Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשתי כבר במשך שבועיים+ מהמוכר להזמין לי מגברים מסויימים של מאק אדיו. כמו הZX4000 או Z4200.

אחרי שראיתי במו עיניי שלא נעים לו כבר ושהוא באמת דיבר עם "היבואן" או משהו הבנתי שהוא מנסה להשיג לי. סבבה, עבר זמן וזה והיום באתי שוב והוא אמר לי סופית שאי אפשר להביא לי כלום מגברים של מאק מכיוון שזה לא דרך היבואן הרישמי. מה שמצחיק הוא שדיברתי כבר כמה פעמים במייל עם נציגי S.G ואמנם אחד מהם צייןו באמת שהZ4200 אזל אבל יש את הדגמים החדשים יותר - ZX.

עכשיו, המוכר נתן לי תמיד שירות איכותי, רגוע ואמין, כולל העובדים שלו(בקשר למקצועיות התקנות זה משהו אחר).

אבל לא ייתכן שעכשיו הוא טוען שזה לא דרך היבואן הרישמי ולכן הוא לא יכול להביא לי מגברים של מאק.

יש בזה משהו?האם 99 אחוז S.G מייבאת את המגברים של מאק?

יכול להיות שהוא הביא את המגבר CLARION לא דרך S.G אבל זה כביכול דרך S.G?(קומבינה?)

אני פשוט לא מאמין או שהוא משקר לי או שS.G לא היבואנית הרשמית של מאק?? ! אני רוצה כבר מערכת חדשה, ואני לא מדבר על ההתקנה, אני מדבר על מגבר חדש וכל פעם שאני רוצה משהו אי אפשר להשיג! נמאס כבר.

הלוואי שההתקנה החאפרית שיש לי באוטו הייתה הבעייה, מה הבעיה היא המוצר עצמו.

בבקשה עזרה אני לפני צבא והמערכת הלא מוצלחת מעסיקה אותי כל הזמן כבר חצי שנה.

אני בטוח שגם מיטב המתלמדים הראשוניים במערכות לא היה להם מזל כל כך חר* במערכות וכל מה שרצו פשוט לא השיגו.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין אותך ידידי במשך אולי חצי שנה אתה שואל על מגברים סאבים וכו.

ועדיין אתה שואל שאלות.

זה לא שאסור לך אבל זה כבר חופר טיפה כי אני שם לב שאף אחד לא עונה לך.

my car - colt 1.6 150 HP

פורסם

נסיעה אחת לתל אביב או עפולה יכולה לסדר את הבעיה הזו אה כן ומשפט מאוד חשוב בחיים FUCK THE MONEY שלפעמים פשוט עושה רק טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כי הוא חדרתי - בערך אותו מרחק לתל אביב ובעפולה יש סדנא ומתקין מאוד מאוד טובים שהייתי ממליץ לו בחום לגשת אליהם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב תנעלו אני פורש מאדיו ומולטידמיה מהפורום אתם חוצפנים כולכם כל שרשור שפתחתי תמיד הדגשתי את העובדה שפתחתי ויתר מדי שרשורים ושאני לא עושה את זה בכוונה נראה אותכם בני פחות מ19 עם עבודה עלובה ולא קבועה ועד שמשיגים תכסף כי אני עושה באוטו הלא כל כך שלי אך ורק מהכסף שלי דברים, אתה לא מצליח במערכת שלך ואשפר לומר שסתם הלכו אלפי שקלים.

כי רובכם התחלתם במערכות עם עבודה ועם כסף ולא מתחת לגיל 20.

פורסם

חבריקו,

מה שמנסים לרמוז לך כאן בעדינות במשך החודשים האחרונים זה שאתה פשוט לא חושב. כל מה שאומרים לך נכנס מאוזן ימין ויוצא משמאל.

אתה עושה שטויות ולא מקשיב למה שמייעצים לך כאן. יש לך מתקין שאתה תופס ממנו אבל הוא מורח אותך בסיפורים ואתה ממשיך לרכוש ממנו זבל, פשוט ככה.

בוא תגיע לאחד המפגשים, תתרשם מציוד ומאנשים טובים ואולי בפעם הראשונה תראה שגם בחורצ'יק בן 19 מוגבל-תקציבית מסוגל לרכוש ציוד איכותי ולהנות ממנו. אם תמשיך ללכת עם הראש בקיר לא תגיע לשום מקום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין לי אופציה להגיע לכל מקום האוטו לא זמין איתי תמיד וחוץ מזה אני אפילו עוד לא בן 19, חוץ מזה שזה לא המתקין זה בעל העסק אני יודע שלא הלך לי טוב בבחירת הציוד איתו וכו אבל הוא בנאדם אמין ובנאדם טוב הלכתי אליו יותר מ50 פעם(לא ביטוי)לאורך טווח ארוך ואף פעם אל החמיץ לי פנים אף פעם כלום כנ"ל העובדים נתנו לי יחס הוגן לכן היה לי חשוב להמשיך להישאר שם. חוץ מזה שהמורל טמפו שלי מאצלם, נכון שאני יכל להחליט להתקין אצל מישהו אחר עכשיו אבל מי יעזור לי אם הוא יהרוס לי בטעות את הטוויטרים או את הרמקול מהחנות שאני מדבר עליה?אז אני איכנס לעוד בלאגן.

