Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב של קרוב משפחה עבר בשלולית של זפת

ניקינו את הרכב עם נפט - כן, נפט

לא שום חומר אחר! בשום פנים ואופן לא - חס וחלילה טינר או טרנפנטין או אציטון - הם אוכלים את הצבע מן הסתם.

אבל - הנפט הוריד את הזפט בקלות יתרה, פשוט עשה עבודה מדהימה. נסענו לתחנת דלק ביפו שעוד יש בה משאבת נפט (בכל עיר התקנה מחייבת שתהיה לפחות תחנת דלק אחת עם נפט) וקנינו חצי ליטר.

הספיק לנו משהו כמו 100CC לכל הרכב.

הדבר המגניב הוא שהנפט גם ניקה את הרכב מאבק לחלוטין באזורים בו ניקינו, לצבע לא נגרם שום נזק.

לאחר שהנפט התייבש - הרכב נשטף ועבר מריחה הגונה של שכבת ווקס.

לגבי חלונות - חומץ.

חומץ ביתי פשוט אוכל שומן, כל הלכלוכים הקשים והשומניים שיש לכם על השמשות ירדו במקום ולא ישאר סימן קלוש ללכלוך על השמשה - אחרי זה ניגוב במטלית לחה עם מים שיש בהם טיפונת (ממש טיפה אחת או שתיים) של סבון כלים ויש לכם שמשה מבריקה ושקופה לגמרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קובי החומר של ZAINO שהצגת הוא פוליש! שנועד ללטד שכבת צבע שרוטה!!

הוא בשום פנים ואופן לא וקס!!

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
יופי של סקירה! יכול להיות מאוד שימושי למי שירצה לעשות פלסטלינה בעתיד!

רק איזה טיפ אחד, אם אתה יודע שאתה הולך לעשות פלסטלינה אז אין טעם לייבש את האוטו לאחר השטיפה.

זאת מכייוון שאתה במילא הולך לעשות פלסטלינה ולנגב חלק חלק ביסודיות.

בנוסף אני לא משתמש בכל הפלסטלינה בטיפול, אני חותך חתיכה קטנה ממנה. כאשר הפלסטלינה מתחילה לקבל כתמים שחורים של ספיחת לכלוך, מומלץ ללוש אותה שוב פעם על מנת לחשוף שכבה נקייה יותר.

TOSTOS, רצוי לנגב את הרכב לפני שימוש בפלסטלינה מהסיבה הפשוטה שבניגוב מורידים סופית שאריות קטנות של לכלוך

אם נשאר אפילו קצת לכלוך זה עלול להזיק וליצור שריטות - SWILRS

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
המלצה על חומר שהוא כמעט הכי טוב שיש בשוק

זה המוצר

http://www.zainostore.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=Z-5&Category_Code=Zaino&Product_Count=10

אפשר לרכוש מהסניף באנגליה או מאוסטרליה שמהם יש משלוחים לישראל - מארהב אין בגלל המגבלות של חומרים נוזליים בטיסות

דוגמה מטריפה של ברק על צבע שחור - הוא הפך רכב ממש לראי אמיתי

זה חומר סינטטי שיש לו ברק יותר מכל ווקס אחר ויתרון שמחזיק כמעט שנה לעומת ווקס שנמס בשמש.

היתרונות שלו גדולים ורוב סוכנויות הרכב הכי יוקרתיות כמו בנטלי רולס, למבורגיני ובימרים משתמשים בו.

בגלל שהוא גם סילר יש את האפקט של כרית אוויר מתחת כל חפץ ששמים על הרכב ולכן הם מחליקים

Z5 בנוסף מוריד את סימני המערבולת - סווירל

אפשר לשים שכבות שכבות ממנו וזה מטורף

בקבוק אחד מספיק לכ 25 רכבים - שימוש בשיכבה מאד דקה

יתרונות - לא משאיר סימנים של לבן במגע עם פלסטיק

אפשר לשים על שמשות הרכב !!!!! וזה דוחה מיים בצורה מדהימה (בדקתי אישית)

אפקט ההחלקה -

החומר זכה במבחן של 56 ווקסים לציון הכי גבוה בברק ועמידות יותר מווקסים יקרים ממנו

המוצר הקודם הינו Z2 PRO

ועל שחור - - מתקבל אפקט ראי אמיתי

הרבה יותר טוב ממה שהשתמשתי פעם P21S קונקורס שנחשב מעולה

החומר הזה הוא פוליש. או יותר נכון מוצר ALL IN ONE.

