Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי טויוטה קורולה שנת 99 (חוגגת בת מצווה) מאיזור ר"ג.

בימים האחרונים השלט עשה לי קצת בעיות כשהוא לא השפיע ממרחק ולעיתים רק אחרי כמה ניסיונות מקרוב הרכב ננעל/ נפתח.

הנורית בשלט מציגה אור מלא ככה שלא נראה לי שהבעיה בבטריה (בעבר כשהבטריה היתה חלשה הנורית היתה חלשה והבהבה ואף לא דלקה וכך ידעתי שעליי להחליף בטריה).

אתמול הרכב (או האזעקה) לא הגיב(ה) ללחיצות השלט למרות שהנורית בשלט מראה שהשלט כביכול עובד...

הבעיה שיש ברכב מנגנון הגנה נגד גניבות כך שאם לא לוחצים על השלט הרכב לא מניע.

הרכב הוא יד שנייה ואין לי מושג איזו אזעקה זו, עד כמה שידוע לי ככה הכרב עלה על הכביש...

השלט השני לא ברשותי (יגיע אליי היום) אבל עד כמה שזכור לי המגעים בו לא טובים והוא באמת נראה לי לא עובד.

מה עושים אם השלט שברשותי כביכול תקין אך אינו משפיע על האזעקה ברכב? לאן עליי לפנות? לשכפול שלט?

אודה אם תוכלו לענות לי במהרה :oops:

דנה

פורסם

שלום דנה.

1. נא לרשום לפי כללי הפורום הטכני, הווה אומר בין היתר על איסור שימוש בניקוד מרובה, וחיוב רישום סוג רכב בכותרת.

2. יש לרשום סוג שלט, או להעלות תמונה שלו, כך יקל ליתן תשובה.

תודה ובברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...