ובקשר לשרשורים שלי פה אין לי מושג מאיפה אתם משיגים את כל המגברים הטובים האלו אבל מה לעשות אני לא יכול להשיג אותם כי אין בסביבה שלי.

אז כל פעם אני פותח שרשור על מגבר X.

קצת עזרה לא תזיק לכם מאשר שאני אלך לפורום של חובבנים כמוני בני 17 שימליצו לי. ממש מערכת תהיה לי...

פורסם

מה שהכי מצחיק זה שהרכב הוא קורולה - מתפרק כמו לגו!

בעשר דקות אני מפרק את כל הרכב הזה - חופה קדמית עליונה ותחתונה, מסילות, מושבים וכסאות

כמה קשה זה כבר יכול להיות להתקין ברכב הזה חיווט כמו שצריך??? רמקולים כמו שצריך???

הרכב הזה הוא ממתק לכל מתקין עלי אדמות.

Pioneer TS-X150

פורסם

ההצעות של להגיע למפגשים+ללכת למקום אמין שמכבד את עצמו בקשר לציוד ולהרכבה+להזמין אפילו מEBAY .

כל אלה הוצעו לא מעט פעמים.

אני לא מנסה שתתבאס או לצאת איתך ראש, אבל אני בן 18 וחצי ואת המערכת שלי אני בניתי לבד וב4אלף שח אני הבאתי סט-אפ שבעיניי הוא מוצלח מאוד ומספק בתור מערכת ראשונה. כמובן שעכשיו אני מבין הרבה הותר, וזה בא רק בגלל שהתעניינתי, לא שאלתי מה יותר טוב ספציפיםת, פתחתי את הראש לכל מיני כיוונים. אני לא יודע לאיזה כיוון אני אלך עכשיו כי התקציב לא קבוע, כשהוא ייקבע, אני יידע בדיוק לאיזה כיוון להתחיל ללכת עם הסט-אפ שלי.

מה שקונים בזול עולה ביוקר.

פורסם

או במילים אחרות זול מתחיל ב-ז'

ואני לא מספיק עשיר בכדי לקנות בזול

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, לפרק זה דבר אחד, להעביר כבלים זה דבר אחר ולהרכיב הכל חזרה הרבה אנשים יתקעו עם פרצופים של:

:?

ולאחר מכן יבוא אחד כזה:

:shock:

ואחרי שהרכבת ונשארו לך איזה 10 ברגים שאתה לא יודע מאיפה הגיעו ועוד כל מיני חתיכות פלסטיק:

:roll:

נו טוב שיהיה... :bad-word:

ד"א, פותח השרשור, אני את המערכת הראשונה שלי התקנתי לבד כבר בגיל 18. אני מאמין שעם ידע הרבה יותר קטן משלך כי אז לא הייתי מודע לקארספורום - פורום אודיו.

ובכל זאת, גם תוך כדי התקופה בצבא יצא לי להחליף כמה דברים. והכל בזכות רצון ותושיה, ופחות כסף, הרבה פחות כסף.

תתחיל להקשיב לעצות של אנשים פה, באמת שאין לי משהו אחר להגיד לך.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני בן 19 וגם אני בניתי לעצמי את כל הסט אפ לבד (פרט ל1000 שקל שסבתא פשוט לא מוכנה לקבל ממני, כל השאר לקחתי ממנה הלוואה והחזרתי).

אם רוצים הכל אפשרי, גם אם זה אומר להמתין מספר חודשים ולחסוך כל אגורה מהמשכורת הצבאית ולקנות מה שאתה רוצה.

בנוגע להתקנה וציוד אני לא אחזור על מה שאמרו פה ובעבר.

שיהיה בהצלחה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אגב, לא הבנתי למה אתה כל כך תקוע על המגברי מאק אודיו? לא ידעתי שישראל זאת איראן, ואנחנו מוגבלים לייבא מ99 אחוז מהמדינות, ורק מאק אודיו אפשר לייבא ארצה.

פורסם

לא בונה רק עליהם, פשוט המגבר של קלריון שיש לי הוא לפי המוכר של S.G , אז אמר לי שמגברים של היבואן של S.G אפשרי להביא ויש את מאק , ויש את הדגם של 4200 אז בגלל זה בניתי. אבל זה כמובן כבר ירד מהפרק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...