזרים מהרכב. אך לאחר ניקוי עם השמפו של SONAX ושטיפת הקצף במים, נראה שהווקס מגג הרכב ירד לגמרי. ביצעתי וקס שוב ולאחר השטיפה של אתמול, נראה שמחזיק דווקא בסדר. בכל אופן, בקניה הבאה אני חוזר לשמפו של DUPONT.

פורסם

שבוע שעבר עברתי דרך אוטו-דיפו רמת גן. יש להם שמפו של DUPONT.

אני כרגע משתמש בשמפו של CAR-PLAN, סה"כ נראה לי סביר.

SONAX זאת חברה מצוינת, אבל משום מה הם לא רשמו יותר מדיי פרוט על השמפו.

יש לי הרגשה שהוא שמפו להכנה לWAX.

ד.א איך התרסיס לניקוי חלונות של BG? האם הוא יותר טוב מהסנו הביתי הרגיל?

פורסם

אם dupont חזר למלאי אז אני אקנה, תודה ToSToS.

התרסיס לניקוי חלונות של BG משאיר חלון מבריק ואפילו דוחה כתמי זיעה של אנשים שמתעקשים לעבור ליד הרכב ובדרך לשים יד על החלון, בנוסף הוא גם מונע הצטברות אדים בצד הפנימי. התרסיסים של סנו ודומיהם משאירים חלון נקי מאוד אבל לאחר יום-יומיים האבק נדבק עוד יותר. חבל שהתרסיס הזה יקר לעומת הסנו (25 שקל וצפונה לעומת כמה שקלים לשקית מילוי של סנו).

פורסם

אני כבר ממזמן הפסקתי להשקיע בחומרים לחלונות. מטלית לחה ונקייה, מגבת נייר סה-טו. החלון מבריק ואין השתקפויות ושבירת קרניים בלילה בגלל "שכבות ההגנה" של החומרים השונים.

לגבי הפלסטלינה, כמה חשוב לרכוש פלסטלינה מחברה טובה ומוכרת? ישנם פערים גדולים מאוד באי-ביי בין פלסטלינה "ממותגת" לסתם אחת כחולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי מה שראיתי ההבדלים באים לביטוי בנוחות העבודה עם הפלסטלינה (קלה או קשה לעיצוב ולהחלקה), ובכלל האיכות הכללית שלה. קראתי פוסט אחד בחו"ל על פלסטלינות לא ממותגות ופשוטות שהשאירו צבע על הרכב :shock:, פלסטלינות שאחרי שימוש אחד כבר השאירו שיירים של חומר ואפילו גוש פלסטלינה שגרם לנזק לצבע (יתכן אפילו בגלל חוסר ניסיון, אך עדיין זהו אמור להיות ללא סיבוכים). לכן יש הבדל בין פלסטלינה מחברות בעלות שם כגון mothers,zaino, collnite's, pep boys, meguiars לבין הלא ממותגות. בצע חיפוש בגוגל לגבי תמונות.

פורסם
איך אני מוודא שהשמפו שלי מוריד שכבת ווקס ? יש לי את הcar bath של Swissvax והוא מדהים אבל אני חושש שמוריד את כל הווקס.

כמה הוא עלה לך?

הוא ממש מדהים?

זה צריך להיות משהו מצויין, שלא אמור להוריד את הוקס.

פורסם

260 ש"ח לבקבוק של 470ML בלי משלוח לארץ .

האמת שמקריאה עכשיו על המוצר , רשום שהוא ידידותי לווקס , יכול להיות שזה רק בראש שלי.

הנה תמונה של הרכב רק לאחר שטיפה :

img0221fb.jpg

פורסם

אם כבר עושים פלסטלינה כדאי למרוח כמה שכבות טובות של אוטם צבע לפני שלב הווקס paint sealant זה הרבה יותר קשה מווקס וימנע ממזיקים שונים לתקוע את עצמם שוב בתוך הצבע.

פורסם

המלצה על חומר שהוא כמעט הכי טוב שיש בשוק

זה המוצר

http://www.zainostore.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=Z-5&Category_Code=Zaino&Product_Count=10

אפשר לרכוש מהסניף באנגליה או מאוסטרליה שמהם יש משלוחים לישראל - מארהב אין בגלל המגבלות של חומרים נוזליים בטיסות

דוגמה מטריפה של ברק על צבע שחור - הוא הפך רכב ממש לראי אמיתי

זה חומר סינטטי שיש לו ברק יותר מכל ווקס אחר ויתרון שמחזיק כמעט שנה לעומת ווקס שנמס בשמש.

היתרונות שלו גדולים ורוב סוכנויות הרכב הכי יוקרתיות כמו בנטלי רולס, למבורגיני ובימרים משתמשים בו.

בגלל שהוא גם סילר יש את האפקט של כרית אוויר מתחת כל חפץ ששמים על הרכב ולכן הם מחליקים

Z5 בנוסף מוריד את סימני המערבולת - סווירל

אפשר לשים שכבות שכבות ממנו וזה מטורף

בקבוק אחד מספיק לכ 25 רכבים - שימוש בשיכבה מאד דקה

יתרונות - לא משאיר סימנים של לבן במגע עם פלסטיק

אפשר לשים על שמשות הרכב !!!!! וזה דוחה מיים בצורה מדהימה (בדקתי אישית)

אפקט ההחלקה -

החומר זכה במבחן של 56 ווקסים לציון הכי גבוה בברק ועמידות יותר מווקסים יקרים ממנו

המוצר הקודם הינו Z2 PRO

ועל שחור - - מתקבל אפקט ראי אמיתי

הרבה יותר טוב ממה שהשתמשתי פעם P21S קונקורס שנחשב מעולה

קובי

:-)

• תוכן חדש...