Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן אייל,

מה היו ההבדלים בין השמפו הנ"ל לבין שמפויים אחרים שהשתמשת בהם בעבר?

באיזה שמפו השתמשת בעבר?

ד"א החבילה נראה ממש מגניבה מברוק!!, כמה עלה המשלוח ומי המוכר?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

למי ששאל - הכל נעשה בעבודת כפיים, אין לי מכונה.

בקשר למחירים, חבר סחב לי (ולו) את המוצרים האלה מארה"ב.

מדובר על סדר גודל של 80 דולר לכל מה שאתה רואה בתמונה.

בעבר השתמשתי במוצרים של דופונט ו CARPLAN והייתי מרוצה מהם מאוד, אבל כאן התחושה היא שמדובר על מוצרים ליגה מעל.

העומק של השחור מטאלי שאני רואה באור השמש הוא משהו שמעולם לא ראיתי בתקופה שהרכב בבעלותי.

זו כנראה עבודה של הפלסטלינה ובעיקר של ה SWIRL-X שלפי אופי השימוש בו , הוא משהו בין ווקס לפוליש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איך ביצועי ה SWIRL X באים לידי ביטוי? איך בדיוק עבדת איתו? כמו שעושים וקס? הפעלת כוח?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שעושים פוליש /ווקס. כמובן לא נראה לי הגיוני להשתמש בו בצורה של סיבוב אז עשיתי תנועות ישרות.

בהתחלה ניסיתי בתחתית הכנף האחורית. ראיתי את ההבדלים,

אחר כך התרחבתי לחצי כנף ויכולתי לראות מצויין את התוצאות בין החצי שנעשה לבין החצי שלא .

קשה להסביר את התוצאה : זה כאילו היתה שכבה עכורה על הצבע שהסתירה את העומק והברק ואחרי ה SWIRL-X הצבע נראה הרבה יותר חי. עם זאת הסווירלים עצמם הוסרו בצורה חלקית בלבד, כנראה שאין תחליף לדיטייל מקצועי עם מכונות במשך שעות של עבודה .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, הרבה פעמים יש SWIRLS מדומים.

כלומר ניגבת את האוטו עם מטלית שהצטבר עליה טיפה אבק ואז שמגבים את האוטו ,האבק עם המים הופך לכתמים הולוגרמים שנראים כמו SWIRLS (שריטות).

ברגע ששוטפים שוב את האוטו או שמשתמשים במוצר ניקוי וההולוגרמות המדומות פשוט מתנקות.

אני בספק שפוליש עדין מאוד כמו SWIRLS X ,הצליח להוריד שריטות אמיתיות בשפשוף מתון ידני.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש לי את ה-swirl-x ואצלי הוא לא נתן שום תוצאה. ניסיתי כמה וכמה פעמים והוא לא הוריד שום swirls. כבר מזמן לא השתמשתי בו.

פורסם

שלום לכולם,

גם אני גאה להציג את חלק קטן מהנבחרת שלי (אי אפשר הכל - גם כך הסתבכתי כבר שעה עם רזולוציות של התמונה הזו):?

הסבר מימין לשמאל:

בקבוק שחור - חומר ייעודי לצבע רכב -להסרת יתושים וברחשים שנמרחו לך על הפרונט - תוך שנייה. תוצרת MA-FRA איטליה.

בקבוק שקוף - חומר רוצח לניקוי מקצועי של כתמים מבדים שטיחים ועור (כמובן שיש לדלל יותר כשעובדים על עור) תוצרת MA-FRA איטליה.

אריזת קרטון קטנה - תרסיס "רימון מזגן" - לאלה שבשניות הראשונות אחרי הדלקת מזגן מקבלים סירחון לפנים! תוצרת MA-FRA איטליה.

גלון חום כתום - קונדישיונר מקצועי לניקוי הזנה וחידוש של עור, עובד מדהים ומשאיר ריח מגניב של עור חדש! - תוצרת CHEMICAL GUYS

גלון תכלת - סופר-גלייז מדהים שמכסה לי 90% מהסוירלים אפילו בעבודה ידנית! ומשאיר ברק מגניב! - תוצרת CHEMICAL GUYS

גלון ורוד אדום - חומר אליפות שמיועד לעבודה עם פלסטלינה ובין שטיפות - לניגוב מהיר והעלאת ברק במהירות- תוצרת CHEMICAL GUYS

למעלה - ספוג שחור עדין וסופי - לגלייזים ווקסים, פרוות ספוג סגולה מקצועית (ללא הנזקים של הלבנה העממית)- שניהם שלLAKE COUNTRY

שוכבים - ג'ט סיל 109 -סילר תעופה להגנה וברק מושלמים! בפחית - ווקס קרנובה 50\50 נדיר - שניהם מוצרי דגל של CHEMICAL GUYS

ואווו..... התעייפתי, אבל שמחתי להציג את האוסף האישי שלי ! מי שמעוניין יכול לפנות בפרטי כדי לדעת איפה משיגים כזו סחורה בארץ!!!ביי :-D

החומרים של יניב.jpg

פורסם
שלום לכולם,

גם אני גאה להציג את חלק קטן מהנבחרת שלי (אי אפשר הכל - גם כך הסתבכתי כבר שעה עם רזולוציות של התמונה הזו):?

הסבר מימין לשמאל:

בקבוק שחור - חומר ייעודי לצבע רכב -להסרת יתושים וברחשים שנמרחו לך על הפרונט - תוך שנייה. תוצרת MA-FRA איטליה.

בקבוק שקוף - חומר רוצח לניקוי מקצועי של כתמים מבדים שטיחים ועור (כמובן שיש לדלל יותר כשעובדים על עור) תוצרת MA-FRA איטליה.

אריזת קרטון קטנה - תרסיס "רימון מזגן" - לאלה שבשניות הראשונות אחרי הדלקת מזגן מקבלים סירחון לפנים! תוצרת MA-FRA איטליה.

גלון חום כתום - קונדישיונר מקצועי לניקוי הזנה וחידוש של עור, עובד מדהים ומשאיר ריח מגניב של עור חדש! - תוצרת CHEMICAL GUYS

גלון תכלת - סופר-גלייז מדהים שמכסה לי 90% מהסוירלים אפילו בעבודה ידנית! ומשאיר ברק מגניב! - תוצרת CHEMICAL GUYS

גלון ורוד אדום - חומר אליפות שמיועד לעבודה עם פלסטלינה ובין שטיפות - לניגוב מהיר והעלאת ברק במהירות- תוצרת CHEMICAL GUYS

למעלה - ספוג שחור עדין וסופי - לגלייזים ווקסים, פרוות ספוג סגולה מקצועית (ללא הנזקים של הלבנה העממית)- שניהם שלLAKE COUNTRY

שוכבים - ג'ט סיל 109 -סילר תעופה להגנה וברק מושלמים! בפחית - ווקס קרנובה 50\50 נדיר - שניהם מוצרי דגל של CHEMICAL GUYS

ואווו..... התעייפתי, אבל שמחתי להציג את האוסף האישי שלי ! מי שמעוניין יכול לפנות בפרטי כדי לדעת איפה משיגים כזו סחורה בארץ!!!ביי :-D

כבוד!!!

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...