Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בעל פיג'ו 205 פוראבר שנת 97, 1.4 ידני.

מנסיוני עם הרכב החלקי חילוף שלו לא ממש זולים ביחס למחירם באיביי.

ופה השאלה: האם יש בעיה לקנות באיביי ולקבל את המוצר בארץ (לדוגמא: ידית איתות,מנוע צעדים,רפידות בלמים,מראות צד וכו' מחיר נמוך מ-50$)? כלומר יש בעיה עם התקן או איסור מסויים להזמין דברים כאלה לארץ מחו"ל?

תודה מראש.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לא חושב שתיהיה לך בעיה חוקית, במידה ואתה מזמין חקים שקשורים למערכות הבטיחות של הרכרב(דוגמאת ברקסים וצלחות וכ"ו) תצטרך אישור מוסך מורשה לאחר שזה יעצר במכס ויועבר לבדיקה של נציג משרד התחבורה ואם הוא יחליט שבכלל מותר להכניס לארץ ישלחו לך מכתב שמבקש אישורים, אותו הדבר לגבי חלקי מנוע למיניהם (אני למשל הזמנתי בית מצערת, הייתי צריך להציג אישורים, אבל לא משהו מסובך ושילמתי מכס 50% מערך הפריט) אבל אני חושב שבמקרה של חלקיי פלסטיקה וכאלה לא תיהיה לך בעיה, גם אם זה מעל חמישים יש מצב שלא תשלם שום דבר.. שווה לקחת את ה"סיכון"

אני למשל שלמתי על הבית מצערת 80$..

פורסם

אני רוצה להזמין כרגע ידית איתות, אני גם אצטרך להציג אישורים? ואיך זה עובד לגבי קבלת אישור אני לוקח את מה שהזמנתי למוסך ושם בודקים את זה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לדעתי, לא תצטרך אישור על ידית איתות. במידה וכן, תקבל מכתב בדואר ויהיה בו רשום בדיוק מה אתה צריך להציג (רשיון רכב בתוקף, חשבונית קנייה וכ"ו) אם תצטרך אישור מוסך יהיה רשום, את כל האישורים תצטרך לשלוח למשרד התחבורה (יש משרד ספציפי שיהיה רשום). לדעתי לא תצטרך כלום.

פורסם

מניסיון שלי עם משאבת נעילה מרכזית לאוטו (פולקסווגן) שעלתה לי 165 ש"ח עד הבית, לא היו שום בעיות...

עכשיו הזמנתי פנס אח' ימני והוא אמור להגיע כל יום...

עד כה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות מצד המכס בחבילות קטנות- בינוניות וממליץ לקנות חלקי פלסטיקה ושות' אך ורק בחו"ל, שים ל

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

שים לב למק"טים מדוייקים על מנת לוודא שהחלק הוא מתאים, זה לא כיף להחזיק חלק ששילמת עליו ואינו מתאים, מה גם שפרוצדורת שליחה חזרה, קבלת זיכוי והזמנת חלק חדש - לוקחת זמן וכאב ראש לפעמים.

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

• תוכן חדש...