Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לשאול את מי שמבין, האם צמיגים 18 אינץ מכבידים על הרכב וגורמים לו לאבד מביצועיו ואם כן האם משמעותי או לא ?

אני יודע שלאחיזה זה תורם אבל האם הרכב יאבד זמן מהתאוצה ?

ומה עדיף לרכב עם אחיזה טובה - להשאיר צמיגים 17 או עדיף 18 ?

תודה.

פורסם

מדוע שהרכב יאבד תאוצה? אאל"ט, צמיגי 17 ו-18 אינטש מגיעים עם חתך יחסית נמוך, ככה שלא מדובר על איזושהי עליה דרסטית (אם בכלל) במשקל הצמיג.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אין שום הבדל באחיזה בין צמיג על גאנט 17 או 18. מה שמשפיע זה לפי הסדר: אייכות הצמיג, רוחב הצמיג, חתך הצמיג, רוחב הגאנט.

באופן כללי בדרל כלל שעולים במידה עולים במשקל - אם כן זה גורע מהביצועים, אם לא זה פחות משמעותי...

פורסם

אתה מדבר על משקל הצמיג בלבד? הרי אם מורכב גאנט 17 ואתה עולה ל 18 משמע איכות ומשקל הגאנט הם הפרמטר העיקרי, אני מאמין שהחתך יקטן עם העלייה ולכן זה פחות קריטי מאשר הגאנט עצמו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אני עליתי מ17 ל18, אז ככה, אם אתה מדבר על צמיגים שהם זהים ורק המידה שונה האחיזה שלך תשתפר, הצריכת דלק תגדל כי כנראה שרוחב הצמיג יגדל ואיתו החיכוך, ברוב המקרים אלא אם כן יש לך קורבט הרכב כן ירגיש מעט איטי יותר בזינוקים, הצמיגים יהיו יקרים יותר ובגלל שקיר הצמיג יהיה נמוך יותר הם יהיו גם רגישים יותר למכשולים בכביש, אבן קטנטנה בכביש 6 גרמה לי לבועה בדופן הצמיג וזה מחייב אותך להחליף את הצמיג או את שניהם אם אתה מקפיד.

כמובן ש17 לא פרייאר אז ההבדלים קיימים אבל לא תמיד מורגשים, אני אישית כן הרגשתי, מרוחב 215 עברתי ל225 והצמיג גם רועש יותר, אבל על הרכב הנכון זה ממש מרשים לפי דעתי והחסרונות מתגמדים.

• תוכן חדש...