Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב:היה לי סאב זמני של סרווין וגה 200 RMS, המגבר לא פתח אותו בכלל, הסאב דפק רק במוח ופשוט לא נפתח, לא הורגש בכלל.אין לי אותו, בעל העסק לא חייב אותי גם אחרי 4-5 ימים.

קומפוננט:מורל טמפו, אחלה קומפוננט, אוהב מאוד את הצליל שלו.

רדיו דיסק:PHILIPS CEM5000, זה כי דחפו לי כמו שאמרתי, אמנם הוא רדיו דיסק יחסית בסדר.(בעיניי)

מגבר:CLARION APX4241 לאחר שהיה לי פעם CERVWIN HED300, שניהם חלשלושים, או לפחות לא כמו מה שציפיתי.

התקציב שאני רוצה למגבר חדש זה בערך 1000-1200 שקל גג, אל תשכחו שיש לי רדיו דיסק וקומפוננט מוכנים, אם זה חנות אמינה ואיכותית ויהיה להם מגברים איכותיים אז אני ארכוש שם מגבר אחד טוב כולל התקנה. מה שמצחיק זה שיהיה רדיו דיסק מחנות X, קומפוננט מחנות X ומגבר מחנות X.

ואדי, באמת כל המתקינים בעיר הזאת נראה לי חאפרים שביותר...אמנם יש שם להם המון שם, לדעתי הכל תלוי באיך שהלקוח נראה למתקינים ומה הוא מבקש וכו'.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרי לא נעים לבוא לחנות שאני לקוח קבוע בה ולהגיד להם "חברו לי את המגבר החדש שקניתי שהוא לא שלכם תודה רבה."

"הקם להורגך השקם להורגו"

אם אתה תמשיך בגישה של " לא נעים לי לבוא למתקין שדחף לי צינור לתחת ולהגיד לו תתקין לי מגבר שלא קניתי ממך" אתה לא תגיע לשום מקום. לא עם המערכת ולא לעוד דברים אחרים.

נכון, בכל מקרה שקיים במכירות לפעמים נכנס הקטע של הכבוד ההדדי, אבל במקרים כאלה? איזה כבוד אמור להיות ביניכם או ממך אליו?

זה שהוא מנסה להפוך אותך כל פעם שאתה הולך אליו והתקין לך בכזו צורה? זה שבעצמך קלטת שהוא מנסה "לסבן" אותך? הרי בעצמך אמרת את המקרה עם המדברים של מאק

תתחיל להתעורר!

פורסם

כל אחד יכול לפתוח עסק, לקרוא לעצמו ד"ר סאונד ובתכלס להתקין לך טרנזיסטור בטמבון האחורי... תיגש לאחד ממתקיני הבית, כפרה על הכסף ותצא מרוצה.

עדיף שתשלם פעם אחת על התקנה טובה ב24 תשלומים

מאשר שתשלם על 24 התקנות גרועות במשך חצי שנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב תודה, מחר אני אמור ללכת לחנות של האיתוראן הזה ואני אסתכל שם במגברים, ואם יתמזל מזלי ויהיה שם איזה JBL או מאק אדיו זה יהיה בשבילי תענוג, אם לא אני אשאל כבר כמה אנשים פה על המגברים.

פורסם

אתה עדיין לא מקשיב,לפני שאתה קונה עוד ציוד,תעשה התקנה כמו שצריך קיבינימאט!

בין המגבר של הקלריון שיש לך עכשיו לבין הJBL לבין המאק אוודיו למינהם ההבדל הוא זניח עד כלום!

אם עכשיו זה נשמע חרא,אז אחרי שתחליף מגבר לא יהיו ניסים ונפלאות וזה ישמע נפלא.

לפי התמונה שהעלת המתקין שלך הוא לא חאפר הוא האבא שלהם,בקיצור התקנה נורמלית לפני הכול.

אני כבר רואה איך אתה פותח עוד שרשור ואומר "החלפתי לJBL אמרתם שהוא טוב ושומעים בית שימוש."

תקשיב למה שאומרים לך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היי אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום***, כמובן שהתכוונתי להתקנה מוחלפת גם, לא רק מגבר עצמו.

השאלה היא כמה ייחקו לי על התקנה כי במקום הזה לא לקחו לי על התקנה(אפשר לדעת עכשיו למה...)

