Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה... אוקיי

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו יכול לענות לי בקשר למחירים שהציעו לי?

נראה לי שכל הגרסות הן BLACK EDITION.

הגעתי למסקנה שהגרסה הרגילה שאפילו לא מופיעה באתר של MAC, או שהיא סינית או שהיא לא מוצלחת.(זה פשוט נראה ככה)

פורסם

מבלי לפגוע, אבל אתה (אני לא ערס) מתנהג ככה.

ערס.jpg

ודרך אגב ,כל מי שאני מכיר מהתחום (ואני מכיר הרבה) התחיל מציוד ברמה ירודה, ולמזלך יש לך את הפורום המדהים הזה שנותן לך אינפורמציה בלי סוף, אבל אתה בוחר ללכת עם הראש בקיר ולתרץ את זה בכך שאתה בן 17.5.

לגבי עוצמה שחסרה לך, אין לי מושג לאיזה תוצאות אתה מצפה להגיע בתקציבים נמוכים ,הכי טוב כפי שהציעו זה ללכת לאחד המפגשים ולשמוע רכבים ולרשום לנו איזה רכב (וציוד כמובן) הכי קרוב לשאיפות שלך ומכאן נוכל להמשיך לייעץ.

ודרך אגב, השדרוג יהיה בחלקים, (בגלל התקציב).

בהצלחה

פורסם

כן כל אחד מתחיל מאפס אין ספק.

תתחיל לבנות קודם כל תשתית כמו שצריך ואז תתחיל לשדרג לאט לאט אם תמהר תשאר באוטו רמה!

ותפסיק ללכת אם בראש בקיר והמלצה תקשיב לחברי הפורום בטוח שאין מה להפסיד.

יום טוב.

ובהצלחה שי.

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

השאלה שלי היא אם רדיו דיסק חדש ישפר את האיכות באמת? לא נראה לי !

שימו לב שאני כמעט במאקס גיין כבר כמה חודשים על המורל טמפו ושומעים ללא עיוותים אמנם לא הכי נקי שבעולם, זה אומר שהמגבר מתאים בול לרדיו דיסק לא?

מצד שני, יש לי רמקולים בני 12 מאחורה....ואחד אמר לי שאי אפשר להוציא אותם. אתם יודעים, אלו שיושבים בלוח כזה בטויוטה קורולה הישנות..

מה שאתם ממליצים לי זה גם קומפוננט אחורי וגם רדיו דיסק חדש במקום מגבר חדש?

כי אם כן אני עושה את זה בשניה השאלה אם זה יעזור.יש לי תקציב למגבר או לרדיו דיסק חדש או לעוד רמקול.

פורסם

הכי טוב כפי שהציעו זה ללכת לאחד המפגשים ולשמוע רכבים ולרשום לנו איזה רכב (וציוד כמובן) הכי קרוב לשאיפות שלך ומכאן נוכל להמשיך לייעץ

.....

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
השאלה שלי היא אם רדיו דיסק חדש ישפר את האיכות באמת? לא נראה לי !

שימו לב שאני כמעט במאקס גיין כבר כמה חודשים על המורל טמפו ושומעים ללא עיוותים אמנם לא הכי נקי שבעולם, זה אומר שהמגבר מתאים בול לרדיו דיסק לא?

מצד שני, יש לי רמקולים בני 12 מאחורה....ואחד אמר לי שאי אפשר להוציא אותם. אתם יודעים, אלו שיושבים בלוח כזה בטויוטה קורולה הישנות..

מה שאתם ממליצים לי זה גם קומפוננט אחורי וגם רדיו דיסק חדש במקום מגבר חדש?

כי אם כן אני עושה את זה בשניה השאלה אם זה יעזור.יש לי תקציב למגבר או לרדיו דיסק חדש או לעוד רמקול.

אי אפשר להוציא רמקול?

מקסימום גיין על המורל טמפו?

הסדרה חי בלה-לה-לנד שמורה למתקין שלך.

לך תעשה התקנה נורמאלית, אחר כך תחליף אם תצטרך.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

מקס גיין !? הווליום לפני קליפינג שלך בטח מגיע ב 20% על הרדיו דיסק , ובטח אתה שומע על 80% מינימום , אתה בדוק בקליפינג ידידי ... אין עם מי לדבר , עזוב מגברים , התקנה טובה פלוס כיוונים פלוס איטום , זהו.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מאקס ווליום 32, אני שומע גג 20, בדרך כלל 17-18.

אני נוסע ככה כבר 3 חודשים, יש לי אחריות מהחנות ושומעים בלי עיוותים כשכיוונים על ווליום למשל 20 ומאקס גיין, אז אם אין עיוותים ההגיון אומר שזה בסדר לא?

אבל אני יודע שלא.

אבל אם אני מנמיך לפחות מחצי גיין או לחצי גיין פשוט כאילו אין לי מגבר =\.

העוצמה יורדת פלאים.

פורסם

טל (diforce, לא התבלבלתי בשם נכון?)

על איזה איטום אתה מדבר?

התקנה הוא לא רוצה לעשות במקום טוב אז איטום?! השתגעת.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אין לי מקום טוב, אין, מה אתם רוצים ממני?למה אני לא רוצה?אתם מודעים לכך שכל פעם שאני מדליק את המחשב הדבר הראשון שאני עושה זה לחפש מגבר\התקנה חדשה בחנויות?

אמנם לא לכל מקום אני יכול להגיע, אין מה לעשות!

בחדרה יש 3-4 חנויות רשמיות לדברים האלה וכמעט בכולן נחלתי אכזבה רצינית, חוץ מהן יש בערים אחרות ותסבירו לי מה השכל להתקין ולרכוש ציוד במקום מרוחק מהעיר שלך ואחרי יום יש בעיות ולרוץ אחרי זה? אה?תסבירו לי את ההיגיון ואני אשתוק.

נ,ב 1XXX צפיות והמון תגובות פה, גם ככה רוב הפורום המולטימדיה הזה שונא אותי אז אם אתם רוצים תגיבו עוד קצת ותנעלו שלא יקראו לי "חופר", כן. אחר כך "החופר הזה" רואה שאתם בעצמכם "חופרים" לעזרה בציוד ודגש על המרכאות.

פורסם

אותי מעניין אם הסמליל שלך הוא ״האהבה אחת בלב״ שלך...

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אוקיי, מיצינו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...