Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רטיבות בקיר - הקיר התנפח


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על קיר חיצוני בבית הורי.

 

הדירה ממוקמת בקומה ב' על עמודים.

 

מדובר על הקיר החיצוני בחדר האמבטיה. צמוד לקיר הזה יש אמבטיה (לאורך הקיר) ובנוסף עוד כיור. יש גם מעין ארונית מאלומיניום שהיא "מובנית" בתוך הקיר ומעליה חלון מאלומיניום. בתוך הקיר עוברים צינורות מים (לאמבטיה ולכיור).

 

הצבע התחיל להתקלף שם מזמן, האריחים על הקיר התחילו להתנפח ולהיסדק. מחוץ לבניין אפשר לראות כתמים שחורים של ריקבון (או עובש).

 

לפני כ 7 שנים ההורים שלי ניסו להפעיל את הביטוח אבל האיש מטעם הביטוח טען שמדובר ברטיבות שחודרת בין האריחים שעל הקיר (כי "הרובה" לא טובה) ולא מדובר על נזילה. ההורים שלי הביאו כמה חודשים לאחר מכן אינסטלטור מטעמם שטען שככל הנראה מדובר בנזילה מזערית שתתברר רק אחרי שיתחילו לפרק את הקיר. הוא טען שבכל מקרה, בגלל שמדובר על דירה ישנה מומלץ להחליף את כל הצנרת בבית (ואז גם עושים שיפוץ כללי).

 

כיום המצב של הקיר לא טוב. האם יש דרך לערער על ההחלטה של הביטוח? למי פונים?

 

אסף

 

נ.ב. כשסוגרים את כל הברזים בבית המד למטה לא זז. זה בדיקה שעשו מטעם הביטוח בזמנו. אבל הבדיקה הזאת לא שווה כלום כי בכלבוטק הראו שכשהברז מטפטף או שיש זרימה איטית במיוחד המד לא זז.

פורסם

יכול להיות שהרובה כבר נסדקת, אה יכול לעשות חידוש לרובה גם בעצמך.

 

ויכול מאוד להיות שהצנרת בפנים שהיא עשויה מתכת, אבל כנראה היא כבר כולה חלודה, נאכלה והמים פשוט יוצאים מהצינור ונספגים בקיר,

 

פיתרון הכי יעיל זה פשוט לחפור בקיר, לחתוך את שני הצדדים של הצינור ולהרכיב צינור מפלסטיק, זה יקר והרבה לכלוך ובלאגן,

 

או שפשוט אפשר לעשות הדבקת קרמיקה חדשה על כל הרטיבות והנזילה, מניסיון אישי בעבודה בבתים ישנים ומתפרקים, זה הדבר הכי יעיל לעשות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

פורסם

להדביק קרמיקה מחדש נראה לי קצת בעייתי, הקיר ממש נפוח. יש חלקים של הקרמיקה הנוכחית שממש בולטים החוצה ומלאים סדקים מרוב לחץ.

 

רובה ניסו לחדש אבל זה לא עזר.

 

נניח ואכן מדובר בצינור חלוד שמטפטף בתוך הקיר, הביטוח לא אמורים לקחת חלק בתיקון?

 

אני אנסה לצלם ולהעלות תמונות של הקיר (אולי מחר שאני אבקר שם).

 

אסף

פורסם

הרובה אשמה בכל. ברור. NOT.

מזל שלא אמרו לך לעשות RESTART למחשב ושזה יפתור הכל ;-)

 

זה אחד התירוצים הכי נלוזים של חברות הביטוח. לך תוכיח שאין לך אחות.

אצלנו בדירה, אצל השכנה מלמטה כל התקרה כמעט נפלה, וניסו להאשים את הרובה. אז צעקנו, ובסוף הגיע איש מקצוע אמיתי מטעם הביטוח, ולא חפיפניק קו ראשון שהם שולחים. התברר שכל הקופסה מתחת לרצפה היתה מחוררת מרוב שהיא ישנה...

 

אגב, יש מכשיר כזה שבודק נזילות בתוך הקיר, שעובד על אינפרא (או אולטרא?), אני חושב. השימוש בו יחסית יקר - אבל הוא יענה לכם מייד על השאלה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

במידה וזו נזילה הביטוח מכסה. יש פוליסות שגם על איטום לקוי יש כיסוי ויש כאלה שלא.

בהרבה מקרים מנסים לחפף אותך שזה האיטום, כי אז זה לא באחריותם.

תפתחו קריאה חדשה בחברת הביטוח, שיגיעו לבדוק. כמו שזה נשמע אכן יש צינור דולף

בתוך הקיר.

פורסם

הנה תמונות של הקיר המדובר. מסתבר שזרם המים שיוצאים בברז של המקלחת הוא נמוך (במיוחד במים חמים אבל גם בקרים).

 

אני אתקשר לביטוח מחר ואקבע איתם.

 

אסף

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

×
×
  • תוכן חדש...