Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך חיפושיי אחרי מאזדה 6 2008

הגעתי לרכב שנראה יחסית שמור ולטענת בעליו עבר טיפולים שגרתיים בלבד. (ספר הטיפולים חתום)

כשהוא הראה לי את ספר הטיפולים נפל מהספר דף של מכון כיוון פרונט.

כיוון הפרונט נעשה באותו יום שהרכב היה במוסך (הטיפול השלישי והאחרון) - ניתן לראות ששם המזמין הוא המוסך עצמו (מוסך עד רעננה)

לפי הטופס, התבדרות האופנים נראית חריגה לפני הכיוון.

האם לדעתכם ההתבדרות הזו היא משמעותית?

מה לדעתכם גורם לרכב חדש יחסית לחריגות כאלה שהמוסך החליט להכניס את הרכב לכיוון פרונט?

בעל הרכב הוא אדם מבוגר יחסית שאומר שאין לו מושג שבכלל עשו כיוון פרונט.

123.jpg

פורסם

ההפרשים בין לפני ואחרי לא נראים לי גדולים למדי. רובם אפילו בצבע ירוק עוד לפני הכיוון.

למה הרכב הזדקק לכיוון פרונט למרות שהוא חדש יחסית? יכולות להיות לא מעט סיבות.

• החלפת ציריה/ות או חלק אחר במערכת ההיגוי שלאחריו מומלץ לעשות כיוון פרונט.
  • עליית מדרכות/מדרגות קטנות לצורך חנייה או פגיעה במדרכה
  • נסיעות בכבישים מקורצפים עם "מדרגות" לא מעודנות.
  • כניסה/נפילה לבור/מהמורה רציניים בכביש
  • כל שילוב של הנ"ל

מן הסתם יכולות להיות סיבות נוספות, זה לא בהכרח אומר שמדובר בפגיעה משמעותית

פורסם

מה לדעתכם גורם לרכב חדש יחסית לחריגות כאלה שהמוסך החליט להכניס את הרכב לכיוון פרונט?

לא צריך חריגה גדולה כדי ששחיקת הצמיגים תהיה לא זהה.

אני מהמר, שבמוסך ראו שחיקה לא אחידה של צמיגים והמליצו לבצע כיוון פרונט.

עכשיו, אם ירשמו לך כסת"ח במכון הבדיקה "לתקן זוית היגוי", תדע שכיוון פרונט כבר נעשה.

ובאמת, החריגות במסמך שצירפת לא משמעותיות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי הרגעתם אותי. בדרך כלל אני מחזיק רק במכוניות חדשות ומעולם לא נתקלתי ברכב שהיה זקוק לכיוון פרונט בשנה השניה לחייו. (אלא אם עבר אירוע טראומתי)

דרך אגב מבדיקת הצמיגים הקדמיים לא ראיתי שחיקה בלתי אחידה בין שניהם. אבל הרכב נסע מאז כיוון הפרונט כ8 חודשים.

פורסם

אלה צמיגים מקוריים של הרכב?

אולי כבר החליפו זוג קדמיים ובאותה ההזדמנות ביצעו כיוון פרונט?

בכל אופן, השחיקה הלא אחידה היא לא בין שני הצמיגים הקדמיים\אחוריים, אלא שחיקת הסוליה הלא סימטרית של אותו הצמיג .

בכל מיקרה זה לא משמעותי בהחלטה על רכישת הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...