Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש מנשא לאופניים, אחורי (לא על הגג, יקר ולא נחוץ עבורי מכיוון שהשימוש שלי בתדירות נמוכה)

מצאתי את הדגם הנ"ל - BuzzRack Beetle

http://shop.harim.co.il/product_info.php?products_id=4584

הוא נראה לי קצת יותר איכותי מהפשוטים הצהובים שעולים 200 שקל, ועדיין לא יקר כמו טולה, אבל לא ראיתי אותו פיסית ורציתי לדעת אם למישהו יש נסיון על המודל הנ"ל

תודה רבה,

אריאל

פורסם

צ'מע,

אם אתה מתכוון להשתמש בו רק פה ושם, אז הוא סבבה. שים לב, שאם תחליט שאתה מעוניין בשימוש קצת יותר ממושך, עדיף מנשא אחר, מאחר והסוגים הללו עלולים לגרום לשריטות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שלום קייזר

אתה מתכוון שהדגם הספציפי הזה הוא סבבה או שהמתקנים מהסוג הזה באופן כללי הם סבבה?

האם יש לך נסיון עם הדגם הספציפי (אישי/שמעת ממישהו)?

תודה רבה

אריאל

פורסם

מתקנים מהסוג הזה הם סבבה, את המוצר הספציפי הזה אינני מכיר.

יצא לי להשתמש במנשא כזה בעבר, ושוב אומר: אם אתה מתכוון להשתמש בו פה ושם (נגיד פעם ב... לקחת ת'ילדים והאופניים שלהם לפארק) אז הוא מספיק לך. אם אתה מתכנן על שימוש קצת יותר אינטנסיבי, עדיף לחסוך ולקנות מנשא אחר, משום שמנשאים כאלו עלולים לגרום לשריטת הרכב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המתקנים האלה בכלל חוקיים? לא רק שהאופניים על מתקן זה מסתירים את לוחית הזיהוי אבל הרבה יותר חמור הם מסתירים את הפנסים. זה ממש מסוכן כשאתה לא רואה אם הרכב שלפנך בולם. לא?

פורסם

המנשאים הנ"ל חוקיים, אך החוק דורש שבמקרה ומספר הרכב מוסתר בעקבות ההתקנה, עליך לשים לוחית נוספת, ובשעות החושך (ונראה לי שגם בחורף במשך היום) הלוחית תהיה מוארת.

לא יודע מה אומר החוק לגבי הפנסים, בכל מקרה יש לי ספייס, ואני חושב שהפנסים שלה מספיק גבוהים כדי לא להיות מוסתרים (בעיקר הפנס בלימה האמצעי).

(אני יודע ששוטרים קונסים בד"כ על כך שהלוחית מוסתרת, לא שמעתי על מקרים שמישהו שנקנס בגלל הסתרת פנסים)

אני חוזר לשאלה המקורית של הפוסט, מישהו מכיר את הדגם הנ"ל או דגם אחר באותו טווח מחירים שהוא יכול להמליץ עליו?

(אני מעוניין רק במנשא אחורי)

פורסם

כל מנשא + אופניים אשר מסתירים את מספר הרישוי/אורות, עלולים לגרור דו"ח מהמשטרה.

בדר"כ אם תולים על האופניים מאחור מספר (רצוי חוקי/מתכת צהוב) השוטרים יעלימו עין אם האורות מוסתרים קמעה, רכב שלוחיתו מוסתרת יהנה גם מדו"ח על לוחית מוסתרת וגם מדו"ח על האורות/מחוונים.

לרוצים להיות חוקים, יש לקנות מתקן שתולים מאחור על המנשא ואשר מתחבר לחיבור חשמלי כמו של גרור. אז אתם בכלל מכוסים.

אם בכלל מדברים על נשיאת אופניים מאחור, יש לקחת בחשבון שאסור לאופניים לבלוט כהוא זה מהחלק הרחב ביותר ברכב (לא כולל מראות צד)

פורסם

אם בכלל מדברים על נשיאת אופניים מאחור, יש לקחת בחשבון שאסור לאופניים לבלוט כהוא זה מהחלק הרחב ביותר ברכב (לא כולל מראות צד)

בפיאט פונטו, זאת גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה :|

פורסם

המנשא של BUZZ RACKS נחשב לא רע עד כמה שאני יודע, אבל יש משהו שעולה קצת מעליו ושווה את ההפרש:

http://shop.harim.co.il/product_info.php?manufacturers_id=143&products_id=4658

הוא של חברת סאריס שנותנת אחריות ארוכה לרוב 2-3 שנים ולעיתין אחריות לכל החיים בדגמים היקרים יותר.

היבואן - ד.א.א נותן שירות טוב ויש את חלקי החילוף הרבה דגמים

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

בטעות נשלח בטרם עת..

לסיכום- התקנה ותופסני אופניים נוחים ואיכותיים, חומרים טובים.

יש דגם של 2 / 3 תבחר מה שבא לך, המחיר לא בהפרש עצום.

גילוי נאות - אני עובד בחנות אופניים גדולה, אך כותב זאת מניסיוני ולא מאיזשהו קשר לחברת "דאא"...

בהצלחה

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

כמה עצות מההתנסות שלי:

לשימוש של פה ושם, גם מתקן רגיל שנרכש באיזה מבצע שימש הרבה שנים עם 2 זוגות אופניים, לעיתים 3. גן למרחקים וגם בדרכי עפר עד היעד הרצוי.

חובה שיהיו כריות ספוג בנקודת המגע עם הרכב כדי למנוע שריטות.

בדוק את קלות ונוחות חיזוק האופניים למתקן. חשוב שהם לא יקפצו במהמורות והגלגלים הקדמיים לא יהיו חופשיים לפגוע ברכב.

תראה אם התופסנים לרכב נראים עמידים וישרדו שימוש קשיח בלי להתעקם או ליפול. בדוק את שיטת מתיחת הרצועות שמחברות בין התופסנים לרכב ולמנשא בצד שני - נוחות להידוק ופתיחת מהירה ונוחה.

אם צריך ל-3 זוגות אופניים - תבדק טוב שהם "מתלבשים" על המינשא. למרות שיש חיבורים - יתכן והגודל לא יאפשר את זה.

אם מדובר באופני זאטוטים - בדוק אם הם יעלו על המנשא, לפעמים הרוחב שלהם קטן מידי ואז צריך לחבר הפוך - כלומר את הגלגלים של האופניים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...