Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ רק על מכונה DUAL ACTION כדי להמנע מנזקים (בקלות ניתן לשרוף צבע)

ואגב.. אין בארץ מכונות DA... (חוץ מאחת מאוד יקרה של FESTOOL בסביבות 1500ש"ח)

איפה ניתן להשיג את הFESTOOL? אני רוצה לקנות FLEX-3401 אך לא ניתן להשיגו בארץ למיטב ידיעתי. בחול הוא עולה 400$ ל230 וולט +איזה 120$ משלוח של פדקס.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איתי איזה מכונה יש לך, אני חושב לקנות את הDAS-6 הרגילה ואולי את הPRO

אני עם רוטורית רגילה של יונדאי.. מכונה של סנדלרים... :(

כן הDAS-6 או הפרו נראות מעולות ממליץ על פדים של LAKE COUNTRY

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
איפה ניתן להשיג את הFESTOOL? אני רוצה לקנות FLEX-3401 אך לא ניתן להשיגו בארץ למיטב ידיעתי. בחול הוא עולה 400$ ל230 וולט +איזה 120$ משלוח של פדקס.

מקום שנקרא ים פרזול בנתניה. במקרה ראיתי שם. ה FESTOOL נחשבים מוצרים ברמה מאוד גבוהה - אגב אני מתקן את עצמי יש להם רוטורית אל DA.. אבל היא נחשבת ממש טובה:

http://www.festool.com/EN/Products/Pages/Product-Detail.aspx?pid=570762&name=Rotary-polisher-SHINEX-RAP-150-FE

פורסם

LAKE COUNTRY לבן עם ARDEX STEREO GLAZE או עם פוליש meguiars #82 עשה את הרכב נוצץ!! (סובארו לבנה)

אם יש לך SWIRLS ממש חזקים אני ממליץ על פד הכי חזק על מגוויארס, אבל לא על פרווה.

תמיד נסה להתחיל עם הכי עדין

***ובכל מקרה לא לעשות פוליש לפני שהרכב עבר פלסטלינה כמו שצריך. אחרת הפד עם הפוליש אוגר לתוכו את כל הלכלוך שלא הורדת עם הפלסטלינה.

פורסם
נו מה, ברור שיש באתר שלהם אבל הרעיון בפורום זה לקבל עצות על סמך ניסיון.

הרי כל חברה תרשום שהמוצר הספציפי מתוצרתה הוא הכי טוב מסוגו וכו' וכו'.

השאלה מה אתה מחפש , יש המון מוצרים.

אגב , יש המון סוגי פדים , לפי מה יודעים מתי ובאיזה סוג להשתמש ?

פורסם

צריך להחזיק 3 פדים בדרגות שונות - פד לCUTTING, פד לPOLISHING, פד לFINISHING

כמו כן חומר הפוליש נע לפחות ב 2 דרגות. לדוגמא בין ULTIMATE COMPUND ו ULTIMATE POLISH

2 המוצרים הם פוליש בדרגה שונה.

אם הרכב חדש עם SWIRLS קלים , ה ULTIMATE POLISH יעשה את העבודה עם פד צהוב (במקרה של מגוויארס או לבן של LC)

אם יש SWIRLS קשים ועמוקים משנים של שטיפה במכונות שטיפה והצבע קשה, צריך את ה UC עם פד CUTTING,

בכל מקרה חשוב פלסטלינה לפני , עבודה בחלקים קטנים, ניקוי הפד בין חלק לחלק(הם נסתמים מהר מהחומר והלכלוך)

ולא לעבוד בסל"ד גבוהה ולא צריך ללחוץ חזק - סל"ד גבוהה + לחיצה חזקה - ביי ביי צבע...

פורסם

נשמע מעניין ,

אני רוצה לקנות את ה Menzerna Super Finish 106FA

זה מספיק או שצריך עוד סוג של פוליש ?

לגבי דרגות הפדים - מה ההבדל בינהם ?

תודה

פורסם

תתחיל עם M105/M205 שילוב מצליח ממגוויארס או סדרת ה ultimate(compound/polish)

Menzerna יקררררר ומיועד יותר לרכבי יוקרה שיש להם צבע ממש קשה.

באיזה רכב מדובר אגב?

פורסם

ה106 אמור לתת עבודה אבל אם יש לך SWIRLS עמוקים אולי תצטרך משהו קצת יותר אגרסיבי כשלב מקדים

ראה את הטבלה הבאה: ה106 עדין תשקיע עוד קצת בפד אגרסיבי יותר עם ה PO83 או PO85RD3.02:

http://www.autogeek.net/menzerna-of-germany.html

אשמח לראות תמונות של לפני ואחרי.

