Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הוא צריך לקבל צנון בראש להיתאפס {סתם ידידי הכל בצחוק או שלא:wink: }

תתחיל לבנות את המערכת שלך מ-0 תעדכן איזה ציוד יש לך כבר ותחכה להמלצות מחברי הפורום אולי חלק מהציוד תמכור וחלק להשאיר תעשה מאמצים להיפגש עם אנשים{שיש להם ציוד שאתה רוצה לשמוע ולבחון} אם לא מסתדר לך להגיע למפגשים

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גבר בוא נגיד ככה שאתה לא קדוש מעונה,אני הייתי במצב יותר גרוע משלך,אני את המערכת הראשונה שלי התקנתי בגיל 16 וחצי ומערכת מעולה ומאזנת ומאז רק השתדרגתי ליותר טוב כי אני מקשיב לחברי הפורום שהיה להם יותר ידע משלי ואני צובר כל הזמן ידע וכרגע בגיל 17 וחצי שאני נימצא אני יכול בידע ובמעשיות להפיל הרבה מתקיני מערכות כמו זה שעובד עלייך,הציוד שעבר לי בידיים עוד לפני גיל 17 לא לדבר ל עכשיו הרבה אנשים בני 30 לא ראו אז בוא נגיד שאתה לא מיסכן אל תחשוב ככה תקשיב לנו לחברי הפורום אנחנו רוצים רק טוב בשבילך ומעצבן אותנו שדופקים אותך,גם אני עובד מלצר מעפן 100שקל לערב וטיפים ואני בעל מערכת מכובדת מאוד למעמד שלי אז זה לא קשור.

אם אתה רוצה לדעת מה המערכת שלי כוללת בגיל 17 וחצי אז הינה אולי תיקח ותיקנה כזאת..

HU-קלריון CZ500

סאב-קיקר CVR 12 לבנתיים עוד מעט משדרג בגדול

מונו לסאב-רוקפורד פריים R500

רמקולים-אלפיין SPG 69C3

מגבר לרמקולים-ליטינג אודיו 300.2

טוויטרים-של מורל טמפו

השמיעה לא פחות מחלומית וכן כל זה קניתי מטיפים ומשכורת מלצר גבר מה נעשה אפחד פה לא עשיר..

ומערכת ברמה כזאת לא מביישת הרבה אנשים..

בהצלחה בקיצור..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אגב, למה אתה לא מחפש מגבר משומש?

הרוב המוחלט במצב תקין, ויעלה לך זול בהרבה מאשר לקנות חדש.

מתחדשת*

פורסם

Z4200 כבר לא נמכר יש רק יד שניה,למה ננעלת דווקא על המגבר הזה?

אתה חייב להפסיק להתבכיין,יש אנשים פה בצבא עם משכורת נעל ומצליחים לבנות מערכות ברמה.

תעיף את המתקין שלך,ממה שאתה כותב פה הוא רק מסבן אותך,SG הם היבואן של מאק אוודיו בוודאות!

אתה רוצה מערכת טובה?

הבסיס זה ההתקנה,יש לך בעיה בהתקנה? תסדר אותה זה דבר ראשון.

גם עם ציוד ברמה גבוהה והתקנה חרא המערכת תשמע חרא.

אתה מתעקש להחליף ציוד, ואתה מודע לחלוטין להתקנה הזבל שיש לך ברכב.

מצטער להגיד לך שזה טמטום לחלוטין,אין לי דרך טובה יותר להגיד את זה.

יש לך עכשיו מגבר של קלריון? למה נראה לך שהמאק אוודיו יותר טוב? נראה לך שיהיה שיפור בסאוונד? אתה טועה.

אתה עושה את כל הטעויות שאפשר ואז מתלונן ששפכת כסף,ברור.

מחליף מגברים בלי לסדר את ההתקנה,אז תחליף מגבר למאק אוודיו,עדיין ישמע זבל,ואז תתלונן עוד פעם ששפכת עוד כסף.

בקיצור שתחליט להחליף מתקין תודיע לנו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב, הביטוח שמכריח לעשות קודן, אז בחנות שם שהיא מכובדת ובעלת מוניטין רב למרות שלא הכרתי אותה בכלל כי היא לא בתוך העיר, אני אנסה את מזלי במערכות שם ונראה מה יהיה.

בכל אופן אתם לא יכולים לבוא אליי טבענות ולהגיד שאני מתבכיין סתם, אין לי שום מזל במערכת.

פעם אחת הלכתי לקנות רמקולים ורדיו דיסק בתחילת דרכי ונתנו לי עקיצה - דחפו לי סט של פיליפס, שרק עם הרדיו דיסק איכשהו אני מסתדר אבל חכולתי להוציא טוב יותר.

פעם שנייה שהחלפתי חנות קיבלתי יחס מעולה, אדיב, ואף די מקצועי. אמנם רק זה. בקשר לציוד עצמו- שוב, אכזבה.

אגב, שאלה שלא קשורה.

כבלים יכולים להפוך לדקים יותר פתאום?עם הזמן?

פורסם

אתה קורא את מה שאתה כותב?

