Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה - מצתים של DENSO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי עכשיו סט של פלגים לניסאן אלמרה 1.6 שנת 99,עכשיו המוכר נתן לי פלגים של denso K20PR-U11 ועכשיו כשבדקתי באתר שלהם ראיתי שלניסאן מתאים K20PR-U מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בניהם ומה מתאים לאלמרה שלי

תתודה מראש

פורסם

המוכר או המוסך דחף לך פלאג שאני קורא לו ג'נרי, פשוט מאוד כי יש מוסכים שדוחפים את הדגם הזה בכל אוטו לא משנה אם זה מתאים או לא.

פורסם

ה 11 מציין את מרווח האלקטרודה, 1.1 מ"מ. יש לבדוק בספר הרכב מהו מרווח האלקטרודה המומלץ, לרוב הוא נע בין 0.8 ל 1.1.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מניסיוני באלמרה הכי כדאי מצתים של NGK

חבל לבצע נסיונות.....

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...