Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מניעת גניבת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חנייה פרטית עם שער סגור, זוג כלבים על יד הרכב ורובה צייד מעל המיטה בשלוף.

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

פורסם

פעם היו שמים רב-בריח לגיר,זה ניראה לי יותר טוב מכול הקודניות שיש היום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היו גם כאלה שמוציאים את ההגה.

לכל ההגנות יש שיטות לעבור אותם היום..

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שום דבר לא ימנע מגנב נחוש במיוחד לגנוב לך את הרכב. למעט אולי חניה תת קרקעית מאובטחת במעון ראש הממשלה.

אבל אם אתה מחפש פיתרון זול ויעיל יחסית, מנעול לידית ההילוכים וסנדל איכותי יגרמו לרוב הגנבים לעבור הלאה לרכב של אחד השכנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

+על מה שנכתב על ידי Tzvika-Pick

הסנדל מאוד מרתיע גנבים.

גנב מגיע לרכב מחפש לגנוב אותו בצורה הכי מהירה ועם כמה שפחות תקלות.

סנדל מעכב ומרעיש בזמן ההסרה (ניסור/שבירה וכו').

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לכולם.

שמעתי שיש ספריי מיוחד,ששובר מנעולים.

אם אני קונה מנעול הילוכים,הספריי הזה,לא יוכל לשבור את המנעול?

פורסם

אפשר גם להגיע עם גרר ולהעמיס לך את הרכב עד לפירוקיה הקרובה למקום מגוריך...

לא יודעת על איזה ספריי מדובר וטרם נתקלתי בזה, אבל אם יש לך קודנית ומנעול רב בריח זה צריך להספיק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין דבר כזה "ספריי ששובר מנעולים". הדברים היחידים שאפשר לרסס ויגרמו נזק גדול למתכות הוא או חומצה או חנקן נוזלי.

שמרססים חנקן נוזלי על מוט מתכתי דק, כמו לדוגמה במנעולים קטנים מאוד (של מזוודות לדוגמה), יהיה אפשר לשבור אותם.

אבל על מנעול בגודל נורמלי- תשכח מזה.

בנוסף, חנקן נוזלי דורש מיכל מיוחד בשביל לנייד אותו, ובשלב מסוים הוא פשוט יתחמם....

פורסם

לגבי הרב בריח לגיר: לפני 15 שנה גנבו לאבא שלי סובארו עם מנעול לגיר. אני זוכר את המנעול הייתה לו חתיכת פלדה בצורת U שנכנסת למתקן מברזל.. לגנב לקח פחות מ10 דק' לגנוב את הרכב (אבא יצא לקנות משהו, חזר, וראה את הרכב נוסע).

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

טוב סבבה תודה.

את תמיד עוזרת לי ''נהגת שודים''.

תודה באמת את ממש נחמדה.

אם יש עוד הצעות הם יתקבלו בברכה.

פורסם
אין דבר כזה "ספריי ששובר מנעולים". הדברים היחידים שאפשר לרסס ויגרמו נזק גדול למתכות הוא או חומצה או חנקן נוזלי.

שמרססים חנקן נוזלי על מוט מתכתי דק, כמו לדוגמה במנעולים קטנים מאוד (של מזוודות לדוגמה), יהיה אפשר לשבור אותם.

אבל על מנעול בגודל נורמלי- תשכח מזה.

בנוסף, חנקן נוזלי דורש מיכל מיוחד בשביל לנייד אותו, ובשלב מסוים הוא פשוט יתחמם....

לא חייב ישר לפסול. אכן יש ספריי שמקפיא את המנעול.( ספריי חנקן נוזלי) ככה גנבו לאחותי את הקטנוע ריססו על השרשרת ומכה קטנה עם פטיש וזה נחצה לשתיים... אתם שואלים את עצמכם מה קרה לקטנוע דרשו עליו כופר, לדעתי בעזור ה2000 שקל והיא שילמה וקיבלה אותו חזרה. הקטנוע היה חדש!! למשטרה לא היה אכפת בכלל וזו היתה תופעה דיי ידוע באזור ירושלים ערבים היו גונבים ומעברים את הרכב לשטחים. בשביל לקבל אותו חזרה צריך לשלם כופר ולבוא עם עגלה לאחד המחסומים וככה לקבל חזרה את הקטנוע.

לדעתי מנעול הגה יעשה את העבודה. כמו שאמרו קודמי אין דבר שאי אפשר לפרוץ פשוט יעברו לרכב אחר. (כל עוד לא מדובר ברכב יוצא דופן)

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני לא מאמין בכל הקודניות, כספות, מנעולי הגה והילוכים... זה מעכב את הגנב בעוד כמה דקות ולא יותר. הפיתרון הוא ביטוח מקיף, במידה וגונבים לקנות רכב אחר.

מי שצריכה לשמור על הרכוש של האזרחים היא המשטרה + ביהמ"ש עם עונשים כבדים שיכניסו אותם עמוק בפנים, במידה ושום גוף לא מתפקד אין מה לעשות, פשוט תעשו ביטוח מקיף - גם למכוניות יחסית ישנות.

• תוכן חדש...