הוא לא מוריד SWIRLS אלא ואני מצטט"Z-5 PRO fills and hides minor surface imperfections" ממלא אותם,

זה אומר זה GLAZE.

נחמד.. אבל עדיף להשתמש ב- Meguiars SwirlX ואח"כ ווקס טוב.

אגב, לא משנה מה תעשו, ווקס ירד אחרי כמה שטיפות.

אגב, חומר נהדר לשטיפת רכב (שלא קיים בארץ) הוא Optimum No Rinse, אני שוטף איתו את 2 הרכבים שלי כבר כמה חודשים והתוצאות מדהימות!!!

כנסו לבלוג שלי בדיוק כתבתי שם קצת על נושא שטיפות הרכב: http://ildetailing.blogspot.com/

ואם אתם רוצים להשאר מעודכנים בפוסטים חדשים תנו LIKE בפייסבוק:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.194420217283890.47099.194413223951256&type=1#!/pages/IL-Detailing-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99/194413223951256?sk=wall

פורסם
החומר הזה הוא פוליש. או יותר נכון מוצר ALL IN ONE.

הוא לא מוריד SWIRLS אלא ואני מצטט"Z-5 PRO fills and hides minor surface imperfections" ממלא אותם,

זה אומר זה GLAZE.

נחמד.. אבל עדיף להשתמש ב- Meguiars SwirlX ואח"כ ווקס טוב.

אגב, לא משנה מה תעשו, ווקס ירד אחרי כמה שטיפות.

אכן הוא מעלים אבל היתרון הגדול שלו ברק עצום ונשאר להרבה הרבה חודשים הרבה אחרי שווקסים רגילום כבר ירדו.

אפקט האטימה שלו מדהים ובמחיר שלו - אין לו מתחרים.

אחרי ששנים עבדתי עם ה P21S קונקורס אני ממש ממליץ על ה Z5 - למרוח ולהחליק - ללא מאמץ בכלל והברק שנישאר עם אפקט האימה של הצבע - אין ווקס שיתן את זה

אין מי שירים את הכפפה וייבא אותו לארץ?

קובי

:-)

פורסם
אכן הוא מעלים אבל היתרון הגדול שלו ברק עצום ונשאר להרבה הרבה חודשים הרבה אחרי שווקסים רגילום כבר ירדו.

אפקט האטימה שלו מדהים ובמחיר שלו - אין לו מתחרים.

אחרי ששנים עבדתי עם ה P21S קונקורס אני ממש ממליץ על ה Z5 - למרוח ולהחליק - ללא מאמץ בכלל והברק שנישאר עם אפקט האימה של הצבע - אין ווקס שיתן את זה

אין מי שירים את הכפפה וייבא אותו לארץ?

אכן חסרים הרבה מוצרים טובים בארץ... רק דמי המשלוח עולים יותר מהמוצר :(

אגב המוצר הבא אמור להיות מדהים מבחינת יכולות האטימה: (כל המוצרים של OPTIMUM ממש מוצלחים)

http://www.topoftheline.com/optimum-opti-seal.html

פורסם

*לכל מי שמעוניין

הזמנתי לפני שבועיים ממוכר באייבי , המוכר נמצא בארצות הברית ומספק בין היתר מוצרים של Zymol .

המשלוח היה זריז יחסית , צורת האריזה של המוצרים הייתה מצויינת ! לא כמו מבריטניה.

המחיר היה יחסית זול גם כן.

לכל מי שמעוניין זאת החנות:

http://myworld.ebay.com/tcsgaragellc/

zymol.jpg

img0264yp.jpg

פורסם

דרך אגב למי ששאל על CLAY ( פלסטליה בעברית) אני ממליץ לכם לחפש BILT HAMBER SOFT CLAY

גם מגיע באריזה של 200 גרם משתלמת במיוחד, וגם מצריך רק שימוש במים לעבודה איתו ללא צורך בספרי דיטייל נוסף

פורסם

מתן תודה על הסקירה,

אני מתכוון להזמין בימים הקרובים את הקיט הבא לשימוש שוטף:

http://www.amazon.com/gp/product/B0012ZEZ8A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER

ובנוסף כנראה את SWIRL-X + חומר לטיפוח העור, גם של מגווייר'ס.