פורסם

תקשיב , המגבר זאת לא הבעיה פה , גם המק אודיו הוא חתיכת זבל במושגי הגברה כמו כל מגבר אחר עד 1500 שח , כולם אותו דבר גם אם זה זאפקו . מוזיקה זה באס מיד וטרבל , הבאס נשמע חרא כי אין איטום בדלתות , הטרבל נשמע חרא כי הרדיו דיסק חרא , הסאב לא קשור וכנראה הורס עוד , אז אתה שומע חרא , להחליף מגבר לא יעזור , תאטום את הדלתות ותחליף רדיו דיסק , ותמכור את הסאב , אין צורך בתקציב שלך. מי שאומר לך אחרת פשוט מקשקש אני מאוד מצטער ... אתה מוזמן לעשות ניסוי קח למישהו זמנית את המגבר הכי מטורף שתמצא ותראה שאתה שומע בית שימוש שוב , כי המגבר מגביר את הסיגנל המסריח מהרדיו דיסק .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טל מוזר

חשבתי שאתה טוען שאין צורך במגבר יותר טוב מJBL1004 - עכשיו פתאום הוא זבל ביחד עם כל שאר הירקות באותו התקציב?

מסכים איתך לגבי HU שככל שהסיגנל יותר טוב ככה תוגבר אות יותר נקייה.

מסכים איתך לגבי בידוד הדלתות שזה גם כן קריטי לדעתי.

מסכים איתך לגבי התקנה נכונה.

לא מסכים איתך לגבי לוותר על סאב - אני לא מסוגל לחיות בלי סאב ואפשר להביא גם ב70 דולר סאב פשוט של אאורה שפשוט ישאיר את פותח השרשיר המום - אם כי - נשמע שהוא מחפש משהוא קצת יותר אומצה אומצה וזה הדבר הכי קל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואני עדיין טוען ככה , אין צורך במגבר טוב יותר . הבעיה של פותח השרשור זה סיגנל חרא וחוסר איטום , אני יודע שאפשר להביא סאב טוב , אבל הוא כנראה יביא איזה קיקר בתיבה לא קשורה ומוגבר ע"י סתם משהו ולא יקבל מספיק כוח ... ואין לו תקציב או ניסיון להרכיב סאב באינטגרציה טובה , שלא לדבר שזה ישמע בית שימוש בחי איטום , בקלות יהיה ניתן לשמוע את הסאב מאחור ... חבל

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עדכון:

הלכתי וקיבלתי חוות דעת על 2 המגברים האלה של מאק

ZX4500 BLACK EDITION

וZX4000

ה4000 1320 שקל והשני 1570(כנראה מחיר מקורי מS.G)

שאכן יש אותם לS.G, החנות הזאתי תעשה קודן לאוטו, השאלה שלי היא אם כדאי לבקש ממנו להזמין לי אחד המגברים האלה?

וDIFORCE מה גרוע במאק?אתה יודע איזה חוות דעת טובה יש עליה?לא פחות מאשר JBL וכאלה.

אמנם לא כל דגם להיט אבל הדגמים האלה בעיקרון זהים בערך ל4200 שהוא מעולה, לא?

אני מחפש בעיקר עוצמה.

ואתה צודק בקשר לרדיו דיסק אבל אין לי תקציב להחליף גם אותו.

חוץ מזה ש60 רמס זה לא מגבר שיפציץ רחובות בינינו. 100+ זה כן כי יהיה לו יותר כח להגביר בלי עיותים!

נ.ב, אין לי עוד מגברים איכותיים שאני יכול להשיג ביד חדש, אז מאק לדעתי זו התפשרות טובה.

ובקשר לעניין שאם אין לי התקנה איכותית ובדידוד וכל זה יישמעו גרוע ובמיוחד אם יש רדיו דיסק על הפנים, ישמעו גרוע גם אם כל זה יהיה טוב והמגבר יהיה זבל! נכון?

מגבר זבל מתעוות מהר ונכנס לפרוטקשיין בטח וגם לא מוציא את מה מוצהר עליו, (מאמין שמאק לפעמים גם לא אבל בטח שלא ב1500 רמס ב4 אוהם(שקר) אלא למשל 1XX ובפועל הוא מוציא 85-95 נגיד.)

פורסם

ה 4200 שאתה מפנטז עליו הוא מגבר מדבקה. את אותו המגבר בדיוק ניתן היה בזמנו (ואולי גם היום) לרכוש תחת השם "פולס אודיו" מהבאסטות בתחנה המרכזית בת"א ב 500 ש"ח. רוצה הוכחה? הנה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1137280&postcount=12 , תגובה 12 ואילך.

