Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[106 xsi/rally] אמינות כללית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על המכונית הזאתי מבחינת אמינות? האם זהו רכב אמין? מה הבעיות הנפוצות שלו? האם הייתם ממליצים על רכב אחר מתוצרת פז'ו שהאמינות שלו יותר גבוהה?

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם
מה אתם אומרים על המכונית הזאתי מבחינת אמינות? האם זהו רכב אמין? מה הבעיות הנפוצות שלו? האם הייתם ממליצים על רכב אחר מתוצרת פז'ו שהאמינות שלו יותר גבוהה?

אף פעם לא הייתה לי פיג'ו אבל ממה שחברים שלי שהיו להם פיג'ו לאחד 306 ולאחר 405 לא היו מרוצים מהרכבים ורק ניסו להיפטר מהם.

ה- 405 בסופו של דבר הצליח להוריד אותה מהכביש והזה עם ה 306 מנסה למכור את הרכב שלו כבר שנתיים...ולא הצליח למכור.

אני יודע שלא חסר בעיות לפיג'ו, ואם אנשים לא קונים סימן שהיא גם לא אמינה ועושה בעיות... אבל מה שכן שמעתי ש 106 XSI זה אוטו ממש חמוד ונוסע טוב, ויש לי חבר גם מעוניין לקנות 106.

אז מכל סוגי הפיג'ו שיש הייתי ממליץ לך על 106 :)

:scatter:
פורסם

שאלתי על אמינות, אני יודע שזה אוטו שהנהיגה בו מהנה, אבל שאלתי על האמינות.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

האמינות תלויה איך המכונית טופלה!

אם המכונית טופלה היטב אז האמינות שלה צריכה להיות טובה.

אבל יש הרבה שלא טופלו היטב ולכן האמינות לא משהו..

פורסם
האמינות תלויה איך המכונית טופלה!

אם המכונית טופלה היטב אז האמינות שלה צריכה להיות טובה.

אבל יש הרבה שלא טופלו היטב ולכן האמינות לא משהו..

נכון, אני מסכים איתך בזה...הכל תלוי בטיפול של הרכב, איך מטפלים בו ואיפה...

שאלתי על אמינות, אני יודע שזה אוטו שהנהיגה בו מהנה, אבל שאלתי על האמינות

אני יודע ששאלת על אמינות לכן הראתי לך מספר דוגמאות של חברים שהיו ברשותם פיג'ו ולא נהנו מהרכבים.

וכפי ששמעתי ל 106 יש אמינות.

פורסם

וואלה? יש עליה אמינות? :?

אמינות היא מושג יחסי. אי אפשר לקבוע את זה מראש ולכן השאלה היא פשוט בלתי ניתנת לתשובה בטוחה. אפשר לומר שכן ואפשר לומר שלא, זה פשוט תלוי בכל כך הרבה גורמים שאי אפשר לדעת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואלה? יש עליה אמינות? :?

אמינות היא מושג יחסי. אי אפשר לקבוע את זה מראש ולכן השאלה היא פשוט בלתי ניתנת לתשובה בטוחה. אפשר לומר שכן ואפשר לומר שלא, זה פשוט תלוי בכל כך הרבה גורמים שאי אפשר לדעת.

רוני

אמינות נובעת מהתנסות של אנשים שנסעו ו\או ברשותם רכב מסוג זה...

שלי אמרו שגם הנסיעה בו מהנה וגם האמינות שלו טובה.

פורסם

אני ינסה להבהיר קצת את השאלה.

הבנתי את הקטע, זה ברור שזה תלוי בהרבה גורמים, אני לא אתפלא אם אוטו שננהג ע"י צעיר נמרץ, אחד שלוחץ הרבה על הדוושה, יתקלקל הרבה יותר מאשר אוטו שננהג ע"י אדם מבוגר שלא מתלהב כל כך מנהיגה.

אבל יש מכוניות שהן יותר "מועדות לפורענות" מאחרות, כמו למשל אלפא רומיאו שזה דבר ידוע שבדגמים ישנים האמינות שלהם מאוד מאוד לקויה, או בכיוון השני "סובארו פשע" :wink: שידוע שהוא אוטו אמין מאוד.

אז שאלתי כאן היא, מה עם ה106? 205? 306?

