Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש עצות וביקורות מבעלי ניסיון בלבד!

למי מכם שהתנסה אולי בהתקנת כוילאוברים מתוצרת בילשטיין, B14 או B16 במכוניתו - מה חוות הדעת שלכם בקשר אליהם ?

איך נוחות הנסיעה בהשוואה למקור ? עד כמה שופרה ההתנהגות, האחיזה, ההיגוי (אם בכלל...) ? האם זה לא TOO MUCH לכביש ?

הרכב לא הופך לקשיח קופצני ונחבט מידיי ?

אנא ציינו גם אם אפשר את דגם הרכב עליו הורכבו.

שכחתי לציין שאני מעוניין להרכיב כזה סט על איביזה קופרה 2011.

בתודה מראש!8)

פורסם

לא נראה לי שיש פה מישהו שייצא לו לשים כזה סט, הם יקרים להחריד..

לדעתי תחפש בפורומים בחו"ל על הבולמים הספציפים.

ממה שכן אני יודע לאיביזה יכול לעשות את העבודה זה קוילאוברים של KW/WITECE

פורסם
זה הא pss9?

לי יש אותם.

אכן כן!:-P על איזה רכב הם מורכבים, מה היה לך קודם לכן, בכמה אתה מנמיך את הרכב, ומה חוות דעתך בקשר לכל הכתוב מעלה ?

תודה.

פורסם

עומדים עצלי אל הלאון, החלפתי את המקורים. יש שיפור חד מאוד בסיבוב.

האוטו יושב כמו קארטינג. מבחינת קשיחות אתה יכול לשחק אם זה, יש אפשרות לכיוון אבל זה עדיין לא רך כמו שאתה חושב, עדיין תרגיש את כל הכביש, עצלי הקשיחות באמצע ואני כבר רגיל לסגנון הזה.

מבחינת הנמכה הבילישטיין לא בנוי להנמכה אגרסיבית, אני לא יכול להגיד בידיוק כמה ממ מונמך מה שכן שההנמכתי כמה שאפשר. ( עד הסוף של ההברגה ).

הבילישטיין לא מאכזב מה שכן המחיר שלו בארץ לסט חדש מאוד יקר, 16k לסט .

pss9

אם אתה באמת הולך עליהם זה בהחלט קניה טובה.

פורסם

תשאל את דודי/נתי, אני בטוח שהם ישמחו לעזור בנושא(כמו תמיד!, ולא אין לי קשר משפחתי אליהם) ולקשר אותך עם מישהו שהתקין אצלהם את הקיט הנ"ל.

מדוע אתה מעוניין בסט קצה כזה?

בן.

Got To love It

פורסם

הכוונה היא לשפר משמעותית עד כמה שניתן את האחיזה וההיגוי של הרכב, אך ללא פגיעה ב"נוחות" המקורית ואולי אף שיפור קל שלה אם זה בכלל הגיוני או אפשרי.

בכ"א, ידוע לי שמדובר בתקציבים שונים מקצה לקצה, אך בחנתי את האפשרויות הבאות :

BILSTEIN B8+EIBACH PRO

BILSTEIN B14

BILSTEIN B16

למיטב הבנתי, האחרונים הם היחידים שגם מתכווננים ושאותם ניתן לכוונן גם למידה רכה יותר משל ה B14 למשל.

השאלה היא אם בכלל ללכת בכיוון הזה של כוילאוברים, או להישאר עם הבילשטיין + אייבך כאופציה מעודנת ויומיומית יותר ?

נ.ב

למיטב ידיעתי, לקוני אין כרגע סט לדגם שלי, לכן הלכתי בכיוון של הבילשטיינים.

• תוכן חדש...