אגב שים לב טוב טוב כשאתה מזמין פולישר לגבי מתח העבודה. אל תקנה בטעות מכשיר של 110V

אגב, יש לי בלוג השהתחלתי לכתוב בנושא דיטיילינג אתה מוזמן לעקב אחריו:

http://ildetailing.blogspot.com/

לתת LIKE בפייסבוק :

http://www.facebook.com/#!/pages/IL-Detailing-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99/194413223951256?sk=wall

פורסם

נכנסתי היום לאתר של carplan.co.il ונראה שיש להם קיט פלסטלינה חדש במחיר שפוי.

מי הראשון להתנסות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אז נבחרת התמרוקים החדשה שלי הגיעה מארה"ב ובשבת הקודמת שינסתי מותניים במטרה לדגם את הרכב.

מי בנבחרת? הכל מתוצרת מגוויירס

2 קיטים של פלסטלינה

שמפו לרכב

כפפה לקרצוף

4 מטליות מיקרופייבר

SWIRL-X

SCRATCH-X

PLAST-X

ווקס קרנובה

Ultimate compund (סוג של פוליש)

Quick detailer

חומר לאינטריור

(+חומר גרמני לעור שאינו מתוצרת מגוויירס אך הומלץ לי.)

בינתים מה שעשיתי זה :

1. שטיפה עם השמפו לרכב יחד עם הכפפה המיוחדת וניגוב עם המטליות . אין מה לומר,שטיפה מצויינת בלי סימנים ויסודית.

2. פלסטלינה בשילוב השפרצת QUICK DETAILER (חומר בורדו) רואים בפלסטלינה שיצא המון לכלוך בגוון חום / כתום . במיוחד מהמשטחים האופקיים (מכסה מנוע/ גג כנפיים) . לא יצא לי לצלם.

3. SWIRL-X וזו גולת הכותרת. החומר הזה הפתיע ממש לטובה, הוריד חלק מסימני ה SWIRL ויותר מכך - החזיר את העומק לצבע שאצלי היה במצב פחות טוב מסתבר. עד שלא סיימתי עם החומר לא ידעתי שיכול להיות הרבה יותר טוב. חומר ששווה כל שקל.

ההרגשה הכללית היא של מוצרים מליגה אחרת של מה שהייתי מורגל עד היום.

עוד כמה מסקנות שטחיות משאר החומרים שלא ניסיתי יסודית:

הג'ל הסגול לצמיגים סה"כ נחמד ומחזיק הרבה זמן. שמתי רק על הדופן.

ה ULTIMATE COMPOUND שניסיתי בכמה מקומות לא השאיר חותם רציני.

את הווקס קרנובה לא הספקתי לעשות כי כבר החשיך.

החומר לפלסטיקה הפנימית לא הפגין תוצאות שונות ביחס לחומר של DUPONT או SUN OF A GUN שהייתי משתמש בהם עד כה.

ננסה את שאר החומרים בהמשך.

IMG_1041.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל: יש לך מכשיר פוליש או עבודת כפיים? תנסה AUTOGLYM SRP שאפשר לקנות בארץ. חומר ממלא סוורלים, נשאר 1-2 חודשים על הרכב ואח"כ הסוורלים חוזרים. הוא יחזיק מעמד יותר זמן אם תשים מעליו אוטם טוב.

היתרון שלו שהוא קל לעבודת כפיים והואיל והוא ברובו ממלא אז הוא לא מוריד שכבות של לכה שכה יקרה לנו. שכבות לכה הייתי מוריד כבר עם מכשיר ואח"כ אוטם טוב טוב.

עריכה:

לגבי ה-ULTIMATE COMPOUND נראה לי שזה משהו שצריך לעשות עם מכשיר ולא מותאם לעבודה עם היד (אלא אם כן בא לך לעשות פוליש שעות). למה אתה צריך להשתמש בחומר הזה אם הSWIRLX הספיק?

ווקס חשוב לעשות אחרי שעושים פוליש אלא אם כן הרכב יושב בגאראז' ואפשר לעשות בזמן אחר.

יש לך גם חומר לפלסטיקה של AUTOGLYM VINYL & RUBBER CARE או משהו כזה. הוא יכול להשאיר גימור מבריק או מט, תלוי איך עובדים איתו. חומר לא רע בכלל.

אם אתה באיזור המרכז יש לי חלק מהחומרים הללו. אני יכול להראות לך.

פורסם

מתעלק על השירשור

אחרי שהזמנתי ווקס וCLAYBAR של Meguiars

רציתי להזמין שמפו לרכב .שמתי לב שיש שני סוגים על מה אתם ממליצים לקנות

http://www.ebay.com/itm/Meguiars-Gold-Class-Car-Wash-Shampoo-Conditioner-473m-/290472493865?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item43a1828329

או

http://www.ebay.com/itm/Meguiars-NXT-Generation-Car-Wash-532ml-G-12619EU-/330469394818?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item4cf182c982

תודה

קשה באימונים קל בים

• תוכן חדש...