Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לנהוג מסטול זה ממש לא בעיה ולמען האמת יותר בטיחותי.

אתה יותר פרנואיד בנהיגה שלך, נוסע 90 קבוע ולפי החוק ותמיד בכוננות שלא תצוץ איזה ניידת לעצור אותך בצד, משמע יותר ריכוז ;)

מצד שני זה רפואי וזה מפחלץ.

*לא מנסיון אישי אלה משמיעה מחברים*

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

כמעט על כל תרופה רשום בעלון לצרכן שהיא יכולה לגרום לעייפות ושלא מומלך לנהוג או להפעיל מכונות מסוכנות בעת השימוש בה.

שישללו רשיון גם לכל משתמשי האקמול והאופטלגין.

פורסם

שים לב - אם הידיעה נכונה, לא מדובר פה על שלילה למי שנתפס נוהג DUI, אלא שלילה גורפת למי שיש לו רשיון לצרוך מריחואנה לצורך רפואי!

למה לא לשלול רשיון מכל מי שיש לו רשות לצרוך אלכוהול?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ובאותה רוח צריך גם לשלול את רשיון הנהיגה של מי שמשתמש בתרופות נגד חרדה המכילות benzodiazepines כמו XANAX או דקסמול לילה, או טיפות אזניים...מי ערב לנו שאינו נוהג תחת השפעת חומרים משני תודעה?

צודק נהג מתחיל :

האם השלילה תהייה גורפת ולמפרע , כלומר לא יהיה צורך להוכיח שאדם אכן נהג תחת השפעת הסם?

אם כך, מדוע לא ישלל רשיונו של כל מי שרוכש או מחזיק בביתו משקה אלכוהולי.

פורסם

שישללו את הרישיון באופן גורף לכל מי שנטל תרופה כזו או אחרת בחייו.

מה הקטע, רק בגלל שזה נחשב סם ממסטל ולא חוקי?

גם טיפות אופטלגין ממסטלות, מאוד. ;-)

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
שים לב - אם הידיעה נכונה, לא מדובר פה על שלילה למי שנתפס נוהג DUI, אלא שלילה גורפת למי שיש לו רשיון לצרוך מריחואנה לצורך רפואי!

למה לא לשלול רשיון מכל מי שיש לו רשות לצרוך אלכוהול?

בדיקת אלכוהול היא אפשרית, על המקום.

כשאתה צרכן קבוע של מריחואנה, אי אפשר לבדוק עד כמה אתה בעננים כשאתה נוהג ברכב. הסם תמיד בדם שלך. מה השוטר אמור לעשות? לראות כמה מהר אתה מחסל שקית תפוצ'יפס?

זה בטבע של אנשים לנצל את זה, ורובם לא יחשבו פעמיים ויעלו על ההגה למרות שהם בקושי שמים לב לסובב אותם, כי אי אפשר לבדוק אותם.

למרות זאת - איך מסתדרים עם זה בקליפורניה? מישהו יודע?

פורסם

צודק נהג מתחיל :

האם השלילה תהייה גורפת ולמפרע , כלומר לא יהיה צורך להוכיח שאדם אכן נהג תחת השפעת הסם?

אם כך, מדוע לא ישלל רשיונו של כל מי שרוכש או מחזיק בביתו משקה אלכוהולי.

איך תבדוק אם המסומם נהג תחת השפעת סם?

פורסם

ידוע שהמשטרה מאוד אנטית לכל השימוש במריחואנה רפואית וגם עורכת חיפושים ומעצרים למשתמשים(אני זוכר שהיו כתבות על כך).

לדעתי מריחואנה וסמים קלים אמורים להיות חוקיים, המחקרים מראים שהמלחמה בסמים הקלים נכשלה ושעדיף לאשר אותם בחוק והם גם הרבה פחות מסוכנים מאלכוהול שהוא סם לכל דבר, סתם לדוגמא אף אחד מאז ומתמיד לא מת משימוש ישיר בקנביס ומוצריו והוא אפילו יותר "בריא" מסיגריות, בנוסף המדינה תוכל לשלשל לקופה עוד כספי מסים(אני כבר רואה את מרד הצרכנים הבא כאשר מס ה"גרין" יהיה 1200%).

אך אני כן חושב שמי שהשתמש בסם תוך כדי נהיגה כן צריכים לשלול לו את הרשיון לתקופה מסויימת בדיוק כמו שעושים למי שנתפס תחת השפעת אלכוהול.

פורסם

בנוסף לכל מה שנאמר פה, אסור לשכוח שאנשים אלו חולים, וסובלים לרוב מכאבים קשים.

לקחת מהם את יכולת הניידות זה גובל בחוסר אנושיות לטעמי.

זה פשוט מכעיס אותי כל פעם מחדש איך מחפשים במקומות הלא נכונים.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

דרך אגב, בדיקת הנוכחות לסמים היא כזאת שגם שבועיים לאחר שעישנת, היא עדיין מראה סימנים ואתה נחשב לנוהג תחת השפעת סמים בדיוק באותה מידה כאילו הרגע הורדת 2-3 ראשים .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הכל בגלל רן שריג P:

לא נכון. זה בגלל שהמשטרה וגורמים אחרים במערכת מחפשים יחסי ציבור. רן שריג הוא סתם אדיוט שרצה צומי ולהראות כמה הוא מעל כולם.

איך תבדוק אם המסומם נהג תחת השפעת סם?

שאלה טובה, אבל האם נהיגה תחת השפעת מריחואנה רפואית שונה מנהיגה "רגילה"? אני האמת לא יודע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לכל מי שציטט את המחקרים ארוכי הטווח והטענה שהדבר מזיק פחות מסיגריות רגילות\ אלכוהול,

צריך לדעת שיש יותר מצד אחד למטבע וישנם מחקרים שמראים ששימוש ארוך טווח פוגם בזיכרון,

הדעה שלי לא נחרצת לכאן או לכאן אבל דווקא לפני מספר ימים ראיתי כתבה על אריאל זילבר שאמר שהוא מצטער על כל התקופה שהוא עישן וזה די מחק לו את רוב התקופה היפה של החיים [הוא הודה רק בסמים קלים, השאלה מה עוד הוא הכניס].

אני די אוהב לשבת בבית בסוף שבוע בכיף שלי עם כמה כוסות של קוניאק טוב ולגמור את השבוע עם חיוך, אני יודע שגם אלכוהול לא בריא במידה לא מועטה ויש סכנות כמו בכל דבר העיקר לא להפריז ולקחת דברים במידה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...