Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נינט טייב ורד-בנד - CRAZY

bagira
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תגידו חברה, הביצוע הזה שם בכיס הקטן את המקור או ש MAYBE IM CRAZY?

http://www.youtube.com/watch?v=rE2EWYdXQFI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מת על הנינט, אבל זה פשוט ביצוע מעולה!

עוד כשראיתי את הפרק חזרתי אחורה לשמוע את זה שוב.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן ביצוע מעולה , יש עוד 2 טובים:

אני לא מעריץ נלהב של פורטיס אבל זה מעולה!

QoafnY0LMWQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

AURG1edsRPE& דרך יוטיוב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת ביצוע מעולה, אם כי המקור הוא שיר מושלם, כך שלא הייתי ממהר להגיד "בכיס הקטן". גם הביצוע שלה ל-high and dry מאותו פרק הוא איכותי מאוד, גם אם לא מקורי במיוחד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי, מבחינה קולית נטו המקורי טוב יותר (נינט טיפ'לה נוטה לכיוון הצרחני הפעם)

אבל בסך הכול הביצוע הזה מעולה, עם איזו אנרגיה אדירה שלא קיימת במקור.

מה עוד לא נאמר על רד בנד...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רד בנד זה Puppet Folk Revival?

כן. עברו דרך ארוכה.

הביצוע הזה מדהים ולדעתי עולה על המקור בהרבה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו הקטע עם נינט שמעתי כמה פעמים ברדיו ומאוד אהבתי אפילו אמרתי אני יחפש את זה להורדה אבל כל הזמן שוכח, רק עכשיו גילית שזה של המעפנה הזאת!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לזלזל? הבחורה מאוד מוכשרת. אצלי הקונוטציות של "כוכב נולד" נעלמו מזמן ולמדתי להעריך אותה על ההישגים (לא רק בתחום השירה). וכל זה אפילו שאני לא שומע מוזיקה ישראלית כמעט בכלל ואין לי אף אלבום שלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...