יש למישהו דיעה על החומרים הר"מ ? חיובית או שלילית.

לפי מה שאני קורא החומרים של מגוויירס מומלצים מאוד.

נ.ב. אתמול שמתי לב שיש לי למעשה ארון שלם של חומרי טיפוח לרכב, יותר מאשר חומרי טיפוח לעצמי :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מתן תודה על הסקירה,

אני מתכוון להזמין בימים הקרובים את הקיט הבא לשימוש שוטף:

http://www.amazon.com/gp/product/B0012ZEZ8A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER

ובנוסף כנראה את SWIRL-X + חומר לטיפוח העור, גם של מגווייר'ס.

יש למישהו דיעה על החומרים הר"מ ? חיובית או שלילית.

לפי מה שאני קורא החומרים של מגוויירס מומלצים מאוד.

נ.ב. אתמול שמתי לב שיש לי למעשה ארון שלם של חומרי טיפוח לרכב, יותר מאשר חומרי טיפוח לעצמי :D

יש לי את ה-plastX שלהם , הוא מוצר נחמד אבל לא עושה את העבודה כמו שחשבתי , אולי צריך מכונת פוליש בשבילו.

firebirdrc - גם אני שמעתי המלצות על ה-clay bar שלהם , יש לך מושג מה ההבדל בין ה-soft לרגיל ?

פורסם

לא, אבל המחיר של הערכה הזו מאוד מפתה כי היא כוללת חלק נרחב מהמוצרים שלהם במחיר של שני מוצרים וחצי באוטו דיפו.

ההתלבטות אם להזמין בנוסף ערכת דיטייל שלהם שכוללת את הCLAY

או לחילופין להזמין רק את מה שאני צריך נקודתית בבודדים וזה יעלה לי הרבה יותר כנראה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, לא נראה לי שאמזון שולחת את המוצרים הללו לארץ. שנית, התלבטתי האם לקנות את הקיט מארה"ב ולהשתמש בשירות כגון MUSTOP, או לקנות מאנגליה. בסוף המחיר של המשלוח באנגליה ניצח. אולי שווה לך לבדוק יותר ב ebay אנגליה.

כשהפרוטה תהיה קצת יותר מצויה בכיסי, אנסה להזמין מוצרים של mothers שגם עליהם שמעתי דברים טובים.

פורסם

SOFT-CLAY נועד לחבר'ה שהרכב שלהם שמור והם עושים פלסטלינה לעתים קרובות.

הCLAY הרגיל נועד למי שהצבע שלו מחוספס ואף פעם לא עשה פלסטלינה, העדינה יותר נוחה לשימוש ופחות אלימה.

אני מאוד מרוצה מהמוצר של SIMONIZ לעור, זה המוצר הeלאסי שלהם עם ציור של עורות בצבע ב'ז. אני משתמש בו שנתיים גם להגה וגם למושבים והוא עושה את העבודה יופי!

האו גם זכה באחד המבחנים של AUTO-EXPRES הבריטי.

לדעתי הכי טוב לנקות את העור עם סמרטוט מיקרופייבר לח בעדינות, ולאחר מכן למרוח את התכשיר עם הידיים ולבסוף לנגב עם מיקרופייבר יבש ורך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
דרך אגב למי ששאל על CLAY ( פלסטליה בעברית) אני ממליץ לכם לחפש BILT HAMBER SOFT CLAY

גם מגיע באריזה של 200 גרם משתלמת במיוחד, וגם מצריך רק שימוש במים לעבודה איתו ללא צורך בספרי דיטייל נוסף

מים לא נותנים סיכוך נכון לפלסטלינה ויגדילו משמעותית את הסיכוי לשריטות כתוצאה מהשימוש בפלסטלינה

הפתרון הכי זול לשימוש כ - CLAY LUBE זה ONR - OPTIMUM NO RINSE

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170660489526&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

קניתי את הבקבוק הקטן והוא הספיק לי כבר לכמה שטיפות ולשימוש רב בפלסטלינה.

ה ONR מרוכז וצריך לדלל אותו במים.

עצה שלי - בקבוק עם ראש ריסוס - עולה כמה שקלים באייס במחלקה לציוד לגינה ויעשה אחלה עבודה.

• תוכן חדש...