Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הגיע ל30000 קילומטר וצריך כבר לעשות לו טיפול גדול , התקשרתי לצמפיון והם רוצים 1400 שקל.

למה כל כך יקר ?! כדאי לעשות את הטיפול במוסך אחר לא מרשה ?

פורסם

טיפול גדול =30,000= ענק !

אני חושב שמדובר בטיפול קטן,אתה כבר תדע מתי יהיה זה טיפול גדול,לפי תג מחיר אחר לגמרי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
רכב אירופאי = התאבדות כלכלית.

VW למיניהם (סקודה\אודי) בעיקר.

רק במורשה.

במוסך אחר יעלה לך פחות, אבל כמו שאמרו יבטל את האחריות.

פורסם

אם אני לא טועה שאומרים בגדר האחריות מוסך מורשה הכוונה למורשה משרד התחבורה ולא מחייב מורשה יבואן כך שאתה לא חייב לבצע זאת בצ'מפיונס. חוץ מזה לצ'מפיונס לא משנה מה לא הייתי ניכנס בחיים. איכות עבודה ירודה וגניבה לאור יום! וייסלחו לי נאמני צ'מפיונס אם נישארו עוד כאלה.

:)
פורסם
האוטו הגיע ל30000 קילומטר וצריך כבר לעשות לו טיפול גדול , התקשרתי לצמפיון והם רוצים 1400 שקל.

למה כל כך יקר ?! כדאי לעשות את הטיפול במוסך אחר לא מרשה ?

ישנם מוסכים רבים מורשים, שהם לא צ'מפיון, ושניתן לטפל אצלם מבלי לאבד את האחריות.

מוסך פליקס בת"א קיבל כמה המלצות, מוסך המכונית בירושלים גם מוכר וקיבל הרבה פידבקים חיוביים. לא חסר, רק לחפש.

צ'מפיון הם גנבים לאור היום, גונבים בלי בושה בעיניים ומשקרים אנשים בפנים, וגם העבודה שלהם היא ממש לא ברמה הכי גבוהה.

את השורות האלה כותב אחד שניכווה מעט באופן אישי מהם ומאז לא מתקרב.

בנוסף, בלי קשר למוסך שבו תבחר, אם הידע שלך ברכב הוא לא רב, מציע לך לבוא עם אדם שמבין בנושא למוסך שיבקש לדעת בדיוק מה הטיפול שבוצע והאם בוצע לפי הספר רכב, וכמה עלה כל דבר.

שלא יכניסו לך איזה "אלמנט" ב-500 ש"ח, כמו שצ'מפיון יודעים לעשות =]

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
ישנם מוסכים רבים מורשים, שהם לא צ'מפיון, ....... מוסך המכונית בירושלים גם מוכר וקיבל הרבה פידבקים חיוביים.

מוסך המכונית בירושלים הוא מורשה צ'מפיון, וכמו שכתבתי בשרשור אחר היום, אני ממליץ עליו בפה מלא.

פורסם

פליקס בתל אביב עושה עבודה טובה ומקצועית מניסיון (רב, ולא "מעט" כמו שמישהו כאן כתב). אחרי שלוש מכוניות של צ'מפיון ופגם אחד ביצור של חלק אחד שהוחלף בלי שום בעיה, אני יכול להגיד שנראה לי שאנשים נהנים לעשות רעש סתם ומגיבים יותר מאשר מסטיגמה ופחות מניסיון אישי. מעולם לא נתקלתי ביחס לא הוגן בשירות שלהם או בטיפול לא מקצועי במוסך. לא מכיר רכב נורמלי שהטיפולים שלו זולים והיו לי גם יפאניות. מוסך וחלפים בישראל זה דבר יקר ומספיק לראות בעיתונים עכשיו את השוואות המחירים לחו"ל כדי להבין שיוקר המחייה כאן גבוה משמעותית מחו"ל.