פורסם

בשביל לקצר, אגיד את זה ככה - אם אתה קונה 106, 205 או 306, במיוחד ספורטיביות, אתה לא יכול לצפות לאמינות מוחלטת. יש כאלו שיציגו אמינות טובה למדי ויש כאלו שימררו את חייך. יש הרבה מאוד דברים שיכולים להתקלקל, מחיישנים, דרך חלקים של מערכת ההנעה, מערכת הקירור, החשמל ומה לא. ויכול להיות שתקנה אחת ותסע עליה שנתיים בלי להוציא אגורה על תיקונים. כל מקרה לגופו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בשביל לקצר, אגיד את זה ככה - אם אתה קונה 106, 205 או 306, במיוחד ספורטיביות, אתה לא יכול לצפות לאמינות מוחלטת. יש כאלו שיציגו אמינות טובה למדי ויש כאלו שימררו את חייך. יש הרבה מאוד דברים שיכולים להתקלקל, מחיישנים, דרך חלקים של מערכת ההנעה, מערכת הקירור, החשמל ומה לא. ויכול להיות שתקנה אחת ותסע עליה שנתיים בלי להוציא אגורה על תיקונים. כל מקרה לגופו.

רוני

:mm_yeah:

מסכים ולראיה אפשר לראות כדוגמא מהחיים כמה אנשים בפורום עם 106

אני ינסה להבהיר קצת את השאלה.

הבנתי את הקטע, זה ברור שזה תלוי בהרבה גורמים, אני לא אתפלא אם אוטו שננהג ע"י צעיר נמרץ, אחד שלוחץ הרבה על הדוושה, יתקלקל הרבה יותר מאשר אוטו שננהג ע"י אדם מבוגר שלא מתלהב כל כך מנהיגה.

אבל יש מכוניות שהן יותר "מועדות לפורענות" מאחרות, כמו למשל אלפא רומיאו שזה דבר ידוע שבדגמים ישנים האמינות שלהם מאוד מאוד לקויה, או בכיוון השני "סובארו פשע" :wink: שידוע שהוא אוטו אמין מאוד.

אז שאלתי כאן היא, מה עם ה106? 205? 306?

לדעתי עדיף 406 :p

ועכשיו ברצינות, עם אמינות מעניינת אותך ברכבים צרפתיים אז תשקול את הבחירה שלך בשנית

ואני אומר זאת לא כי אני מתנשא, אלא בגלל שזה יכול לתפוס אותך כרעם ביום בהיר ולא תהיה מוכן.

עם אתה מוכן לקחת את הסיכון ולחיות בידיעה שמשהו יכול להתקלקל מדי פעם אז אני מנסיון ממליץ על 106, אפילו 1400. אוטו מאוד כיפי ליום יום.

עכשיו רק נשאר למצוא אחת. :)

בהצלחה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מניסיון אישי עם ראלי 98 כבר שנה וחצי

לא היתה לי תקלה אחת . לדעתי זה כמו שרוני אומר זה עיניין יחסי תלוי איך הרכב מטופל ואיך נוהגים עליו...

לעומת זאת יש לי מקורב עם 106 94 1400 שלא מפסיקה להתקלקל . לגביי ראלי דור 1 הבנתי שהיא דיי בעייתית וכך גם הXSI (היתה לחבר קרוב שלי כזאת...)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

היתה לי 106 xsi 1600 מודל 95 עשתה פה ושם בעיות מרגיזות אבל לא יקרות....

לעומת זאת היתה לי לפני שנה וחצי פיאט אונו טורבו שאם אני לא טועה היא ידועה כמכונית בעייתית מאוד(!) , קיבלה בראש חזק 10 חודשים , לא עשתה שום בעיה , למרות שגדשה 1.2 באר :twisted: ואפילו נמכרה ב - 9000 ש"ח מעל המחירון :D

מה שאני בא להגיד , כמו שציינו קודמי , שאמינות היא באמת דבר יחסי וקשור רק לעבר של האוטו ולאיך שטיפלו בו.

אם תמצא משהו מטופל טוב, אל תפחד מבעיות.

בשביל ליהנות צריך לשלם אין מה לעשות.

בד"כ זה שווה את זה....

אלי

פורסם

אמינות זה לא מושג יחסי,

זה מושג שקל מאד למדוד אותו ... ( מתקלקל , לא מתקלקל ) .

קח מכוניות צרפתית ומכוניות יפנית ואותו שנתון ואותו סוג , היפניות יהיו הרבה יותר אמינה .

תוסיף לכך את העבודה שרכבים ספורטיביים סובלים קצת יותר וקיבלת את התשובה .

ראלי לא רכב אמין , נקודה .

פורסם

אני חושב שהוא שאל לגבי מחלות קבועות שיש ברכבים הנ"ל.

ולאיזה רכב מבין אלה יש הכי הרבה מחלות...

פורסם
אמינות זה לא מושג יחסי,

זה מושג שקל מאד למדוד אותו ... ( מתקלקל , לא מתקלקל ) .

קח מכוניות צרפתית ומכוניות יפנית ואותו שנתון ואותו סוג , היפניות יהיו הרבה יותר אמינה .

תוסיף לכך את העבודה שרכבים ספורטיביים סובלים קצת יותר וקיבלת את התשובה .

ראלי לא רכב אמין , נקודה .

אולי לא שלך :idea::idea::idea:

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...