Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנקודה שלי היא שעם מנוע של המיצובישי הזו שיגיע לכזה הספק צריך לפחות מה שרשמתי

בהונדה יש בוכנות וניהול ושאר החלקים שצריך להגיע להספקים גבוהים יחסית לנפח כזה

אז הויכוח מיותר כי במיצוהישי אין לא חלקים כאלו ואין לו הספק כזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הבחור הנ''ל אם הסופר לנסר בורדו המושבתת הוא גולש כאן המנוע הזה הוא בכלל 1.8 שזה דומה מאוד ל1.6,המנוע שמדובר באמת הגיע לקו ה200 כ''ס הבחור עשה לו פורטינג לבד הכל לבד אם אתה קונה את האוטו אתה לא צריך לקנות כלום יש על האוטו גם שיפורי אחיזה,http://www.youtube.com/watch?v=HypdcNPYfVE הינה סירטון של הרכב מבדיקת דינו

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

liorharush ,

שוב אני יגיד המנוע המדובר לא תקין דרוש תיקון לקראנק !! (עלות כ4000 ש"ח לאחר בירור קצר)

והוא לא הגיע ל 198 ולא ל200 סוסים , את אותו סרטון הוא פרסם בהתחלה והתוצאה הייתה בסוף 155 כוח סוס שזה הייתה התוצאה האמיתית והראשונה (אני מקווה)

תלמד יש המון שקרנים בעולם !

(אה ושכחתי להזכיר אני נסעתי לצפון פעמיים לראות את האוטו בידיעה שיש לו 155 סוסים מעולם לא האמנתי לחרטוט של 200 כוחות סוס)

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

אתה ראית את האוטו לאחר ההחלפת מנוע ולאחר הפורטינג ללא כל התוספות שנוספו אחר כך,ווסת לחץ דלק,קיט יניקה סעפת פיליטה הורכבה יום לפני שפרה החליטה שהאוטו הזה הוא טוב ובא לה לקפוץ עליו :) ועוד לא עשו אינדיקצתיות האוטו היה מושקע מעל 20-25K אני בבטחון אומר לך שלרכב יש 200 או 202 כ''ס

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

מהתמונות רואים שזה מנוע בטכנולוגית SOHC גם 130 כ"ס הוא לא הוציא אחריי פורטינג .

חרטא הכל .

4G93 SOHC 16 Valve

• Multi-Point Injection (MPI)
  • Total Displacement - 1834cc
  • Bore - 81.0mm
  • Stroke - 89.0mm
  • Compression Ratio - 9.5:1
  • Maximum Output - 86 kW (117 PS; 115 bhp) @ 5,500 rpm
  • Maximum Torque - 161 N·m (119 ft·lbf) @ 4,500 rpm

עשה עבודה לחינם ,ראה שאין תוצאות (ולא היו בדוק ב99.9% ) הדביק תמונה עם 200 כ"ס ... ואנשים מאמינים :roll:

פורסם
אתה ראית את האוטו לאחר ההחלפת מנוע ולאחר הפורטינג ללא כל התוספות שנוספו אחר כך,ווסת לחץ דלק,קיט יניקה סעפת פיליטה הורכבה יום לפני שפרה החליטה שהאוטו הזה הוא טוב ובא לה לקפוץ עליו :) ועוד לא עשו אינדיקצתיות האוטו היה מושקע מעל 20-25K אני בבטחון אומר לך שלרכב יש 200 או 202 כ''ס

אני ממש לא מבין במנועים של מיצובישי אבל ווסת דלק, סעפת פליטה וגם יניקה ממש לא מוסיפות 50 כ"ס לשום רכב (ואגב, ווסת דלק לא מוסיף כלום)

פורסם

מצטער לאכזב אותך , אני לא יודע מאיפה אתה שואב את המידע ההזוי הזה , בכל אופן לא היה לו מעולם קיט יניקה (לפי דברי המוכר)

יש לו הדרסים וצנרת פליטה כמו כן ווסת לחץ דלק והיה לו ג'ל קירור מיוחד או משהו כזה (???) וכל זה לטענתו הגיע ל180 אז איך אתה טוען שהוא הגיע ל200 ???? אם המוכר בעצמו לא אומר את זה ?

בכל אופן כמו שאמרו כאן ווסת לחץ דלק לא מוסיף 50 סוסים כמו כן המנוע שלו מגיע (מהניילון) עם 115 סוסים הפורטינג והיחס דחיסה מוסיפים בערך 25 אחוזים של כוח וזה יוצא : 28.75 תוסיף את זה לכוח המקורי וקיבלת 143.75 סוסים בוא נעגל 150 סוסים .

הוא השקיע אולי חצי מהסכום שציינת וגם השיפורים שהוא עשה למנוע לא היו כמו שצריך (הוא לא חיזק כלום) ולכן עכשיו הקראנק דופק והמנוע מעשן כמו קטר , ללא קשר לפרה

מה שיוצא זה שלפי דברייך ווסת לחץ דלק וצנרת מוסיפים 50 סוסים ????? (אם זה היה נכון מחר הייתי מתקין)

בתמונה שצירפתי ניתן לראות שאין קיט יניקה דרך אגב

167939_182877441753051_100000923893875_435678_6389717_n.jpg

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
מצטער לאכזב אותך , אני לא יודע מאיפה אתה שואב את המידע ההזוי הזה , בכל אופן לא היה לו מעולם קיט יניקה (לפי דברי המוכר)

יש לו הדרסים וצנרת פליטה כמו כן ווסת לחץ דלק והיה לו ג'ל קירור מיוחד או משהו כזה (???) וכל זה לטענתו הגיע ל180 אז איך אתה טוען שהוא הגיע ל200 ???? אם המוכר בעצמו לא אומר את זה ?

בכל אופן כמו שאמרו כאן ווסת לחץ דלק לא מוסיף 50 סוסים כמו כן המנוע שלו מגיע (מהניילון) עם 115 סוסים הפורטינג והיחס דחיסה מוסיפים בערך 25 אחוזים של כוח וזה יוצא : 28.75 תוסיף את זה לכוח המקורי וקיבלת 143.75 סוסים בוא נעגל 150 סוסים .

הוא השקיע אולי חצי מהסכום שציינת וגם השיפורים שהוא עשה למנוע לא היו כמו שצריך (הוא לא חיזק כלום) ולכן עכשיו הקראנק דופק והמנוע מעשן כמו קטר , ללא קשר לפרה

מה שיוצא זה שלפי דברייך ווסת לחץ דלק וצנרת מוסיפים 50 סוסים ????? (אם זה היה נכון מחר הייתי מתקין)

בתמונה שצירפתי ניתן לראות שאין קיט יניקה דרך אגב

שמע אני מעריך הערכות אני לא יודע כמה זה עלה לו כי לא נעים לשאול בנאדם כמה עלה ולמה עלה ככה,אני מאמין שהוא נישק את ה200 כ''ס כי לפי הבנתי הוא היה מעיף הונדות אם טורבו אם מנוע סגור וגדישה של 0.5-0.7 באר

המערכת שלי :

פורסם

טוב, הויכוח הילדותי הזה לא הולך לשום מקום ולכן ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...