Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שילוב קטלני של שיעמום, טסטוסטרון, אגו, משחקי כבוד והכי גרוע - חינוך לקוי.

תיכף יתראיינו ההורים בתשקורת ויבכו "איך זה קרה לבן שלי? הוא ילד כל כך טוב! למה תמיד זה קורה לבני טובים? חינכתי אותו כל כך טוב בבית!". נו מה, הכי קל להטיל את האחריות על מישהו אחר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שילוב קטלני של שיעמום, טסטוסטרון, אגו, משחקי כבוד והכי גרוע - חינוך לקוי.

תיכף יתראיינו ההורים בתשקורת ויבכו "איך זה קרה לבן שלי? הוא ילד כל כך טוב! למה תמיד זה קורה לבני טובים? חינכתי אותו כל כך טוב בבית!". נו מה, הכי קל להטיל את האחריות על מישהו אחר.

לקינוח יגידו בני טובים, ילדים נורמטיבים, חברותיים וחייכנים.

פורסם

זאת העיר המגעילה הזאת, שלצערי אני עדיין תקוע בה.

אני ממש לא מתפלא, כבר הספיקו לנפץ את החלונות ולרסס גרפיטי על המתנס מול הבית של סבתא שלי.

כל לילה ילדים יושבים מול הבית שלי בספסלים של הבית ספר, משתכרים ומעשנים נרגילה והשד יודע מה עוד.

משום מה, כל הדקירות האלה כבר לא מפליאות אותי.

ליאור( שמת לצאת מהעיר הזאת כבר)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לצערי זה קורה בכל עיר (כמעט)

ככה זה שתרבות הוודקה רד בול שולטת וחבל שכך....

הכל מתחיל ונגמר בחינוך

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

ליאור זה ממש לא קשור לאשדוד , זה קורה בכל עיר , פשוט עכשיו באשדוד זה בא בגל של אלימות , כנראה בגלל החופש הגדול.

אני מאוד אוהב את העיר הזו ומעדיף להיות פה ולא בתל אביב , זה בטוח.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

זה לא תרבות הוודקה רדבול ולא עישון הנרגילה שגורמים לזה.

בתור נער הייתי משתכר ומעשן עם החברים אבל אף פעם לא היינו מעורבים בקטטה, צריך אופי אלים כדי להיות אלים, ולא וודקא.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אז כנראה האופי האלים מאוד מדבק, אין יום בלי תקרית כזו או אחרת.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
זאת העיר המגעילה הזאת, שלצערי אני עדיין תקוע בה.

אני ממש לא מתפלא, כבר הספיקו לנפץ את החלונות ולרסס גרפיטי על המתנס מול הבית של סבתא שלי.

כל לילה ילדים יושבים מול הבית שלי בספסלים של הבית ספר, משתכרים ומעשנים נרגילה והשד יודע מה עוד.

משום מה, כל הדקירות האלה כבר לא מפליאות אותי.

ליאור( שמת לצאת מהעיר הזאת כבר)

עיר מגעילה?! תאמין לי שאם אתה אומר כך, אתה לא יודע עיר מגעילה מהי.

הפארק הזה ידוע כמקום בו מקיימים מפגשים רוויי אלכוהול - זה ככה כבר שנים. במקום נמצא בפאתי העיר ואין שם סיורים/אבטחה, למרות שפעם היה שומר קבוע בכניסה.

פורסם

אוי נו באמת, כבר 24 שנה שאני חי פה. מאזור ה' דרך אזור ו' עד לאזור טו' ועד לסיטי. בכל מקום נבלה, שכונות יוקרתיות מבחוץ ורקובות מבפנים.

אולי אתה רוצה להסביר לאבא שלי על העיר הנפלאה הזו, שתחת חניון מצולם, השאירו לו את הרכב ללא גלגלים עם נזק של 40 אלף שקל. וכן זה בכל מקום יכול לקרות, אבל לטעמי עד שלא יתחולל שינוי רציני, העיר הזאת תישאר זוועתית בעיניי ועם רצון מתגבר מיום ליום לעזוב אותה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא מסכים איתך ליאור,יש אנשים שאני מכיר שלא מוכנים לעזוב את העיר הזאת,יש בה משהו שאין בהרבה ערים בארץ.(ולא אני אומר את זה)

Scan Speak

פורסם

למה אתה מתכוון בדיוק?

אני לא מזלזל או משהו, סתם סקרן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

חינוך רקוב נקודה.

ומי שאשם בזה זה ההורים אבל גם המדינה.

אם בזמן שאני הייתי תלמיד, המורים היו יותר חזקים מאלוהים, היום סרסו אותם כל כך שכשאשתי (שהיא מעין מורה בחינוך מיוחד) מעיזה להגיד לאחת התלמידות למה היא לא הכינה שיעורים, התלמידה עונה "אני אגיד לאבא שלי שאיימת עלי ונביא משטרה".

ידעתם שאסור להשעות תלמידים גם אם מדובר באלימות קשה?

תהיה בדיקה והמנהל יעמוד בפני תחקורים ושאלות שינסו להוציא אותו אשם ואת התלמיד זך ונקי.

כמו מערכת המשפט שלנו.

והמשטרה.

עשו מהמורים שק חבטות של ההורים. ההורים 100 אחוז וכולם אשמים.

אז מה הפלא?

• תוכן חדש...