Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם לא התעמקתי בפרטי המקרה, אבל אם כל מה שנכתב שם נכון, אז זו בפירוש תעודת עניות למערכת המשפט. שני דברים זועקים כאן במיוחד: העובדה שהתביעה לא דרשה עונש חמור (שחיתות? פרוטקציות?) והעובדה שלמרות שהשופט השתמש במילים חריפות מאוד, הוא לא דאג להחמיר בגזר הדין (אני אפילו לא מעז לתהות מאיזו סיבה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה פשוט בדיחה!

אלוהים ישמור אותנו מכאלה שופטים ומכאלה שוטרים.

מי שצריך לשמש דוגמא ומופת, עובר על חוקי התנועה בצורה גסה, דורס ופוצע אנושות ילד - פשוט ביזיון.

3 חודשי מאסר בפועל, קצת עבודות שירות ו2000 ש"ח קנס, בדיחה עלובה של מערכת המשפט.

מכאלה אנשים צריך לשלול את החופש ולהרבה זמן.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

5 שנים בפנים על פגיעה בהולך רגל - שלא בזדון ?

"באותה עת נהג בניידת השוטר אלכסיי שרייבר (34), בדרכו לאירוע."

שוטר קיבל אירוע, קפץ וזינק אל המטרה, נכון שזה לא בסדר שהוא דרס את הנער, נכון שזה מחדל חמור מאוד, אבל - רגע, הלו תעצרו, זה לא היה בזדון, הוא ניסה למלא את תפקידו ולשמור עלינו, אזרחי מדינת ישראל, צריך להסתכל על הצד השני תמיד, לבדוק, למה ? כמה ? איך ? מדוע ?

זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו, אני בטוח שלכולם קרה פה מצבים של כמעט תאונה, גם עם הולכי רגל, אין מה לעשות, אנחנו לא מושלמים ועושים טעויות.

נ.ב

לא, אני לא דובר משטרה, אני בסה"כ אוהב להסתכל תמיד על 2 צדדי המטבע.

פורסם
5 שנים בפנים על פגיעה בהולך רגל - שלא בזדון ?

"באותה עת נהג בניידת השוטר אלכסיי שרייבר (34), בדרכו לאירוע."

שוטר קיבל אירוע, קפץ וזינק אל המטרה, נכון שזה לא בסדר שהוא דרס את הנער, נכון שזה מחדל חמור מאוד, אבל - רגע, הלו תעצרו, זה לא היה בזדון, הוא ניסה למלא את תפקידו ולשמור עלינו, אזרחי מדינת ישראל, צריך להסתכל על הצד השני תמיד, לבדוק, למה ? כמה ? איך ? מדוע ?

זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו, אני בטוח שלכולם קרה פה מצבים של כמעט תאונה, גם עם הולכי רגל, אין מה לעשות, אנחנו לא מושלמים ועושים טעויות.

נ.ב

לא, אני לא דובר משטרה, אני בסה"כ אוהב להסתכל תמיד על 2 צדדי המטבע.

קראתה מה קראה להולך הרגל בן 14? אני בתור שופט ההיתי נותן לו 5 שנים בפנים

זה כמו שאני יהיה שליח ואני ימהר למטרה ויסע מהר וידרוס ילד

פורסם

נכון שהשוטר לא הפקיר את הפצוע או פגע וברח או משהו כזה, אבל השופט מתח ביקורת חריפה על ההתנהלות ובכל זאת העונש נשמע קל למדי.

אני לא הייתי רוצה להיות במקום השופט הזה ומסכים שצריך ללמוד היטב את פרטי המקרה לפני שחורצים את הדין.

ובקיצור: איפה ישה כשצריך אותו?

פורסם
קראתה מה קראה להולך הרגל בן 14? אני בתור שופט ההיתי נותן לו 5 שנים בפנים

זה כמו שאני יהיה שליח ואני ימהר למטרה ויסע מהר וידרוס ילד

בגלל זה אתה לא שופט ואתה גם לא תהיה.

אני לא מתכוון להסביר לך את ההבדלים בין רכבי בטחון והצלה לשליחים ואת הסיבות שלרכבי בטחון מותר לפעמים לעבור על חוקי התנועה ולשליחים לא.

שוטר בניידת היה בדרך לאירוע (אתה יודע איזה אירוע? לא), כנראה שהיה צורך לעבור על חוקי התנועה, השוטר טעה בכך שלא עשה את זה בזהירות מספקת. התוצאה קשה.

אין ספק שהשוטר צריך לתת את הדין, אבל מכאן ועד 5 שנות מאסר יש מרחק עצום.

V5

פורסם
בגלל זה אתה לא שופט ואתה גם לא תהיה.

אני לא מתכוון להסביר לך את ההבדלים בין רכבי בטחון והצלה לשליחים ואת הסיבות שלרכבי בטחון מותר לפעמים לעבור על חוקי התנועה ולשליחים לא.

שוטר בניידת היה בדרך לאירוע (אתה יודע איזה אירוע? לא), כנראה שהיה צורך לעבור על חוקי התנועה, השוטר טעה בכך שלא עשה את זה בזהירות מספקת. התוצאה קשה.

אין ספק שהשוטר צריך לתת את הדין, אבל מכאן ועד 5 שנות מאסר יש מרחק עצום.

אתה יכול להסביר לי איך אני יהיה שופט שאני רק בן 17?

גם שהוא רכב ביטחון הוא צריך להיזהר ולהסים לב ולא לינהוג כאילו כול הכביש שלו

וגם עם הוא מפעיל ג'קלקה זה לא אומר שכול הכביש של אבא שלו

פורסם

גזר הדין לרשותכם

לא קלה מלאכת השיפוט

http://www.lawdata.co.il/lawdata/News/ShowNews.asp?Mador=PsakDin&C=43494&Item=800424&SCC=&StrCol_C=

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איכזב אותי פסק הדין.

יושב שופט, ובונה לך מתח, מספר שהמדינה לא ביקשה מתחילת הדיונים על העונש מאסר ורק לאחר שבית במשפט רמז שעונש מאסר יהיה הולם פה המדינה שינתה את דעתה.

והוא מוסיף ואומר, רף רשלנות גבוה ודריסה גסה של חוקי התנועה.

ואז הוא גוזר 3 חודשים עבודות שירות

עד לרגע שבו פורטו העונשים הייתי בטוח שכל פסק הדין מתקדם לכיוון חצי שנה-שנה בפועל.

ובכל זאת, שלושה חודשי עבודות שירות (שבהם יצטרך לעזוב את המשטרה) ופסילת רישיון ל-4 שנים הן לטעמי עונש מקל אך לא "בלתי-הגיוני"

האיש תרם ותורם למדינה, שירות כלוחם, משרד רהמ"ש ואח"כ במשטרה.

בעל 15 שנה רישיון נהיגה ו-2 עבירות קודמות, "עבר קל".

פורסם

הזוי...

לפי קריאת פסק הדין, אני מבין שיש פה שוטר, שהמשטרה עושה כול מה שהיא יכולה על מנת להשפיע על השופט לצמצם את גזר הדין כמה שיותר.

ומצד שני יש את הנפגע שהוא מהעדה האתיופית וכניראה משפחתו אינה בקיאה במיומנויות ה"פה הגדול" של רוב הציבור הישראלי, והוא מיוצג ע"י המדינה שניראה שאין לה יותר מדי רצון להתעסק בתיק הזה(לא הייתה עתירה מצד המדינה להטיל על הנאשם עונש חמור יותר)

בושה.

• תוכן חדש...