אני לא אתפלא אם עד היום לא נהנת מהמערכת ולו רק בגלל ההתקנה, שאם זה המצב של "כבל המתח" שלך אני לא רוצה לדמיין איך נראה היתר :roll:

מגבר זול של 50RMS או 100RMS זה זניח ולא מה שיעשה את ההבדל הגדול, קודם כל כדאי לך מאוד למצוא מקום שיעשה לך התקנה כמו שצריך, אחר כך נדבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טל

מסכים עם הרבה דברים אבל מה שאמרת לגבי סאב מאחור זה בולשיט - אין קשר בכלל.

ברגע שאתה מכוון לסאב את הLPF הנכון ובסלופ הנכון ובתזמון הנכון - כל מה שאתה צריך לעשות בכדי להביא אותו קדימה זה לקבל טיפונת קטנה של באס מהמידבאסים ובשביל זה ממש לא צריך לבודד את הדלתות.

כמובן מנסיון - הרכב הקודם שלי עם מערכת 4WAY בלי בידוד בדלתות בכלל - אף אחד לא הרגיש בכלל שיש סאב בתא המטען.

אותו דבר גם בעשרות מערכות שהתקנתי בקורולה הישנה שלי (עשרות תצורות של מערכת) שבהן הבידוד או שלא היה או שהיה קיים חלקית עם מידבאסים של אינפיניטי רפרנס רופפים באוויר והאינפיניטי קאפה היה יציב וחזק על השמשה הקדמית.

בבקשה - אל תכתוב דברים אם אין לך את הנסיון הדרוש כי אתה טועה.

יש הבדל רציני מאוד בין הקלריון שהיה לו לבין הJBL המדובר או המאק אודיו - הקלריון הזה פשוט לא נותן את הסחורה, היה לי אותו, מגבר חלוש ומסכן.

Pioneer TS-X150

פורסם
ה 4200 שאתה מפנטז עליו הוא מגבר מדבקה. את אותו המגבר בדיוק ניתן היה בזמנו (ואולי גם היום) לרכוש תחת השם "פולס אודיו" מהבאסטות בתחנה המרכזית בת"א ב 500 ש"ח. רוצה הוכחה? הנה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1137280&postcount=12 , תגובה 12 ואילך.

אני לא אתפלא אם עד היום לא נהנת מהמערכת ולו רק בגלל ההתקנה, שאם זה המצב של "כבל המתח" שלך אני לא רוצה לדמיין איך נראה היתר :roll:

מגבר זול של 50RMS או 100RMS זה זניח ולא מה שיעשה את ההבדל הגדול, קודם כל כדאי לך מאוד למצוא מקום שיעשה לך התקנה כמו שצריך, אחר כך נדבר.

איתמר.

התקנה כמו שצריך= ?

בעיקרון מאז שרכשתי מגברים וכל זה למעלה מ3 חודשים, נהניתי מאיכות סבירה אני לא אומר שלא...העניין הוא שהעוצמה, עוצמה לא קיבלתי.גם לא היו לי רעשים של אלטרנטור וכאלה, המגבר הזה לא נכנס לפרוטקשיין גם בשיא החום, אין לי בעיה כרגע בעניין הזה לפחות כרגע, העניין הוא שאני מחפש עוצמה ואני לא כל כך מקבל.

איך התקנה איכותית אמורה להיראות?כבלים עבים?פיוז מתאים?

גם החנות הזאתי החדשה אומרת שלא צריך חיווט אם כבר יש.

ומה יש לצפות, אם הייתי יודע שמתקין בן 21 מתקין לי את המערכת....

נ,ב זה השרשור האחרון שאני פותח כאן על מגברים בגלל אנשים כמו TOMERR, אז אם אפשר פה כמה תגובות שאפשר כדי לעזור לי אני אשמח.

פורסם

אדי .. נגיד , פשוט אין לי כוח להתווכח , אין לו את הניסיון שלך וזהו .אבל אתה סוג של צודק . פותח השרשור , אין טעם להסתכל על נתוני rms יותר מדיי , בשביל לשמוע ברמקול x בווליום פי שתיים אתה צריך להכפיל את הכוח בעשר ... כן , עשר . למרות שתקבל יותר headroom עם יותר כוח אל תחשוב שתצליח להגביר ביותר מ 10% את הווליום על מגבר 100 לעומת 60 ... אל תסתכל על rms. , אלה אם כן מדובר בהפרש ניכר של 60 ביחס ל 300 שם תשמע הבדל טוב מאוד בלי קשר לטיב המגבר

לא לקח את התרופות שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...