Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה בפולו 96 שלי.

שאני בא להניע את הרכב הוא מנניע ואז תוך שנייה הטורים יורדים ונכבה האוטו, דוגמא אני מניע הרכב מגיע ל2 סל''ד בערך וז יורד מהר ונכבה.

גם שאני מניע אם גז אז הרכב לא מניע כאילו לדוושת הגז אין חשיבות.

אחרי פעמיים שלוש של נסיונות הרכב כן מניע, מה יכולה להיות התקלה?

תדה רבה רון.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

תחילה, בצע ניקוי בית מצערת.

לאחר מכן, תחזור עם תשובה חדשה.

לי יש את אותה הבעיה אבל אצלי זה כנראה קשור לסליל הצתה או חוטי הצתה.

פורסם

אצלי החוטי הצתה חדשים.. פלאגים עשו 9 אלף(אני קרוב לטיפול 10). איך אני עושה ניקוי מצערת? אם ספריי קרבורטורים או אינפוזיה( יש לי בבית את החומר והצינור לאינפוזיה).

רון

פורסם

אם מעולם לא החלפת את המצערת חבל על הזמן שלך. רק החלפה למצערת חדשה תעזור. בצע בדיקה עם סורק ע״מ לאמת והחלף אותה.

פורסם

לא עשיתי כלום.

מתחת לסוויץ' יש מין חור כזה, נסה לדחוף לשם אצבע (בבקשה לא לצטט לחתימות:-P ) ויש מספר חוטים, נסה לשחק איתם, קדימה אחורה, לצדדים.,זה אמור לעזור מדי פעם.

לי אישית זה עזר כול פעם, והרכב התניעה כמו גדול.

פורסם
לא עשיתי כלום.

מתחת לסוויץ' יש מין חור כזה, נסה לדחוף לשם אצבע (בבקשה לא לצטט לחתימות:-P ) ויש מספר חוטים, נסה לשחק איתם, קדימה אחורה, לצדדים.,זה אמור לעזור מדי פעם.

לי אישית זה עזר כול פעם, והרכב התניעה כמו גדול.

זה אומר שאצלך הייתה (ועדיין יש) בעיית מגעים! צריך לסדר את זה ולא "לשחק" עם זה.

פורסם

חברה גיליתי את הבעיה..

יש פיוז כזה שמחובר בין שני חוטים אז יש לו קצת מגעים רופפים אז שאני נוגע בו הרכב מניע והכל טוב.

אני חושב שצריך לקשור באזיקון את הפיוז לחיבור שלו. אפשרי? רצוי?

רון

• תוכן חדש...