Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

jackass עד הסוף.

matanfr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש אוהב אותם ומאוד עצוב שהוא נהרג, הוא באמת נהנה מהחיים, יש מלא קטעים שלהם שהייתי רוצה לחקות אבל אין לי אומץ, עם כבר להיהרג אז בסטייל GT3 RS :-D מעניין בגלל מה קרה התאונה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם אני לא טועה, ג'וני נקסוויל היה הראשון להראות לעולם שאפשר להתנהג כמו דביל ולעשות כל היום שטויות, כאשר מהדברים הללו גם עושים כסף ולא סתם כסף :).

פורסם

אתמול "חנקתי" את ה2.5 מגה שלי והורדתי את כל סרטי jackass. במקום ללכת לישון בשעה נורמלית ראיתי עד 1 בלילה את הסרט השלישי. מיותר לציין שהשכנים והחברה לא ישנו טוב הלילה עקב פרצי הצחוק שלי. הדברים שהם עושים שם נהיים מטורפים מסרט לסרט.

פורסם

יש להם באמת הרבה קטעים מצחיקים אבל במקביל יש להם המון דברים מטופשים\מטומטמים.

זה לא שהם באמת חיים "על הקצה", פשוט משלמים להם לעשות את זה (ומשלמים להם טוב).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

משום מה תמיד חשבתי שjackass זה כינוי לקהל היעד של התוכנית הזאת.

באמת, תוכנית מטומטמת, ואני לא אצטער אם תיסגר (בעצם לך תסגור מפעל כסף שכזה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הטמטום הוא לא של התוכנית והוגיה,

אלא של הקהל. אם זה מה שהקהל נוהה אחריו,

על מה יש להלין...?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מאוד עצוב היה לשמוע את זה.

אגב, לגבי הרמה של התוכנית, הם מעולם לא התיימרו להיות תוכנית על ''רמה'', הם חבורה מצחיקה ואין שני להם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תכנית גועלית ודוחה, הייתה עוד אפשרית לצפייה כששודרה בMTV תחת צנזורה אבל הסרטים פשוט רפש אנושי

חבל עליו כבנאדם בלי שום קשר למה שעשה

פורסם

כשאנחנו גדלנו, כל מה שלימדו אותנו הוא ללכת לבית ספר, להוציא מאיות, ללכת לקולג'/אוניברסיטה ואז לשאוף להתקבל לחברה גדולה ולאחר כמה וכמה שנים, להתקבל לתפקיד בכיר.

ג'וני נוקסוויל תמיד אהב לעשות שטויות ותמיד האמין שהוא יכול לעשות מזה המון כסף, עובדה שהוא הצליח ובגדול (אני מאוד אוהב לפרגן לכאלו אנשים).

תראו את באם מרג'רה, כל החיים שלו הם שטות אחת. כל יום קמים לעשות שטויות - חיים לא רעים.

אז תצחקו עליהם, תגידו שהם חסרי תרבות ומבישים/מביכים/מטומטים. רק אל תפספסו הזדמנות ללחוץ יד לבאם, אם הוא לא נמצא בלמבורגיני שלו או לא חוגג בעוד מסיבה.

יש אנשים שהגיבורים שלהם הם אנשים חכמים שהשפיעו רבות על האנושות (אלברט אינשטיין הוא דוגמא מעולה) ויש כאלו שהגיבורים שלהם הם כלומניקים שיכולים להרשות לעצמם לחיות כמו שצריך +.

בעניין התאונה, לא מפתיע שכזה בן אדם עולה שתוי לרכב. כואב שכך זה נגמר והוא עוד "לקח" איתו אנשים איתו, לפחות איפה שהם לא יהיו עכשיו, הם יכולים להתנחם שהפעם האחרונה שלהם בחיים, הייתה בפורשה GT3 :(.

• תוכן חדש...