Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בבניין חניה לכול הדירי הבניין, כמעט בטוח שרשום בטאבו שזה של כול דירים(היום אני בערב בודק את זה בשביל להיות בטוח ב100%)אומנם אין לכול דיר מקום חניה מי שלו, אלה כול אחד חונה איכן שיש מקום פנוי או במילים אחרות החניה שיכת פשוט לבנין בלי חניות מסומנות.

יש 3 מכוניות שכבר עומדות במשך משהו כמו חצי שנה ואולי אף יותר, באותו מקום ועוד בצורה עקומה(לא בהגזמה אבל עדין עקום) ועוד לא של דירי הבנין.:evil:

בסופי השבוע יש כבר באמת חוסר מקום בחניות.

אם המכוניות היו לפחות ערך אספנות מסוים אבל סתם עומדות גרוטאות 2 פיאטים ווולקספגן אחד של שנות ה90+ מלאות אבק ובלאי טבעי של הזנחה.

האם יש אפשרות חוקית לגורר את הרכבים?

פורסם

העירייה כנראה תגיד שהיא לא יכולה לטפל כי זה שטח פרטי.

ככה זה אצלנו בבניין (עיריית ת"א)

כנראה אפשר להגיש תלונה במשטרה על הסגת גבול,

אנחנו לא הגענו לזה בעיקר מחוסר זמן וסבלנות.

אני אשמח לשמוע (גם בפרטי) איך זה נפתר בסוף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בפשטות:

א. תדביקו הודעה על הרכבים כי הם חונים בשטח פרטי ושעליהם לפנות את הרכבים תוך שבוע, באם לא, אתם תגררו את המכוניות למגרש מסויים.

ב. הודיעו למשטרה כי חונים אצלכם רכבים המשיגים גבול. אפשר גם לתת למשטרה את מספרי לוחיות הרישוי והם ייצרו קשר עם הבעלים.

ג. באם אין תגובה פעילה מטעם הבעלים, הזמינו גרר והוציאו את הרכבים מהחניון.

בהצלחה.

זיו

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

לא ציינת אם מדובר במכוניות נטושות שאתם לא מכירים את בעליהם, או בדיירים של בניין שכן שהחנו את הרכבים הישנים שלהם בחנייה שלכם. בכל מקרה מציע שתבדקו אפשרות להתקשר למשטרה ולהתלונן על רכב נטוש ואןלי לעירייה בתלונה על מפגע בטיחותי ותברואתי.

פורסם
יש לי בבניין חניה לכול הדירי הבניין, כמעט בטוח שרשום בטאבו שזה של כול דירים(היום אני בערב בודק את זה בשביל להיות בטוח ב100%)אומנם אין לכול דיר מקום חניה מי שלו, אלה כול אחד חונה איכן שיש מקום פנוי או במילים אחרות החניה שיכת פשוט לבנין בלי חניות מסומנות.

יש 3 מכוניות שכבר עומדות במשך משהו כמו חצי שנה ואולי אף יותר, באותו מקום ועוד בצורה עקומה(לא בהגזמה אבל עדין עקום) ועוד לא של דירי הבנין.:evil:

בסופי השבוע יש כבר באמת חוסר מקום בחניות.

אם המכוניות היו לפחות ערך אספנות מסוים אבל סתם עומדות גרוטאות 2 פיאטים ווולקספגן אחד של שנות ה90+ מלאות אבק ובלאי טבעי של הזנחה.

האם יש אפשרות חוקית לגורר את הרכבים?

ויהי ערב ויהי בוקר יום אחד . מה העלתה הבדיקה בטאבו?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כבר חצי שנה? :shock:

מה מנע מכם על השבוע הראשון לגרור אותן לרחוב ולהשאיר אותן שם בחניה?

אני אפילו הייתי טורח להעמיד אותן על אדום לבן בכדי שהליצן שתקע לי אותן בחניה יצתרך לשלם כמה זוזים על השחרור שלהן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira

נו אולי גם למכור אותם לגריטה:shock:

כידוע לא מתקנים עוול בעוול

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מבלי קשר היכן להשאיר את הרכבים לאחר הגרירה.

האם בכלל מותר למישהו לגרור רכב שאינו שלו ? (אפילו אם הוא חונה בשטח פרטי)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

סורי שלא עדכנתי הרבה זמן ,הסיפור נגמר בערך.

אבא שלי מתנדב הרבה שנים במשטרה, בכול מיקרה הוא דיבר אם אחד השטורים והוא אמר לו להביא לו מספרים של הרכבים.

תוך שאבא שלי יצא כתוב את המספרים הוא פגש כמה שכנים דיבר איתם על הנושא ,וכנראה השכנים העבירו לאחרים וככה האלה.

בסופו של דבר, יום אחרי אחד השכנים בבנין סמוך בא ולקח את אחת המכוניות ,:shock: מתברר שהיא שלו.

בגלל השיחה של אבא שלי אם השכנים על כך שהולכי לגרור את המכוניות, הגיעה בסופו של דבר לבעלי המכוניות ,תראו איזה פלא עד שלא מאיימים בליגרור אף אחד לא יודע של מי המכוניות.:?

עוד מכונית מתברר שהיא היתה של שכן שפעם גר בבנין שלי ויתגרש ועבר למקום אחר,ולפני יומים בערך הוא תיקן אותה ועביר טסט והאוטו נוסע וכבר לא עומד רוב הזמן בחניה של הבניין.:-D

ורק מכונית אחת דחפנו באישורו של הבעלים לפינה של חניה שלא ממש שימושית כך שלא מפריע ואין צורך לגרור.

סוף טוב הכול טוב...

פורסם

עדכון:

סורי שלא עדכנתי הרבה זמן ,הסיפור נגמר בערך.

אבא שלי מתנדב הרבה שנים במשטרה, בכול מיקרה הוא דיבר אם אחד השטורים והוא אמר לו להביא לו מספרים של הרכבים.

תוך שאבא שלי יצא כתוב את המספרים הוא פגש כמה שכנים דיבר איתם על הנושא ,וכנראה השכנים העבירו לאחרים וככה האלה.

בסופו של דבר, יום אחרי אחד השכנים בבנין סמוך בא ולקח את אחת המכוניות ,:shock: מתברר שהיא שלו.

בגלל השיחה של אבא שלי אם השכנים על כך שהולכי לגרור את המכוניות, הגיעה בסופו של דבר לבעלי המכוניות ,תראו איזה פלא עד שלא מאיימים בליגרור אף אחד לא יודע של מי המכוניות.:?

עוד מכונית מתברר שהיא היתה של שכן שפעם גר בבנין שלי ויתגרש ועבר למקום אחר,ולפני יומים בערך הוא תיקן אותה ועביר טסט והאוטו נוסע וכבר לא עומד רוב הזמן בחניה של הבניין.:-D

ורק מכונית אחת דחפנו באישורו של הבעלים לפינה של חניה שלא ממש שימושית כך שלא מפריע ואין צורך לגרור.

סוף טוב הכול טוב...

לא אמור להתפנות מהחניה שלכם לחלוטין? :| הוא אינו דייר בבניין יותר אף על פי שאישתו לשעבר גירשה אותו.

פורסם

זה אומנם נכון, אבל עדיין הוא מגיעה לבקר את הילדים שלו, ואין אם זה שום בעיה כנ'ל גם אם אורחים העיקר שלא זורקים את המכוניות שלהם בצורה עקומה למשך חצי שנה:evil:.

• תוכן חדש...