אי אפשר לבוא אליך בטענות? כמו כל בן אדם אתה אינדיבידואל ועושה מה שבא לך, אבל בפורום הסבירו לך והנחו אותך ואתה המשכת לקנות זבל. אז אוקיי, קנייה ראשונה לא הייתה מוצלחת. לכולנו זה קרה. אבל כשאתה מתחיל לשאול ולהתעניין ובכל זאת הולך עם הראש בקיר, למי אתה בא בטענות?

אם הלכת לחנות וקיבלת יחס "מעולה ומקצועי" וקנית ציוד חרא אז שוב, למי אתה בא בטענות? מנגנון הפקת הלקחים שלך כנראה לוקה בחסר.

בפעם המי יודע כמה שמציעים לך, תפסיק עם רכישות, מכירות והחלפות. תעשה מאמץ ובוא לאחד המפגשים. תאמין לי שביום אחד אתה תשכיל פי כמה מאשר כל השעות ששרפת בפורום עד היום.

איתמר.

(ולא, כבלים לא מתכווצים במשך הזמן)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב אתה צודק יחסית אבל בעיקרון כל מה שהמליצו לי פה בפורום ניסיתי לחפש. מה שקל למצוא זה רק הטמפו, כל המגברים והסאבים שרוב חברי הפורום ממליצים עליהם כמעט ולא יכול להשיג מהחנויות שפה.

בכל זאת אם אני לא אצליח להשיג משהו איכותי מהחנות של הקודן הזה(לכל הלא מבינים, כבר אני מבין בזכותכם ובזכות השרשורים שלי מספיק טוב יחסית כדי לא ליפול שוב, השאלה מי מחזיק ציוד לא סיני?התשובה:כמעט אף אחד.) לפחות לא באיזור שלי.

ומבחינתי סיני זה לא רק סיני באמת, זה כל המגברים הנוספים החלשים של 40-50 רמס שלא תורמים שיפור.

פורסם

אלא אם כן במקום כבלים הוא קנה בידוד כוויץ

:-P:-P:-P

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה חנויות למה? בתקציב נמוך הכי נכון זה לרכוש יד שנייה, עוד טיפ שהציעו לך בערך מליון פעמים. איזה מגבר אתה חושב שקיים אפילו ב 1,000 שקל חדש? רק זבל, מי יותר ומי פחות, אבל זבל.

ב 700-800 ש"ח תוכל לרכוש את יקיר הפורום, ה JBL 75.4 או מחליפו ה 1004. מדובר אולי במגבר הטוב ביותר בתקציב נמוך, הוא בנוי טוב וכוח לא חסר לו. פעם אחת היית חוסך למגבר הזה והיית סוגר את הפינה הזו.

כנ"ל לגבי רמקולים ויתר הציוד, בתקציב נמוך אין תחליף ליד שנייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למען האמת איתמר

עם הציוד שמסתובב עכשיו למכירה בפורום יד 2 כאן - גם לתקציב גבוה כנראה שאין תחליף ליד 2.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+מיליון לאיתמר

כנראה שמנגנון הפקת הלקחים שלך דפוק מיסודו, תגיע למפגש, אני בטוח שרבים כמוני מתים להסתכל מה עשו לך בהתקנה.

תצא מהמפגש עם רשימת מכולת מה לקנות אחרי תיקון ההתקנה, תחפש ציוד יד שניה במקביל לחדש, אולי תוכל לקבל דברים איכותיים בזול אחרי מספר בדיקות.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

דבר אחד אני לא מבין-אין ציוד טוב בחניות ליד הבית?אז למה לא להזמין מהאינטרנט?!

אם אני קניתי סאב מארה''ב אין שום סיבה שאתה לא תקנה מגבר מת''א(לצורך העניין).

בשיפוצים...

פורסם

שאין מי שיתקין לי.שידאג שהמגבר לא ישרוף את הרמקול. הרי לא נעים לבוא לחנות שאני לקוח קבוע בה ולהגיד להם "חברו לי את המגבר החדש שקניתי שהוא לא שלכם תודה רבה."

והנה תמונה אחת שהעליתי שתסתכלו איך שמו את כבל הפלוס.

נ,ב יש לי באמת התקנה חאפרית אמנם אני מרגיש שבכל זאת יש לי איכות, אבל לא הכי גבוהה וגם אין עוצמה כמו שציפיתי.

המגבר שמו לי אותו על גב המושבים(בתכלס אני מרוצה מזה בגלל ששמתי לב שפלטה למגברים מקצרת את עומק תא המטען)אבל עכשיו כל הזמן הכבלים חשופים וזה..לא החליפו חיווט לרמקולים, השתמשו בכבלים כנראה דקים מדי.

אני מודה שהתקינו לי חאפריות, (בן 21, היום הוא כבר לא עובד שם).

מישהו יכול לומר לי מה הבעיה בכבלים האלו והאם השחורים האלו זה הפיוזים?

t2yzzzamyke3.jpg

פורסם

גיל - נראה אותך קונה משהו טוב בחדרה

:-D

Pioneer TS-X150

פורסם

לפותח השרשור מספר שאלות?

1.איזה סאב יש לך?

2.איזה קומפוננט יש לך?

3.איזה רדיו דיסק?

4.מה התקציב למגבר?

5.מה עוד אתה רוצה לשדרג ומה התקציב?

6.באיזה רכב מדובר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...