פורסם

אני אישית מעדיף ללכת למוסך מורשה כי כבר קרו לי מקרים שמצאו תקלות דרך מחשב המנוע ועשו לי עדכוני תוכנה - מה שבמוסך רגיל לא עושים כי אין להם את הציוד. חוץ מזה במוסך מורשה אין אינטרס למכונאי "לדפוק" אותך כי הוא לא בעל הבית והכסף לא הולך אליו. כשאתה נכנס למוסך רגיל שבעל הבית הוא זה שמטפל לך באוטו יש לו אינטרס "לדחוף" לך כל מיני חלקים כדי להגדיל את הרווח שלו.

We are the Human Race

פורסם

האוטו חסכוני בדלק אבל בטיפולים שוחט אותך.

אז איפה כל החסכון שמדובר עליו?

כמו שאמרו לך אתה לא חייב לתקן במוסך מורשה של צ'ימפיון לקבל את ה 2 אחריות.

מספיק שזה יהיה מוסך מורשה משרד התחבורה.

לדעתי ההבדל אם תטפל אצלם או לא עלול להשפיע על האחריות בשנה השלישית "מחווה של רצון טוב"

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
פליקס בתל אביב עושה עבודה טובה ומקצועית מניסיון (רב' date=' ולא "מעט" כמו שמישהו כאן כתב). אחרי שלוש מכוניות של צ'מפיון ופגם אחד ביצור של חלק אחד שהוחלף בלי שום בעיה, אני יכול להגיד שנראה לי שאנשים נהנים לעשות רעש סתם ומגיבים יותר מאשר מסטיגמה ופחות מניסיון אישי. מעולם לא נתקלתי ביחס לא הוגן בשירות שלהם או בטיפול לא מקצועי במוסך. לא מכיר רכב נורמלי שהטיפולים שלו זולים והיו לי גם יפאניות. מוסך וחלפים בישראל זה דבר יקר ומספיק לראות בעיתונים עכשיו את השוואות המחירים לחו"ל כדי להבין שיוקר המחייה כאן גבוה משמעותית מחו"ל.[/quote']

יש יקר ויש יקר ידידי...

ברגע שאתה מוצא את המוסך המתאים לך (מבחינת מחיר ומקצועיות) אתה מגלה כמה המחירים יכולים להיות טובים וזולים ביחס למורשים והפערים אף רציניים. ולאנשים אין אינטרס לדבר מתוך סטיגמה אלא פשוט הם לומדים על בשרם של אחרים שנפלו בצ'מפיונס ולכן מיתרחקים מהם.

:)
פורסם

גבר השאלה שלך קצת כללית לפני שאתה מאשים אותם הייתה צריך לברר לעומק ,מה זה כולל 1400 שקל?

. אני בטוח שאתה טועה . אין שום סיבה שעלות על עבודה בלבד תהיה גבוהה משמעותית מכל מוסך מורשה אחר.

עלות שעת עבודה בכל מוסך מתחילה מ 180-220 ש"ח גם מוסכי החברה אותו דבר.כל ההבדל זה בעלות החלקים.

במוסכי החברה משתמשים בחלקים מקוריים בלבד, ולא סתם חלק סיני או תחליפי שעולה הרבה פחות. רק שתדע לך רוב המוסכים משתמשים בחלקים סינים לרכב שלך ומזה נובע הבדל המחיר.

לפני 3 שנים הייתה לי GOLF GTI, ותאמין או לא לקחו לי על העבודה לטיפול 10 רק 120 שקל. וזה כולל החלפת שמן+פילטר, פילטר אוויר,בדיקת בלמים ובדיקה כללית. עלות חלפים היותה דומה לכל חנות חלקי חילוף. שמן סינטטי מלא 230 שקל, פילטר שמן 50 שקל. פילטר אוויר 50 שקל. הטיפול נשעה במוסך "סגול" מורשה VW בכרמיאל למי שרוצה לדעת.

אז אני לא מבין למה רוב האנשים יורדים בכסח על מוסכי החברה.

• תוכן חדש...